Grev olunca üretim mi duracakmış? TOFAŞ'ta haberlere yansıyanlardan daha büyük şeyler mi oluyor acaba. En son 700 işçi çıkarıldı haberi olmuştu. Otomatikler 1.4 civarında deniliyordu da o fiyatı görünce ondan şaşırdım sorayım dedim. Hayırlı olsun tekrardan. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16733. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Almanya fabrikası satılık Ford kamyonet ve SUV markası olacak artık diğer segmentlerde yok. Tr de ranger ve transit ile hayatına devam eder. Koç grubuda şirketlerine ve kiralamalarına kuga ve puma verir ötesi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretimi bitecek focusa 1650 versem kendimi çilehaneye kapatır 40 yıl çıkmazdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğin doğru olabilir. Bir tanıdığıma çalıştığı şirket yıllardır Ford Focus veriyordu kiralık şirket aracı olarak bu sene ortasında Puma vermişti.
Demek ki artık Focus kiralıklar da bile olmayacak.
-
12 yıldır her sene makyajlanıyor ama araba aynı hep :) Avis bile bu kadar övmez Ford Focus'u :)
-
Saol krdeşim şirket aracı lazım değil. Başka yerde yap reklamını.
-
1.4te otomatik yok
Bayinin satamadığı 0 Focusları Avis alsın ucuza insanlara da ucuza kiralasın. Bırak da satılmasın. Araba alamayanlar ucuza Focus kiralasın.
-
Teslalar 700 bin km de bile faal senin focus 400 bin görecek mi 😁
Renault Austral Evolution gri veya beyaz renk bulunan bayi bilen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 19 Aralık 2024; 18:58:31 > -
700 bin km de faal olmasıyla ne alakası var tamponun
Avrupa da taksi olarak kullanılıyor senin focus o km leri görmesi için 2 kez rektefiye olmasi lazim
2.el kullanılmış teslalar sıfirindan pahalı, çok tutuldu piyasada
Focus geçen ay test ettim burada detaylı olarak izlenimlerimi yazmıştım Ama birsürü boş mesaj varken bu izlenimler satın alma süreciyle bağlantılı olmasına rağmen silindi. Sürüş hissiyatı güzel kaliteli bir araç. Fakat dizellerde mazotun yağa karışması sonucu yağ seviyesinin yükselmesi, şanzıman türbini arızası partikül filitresinin dolması vb sorunlar nedeniyle kısa mesafeye çok uygun olmadığını düşünerek vazgeçtim.
Araç 115 hp fakat dizel 250 tork var ve dizelin yakıt avantajı nedeniyle motor ve şanzımanla ilgili şikayetler olmasa araç en mantıklı araçlar arasında ilk sıralarda olurdu. 115 hp lik dizel olmasına aldanmamak gerekir az yaktığı için bu arabayı kullananın gaza bassammı basmasammı gibi bir kaygısı olmaz. 180 hp olup yakmasın diye arabayı 30 beygir gibi kullanmaktansa 115 hp olup 115 hp gibi kullanmak daha rahattır. Virajlara girişi ise gayet iyi ve keyifli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 19 Aralık 2024; 21:1:43 > -
Reis seni anlayamıyorlar bence bu fanatikler. 2017den beri konuyu takip ediyorum ne dediysen o çıktı. Sağlam öngörülerin var. Bugün sıfır araba alacak olsam ilk iletişime geçeceğim adam sen olursun.
Garanti yok diye biliyorum grey markete doğuş bakmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bu B segment jazz kaç para?
-
Allah kimseyi tesla gibi tipsiz bir araca 2 milyona yakın para verecek kadar vizyonsuz yapmasın
Captain ford focus almış malını övüyor yine
İşler kötü tabi kırsal cephede..
Dizel otomatik kafası bambaşka.
Yolculuğum WV Taigo ile başladı. İncelediğimizde bize küçük geldiğini fark ettik. (1.82 boy) sonra ikinci el Toyota CH-R baktım 1200-1300 bandına onlarda 2-4 yaş civarındaydı bakmaya devam ettiğim süre boyunca fiyatları 1250’den 1450 bandına geldi. Geçtiğimiz hafta eski aracımız Citroen diye bayii giderek C4x baktık bir süre karar veremeyince ve aradığım yaklaşık 45 bayi Edirne’den Kars’a ellerindeki stokların kalmaması sonucunda kampanya sebebiyle 2008’e kaydım. Yola suw niyetiyle çıkıp, suvcukta karar kılıp 2008 ile süreci noktaladım.
Sitesinde yaziyor ama, 1410 jazz,1490 crosstar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X