< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 1.4mpi ikinci eller 1050 civarı daha mantıklı değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziPuzi -- 26 Ocak 2025; 14:48:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
donanım listesini paylaşabilirmisiniz |
ELİT Model 1.285 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Ocak 2025; 15:20:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam, markalar bu tür durumlarda başlangıçta üst donanım ile pazarın kaymağını aldıktan sonra alt/eksik donanım ile geniş kitleleri hedefliyor. Nitekim Tesla da TR pazarına ilk girişte böyle yaptı. İlk etapta SR Juniper gelmeyeceğini tahmin ediyorum. Geliş tarihi 25 sonu mu olur daha sonrası mı bilemiyorum, kestirmek zor kanaatimce. |
Aradığınız araç Grandland derim, gayet güzel araç kullanma imkanı buldum. Acayip konforlu geldi |
O fiyata bulsam direk alırım ama maalesef temiz olanların 2021 22 olanına o parayı istiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Bayon Style için ne kadar dedi ata plaza hocam, aralarındaki fark ne kadar |