< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16732. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Id7 aslında 1900 fiyatlara gelirse tesla sr veya togg lr yerine v
Bir çok kişi tercih ederdi. Yazık oldu ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
115'lik golf ederine göre çok pahalı haklısın kaptan ama golf 10 saniye, focus 11.8 saniye..turbo beslemeli bir araç için biraz hantal gibi.
-
Erdal bey merhaba, Euro 6.2 ekonomi ve emisyon odaklı yazılımla gücü kısılmış ama ömrü uzatılmış demişsiniz. Bunu artık neredeyse tüm markaların motorlarına maalesef uygulamak zorunda kaldı üreticiler. Peki bir önceki yani geçen yılın yazılımına downgrade edebiliyor muyuz ? Yani kısılan beygir güçlerini geri getirmek adına servis bunu yapar mı ? Teşekkürler.
-
Motoru çok hantal Focusların. Süren bilir ne demek istediğimi. Aynı segmentte Octavia'nın 1.5 TSI'ı çok daha iyi motor.
Ayrıca araçta anahtarsız giriş çalıştırma ve ACC yok.
-
2 yıl Golf 8 1.5TSI kullandım ve 40bin km den sonra her 10bin kmde 1lt yağ eksiltmeye başladı. Yetkili servis 1.5TSI da yağ yakma olduğunu söyledi. 1.0TSI da bu yok mesela.
-
Keyless Go ve ACC opsiyon olarak alınması mümkün
Bang Olufsen ses sistemi ve Cam tavan Octavia’de yok ve kuru kavrama DSG yerine tam otomatik tercih edecekler için tek alternatif Focus
250 nM tork gayet yeterli
4 Litre yakan başka muadili yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam da opsiyonları ekleyince fiyat 1.650.000 olmuyordur.
1.650.000 TL Standart aracın fiyatı ise bu saydıklarının hiçbirisi yok demektir.
-
Peugeot deniz bayinde 3 adet allure buyuk ekranli E3008 mevcut fiyat 1.670 tl arayanlara faydasi olur belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1018e fiat egea cross 1.4 urban beyaz renk alındı Kocaeli beykar bayi
Otomatikse süper fiyat valla. Hayırlı olsun.
-
Golf R olan bayi var mı? Ne kadar diyorlar acaba ????
-
Ben de aynı motoru A3'te kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. 46.500 km'de araç.
-
Depremden sonra Ankara’da her şey uçtu
Focus tasarımını yenilemeli bence. 0 araç alıyorsun ön ve arka tasarım ufak değişiklikler hariç 2012'den beri aynı. 12 sene geçmiş aradan.
-
Yenilenmek ne kelime üretimi duruyor ama sanki ilk defa görülmüş gibi övülüyor çok ilginç. Hani üretimi biten araç alınmazdı ne oldu kıymete bindi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 19 Aralık 2024; 18:37:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Focus'a 2 milyona yakın para vereceğim beyaz renk alacağım. Valla insanları yeni araç aldığıma zor ikna ederim. 2. el mi aldın diye sorarlar bana:)
Üretiminin duracağını bilmiyordum valla. Ford'un Capri'si var mesela elektrikli. Tasarım dili hoşuma gitti. Daha modern duruyor.
-
Malesef hocam otomatik deyince fiyatlar artıyor düz vites genelde 1025-1030 arası teklifler alacak olan varsa yılbaşını geçirmesin dedi stleri hep tofasta grev mevzulari varmış
Avrupada 68 bin dolar arabadan bahsediyoruz
R lerin kralı ni ben başkası bilirdim bu ülkede ama, bu dah iyi R
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X