< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17008. sayfa)
-
-
Corollayı beğenmemek için ferrari sahibi olmaya gerek yok ortalama bir araba kullanmanız yeterli. Geçen gün kayınbiraderin corollasını 200 km kadar kullandım. Araç 1.5 2023 model.
1.Araç gitmiyor tartışmaya kapalı. Sollama yapmak için gaza abanıp motorun iyice devir çevirmesini beklemek lazım.
2. Gösterge paneli ve multimedya ekranı çok çirkin. Araç iki yaşında ama içi estetik olarak 10 yaşında.
3. Süspansiyonlar yumuşak ancak araç gene de konforlu değil çünkü yalıtım çok kötü. İçeride devamlı bir yol sesi uğultusu var.
4. Araç 10 bin km de ama şimdiden konsoldan trim sesi geliyor.
5. Araç az yakmıyor. Uzun yolda 6 litre civarı yakıyor.
Sonuç olarak bence 60 yaşında dede değilseniz kötü bir araba. Herkesin dilinde bir sorunsuzluk lafı var ama sanki reno lar fiatlar servisten çıkamıyor. Bu arada Araç benim kayınbiraderin ilk arabası o bile aldığına pişman, beğenmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Captur fiyatları ne durumda arkadaşlar? Kredi vb. bir kampanya var mı? Arkadaş eşi için 2008 allure 1600lü rakamlara alacak ben kağıt üzerinde capturu daha çok beğendim motor özelinde ( 160bg, 4 silindir,edc 7 otomatik ) . Ne dersiniz.?
-
Focus üretimini bu sene bitiriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4x4 ler içinde jeacoo ve torres f/p araçlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Qashqai hangi bayi aceba?
Net bilgim yok yukarıda yazıyordu daha qq fiyatın dusermi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün ankara otomol'de qasqhai sordum.
nconnect'a kalmadığını söylediler. skypack önerdiler ona da 2milyon dediler.
Test sürüşü imkanı olmadı. Yeni Nissan bayisi olmuşlar zaten.
araç standart insanlar için bence çok yeterli. İçini falan da genel olarak beğendim.
Ancak ben 190 olduğum için aracın iç mekanını biraz dar buldum. Baş mesafesi sadece arkada değil önde de yetersiz geldi. kaldı ki 2 milyon bandına çıkabilecek olsam formentor bu araçtan hem daha geniş hem de daha şık geliyor bana.
ne yazık ki iç mekan yüzünden bu araçları da eledim ve elimde bir seçenek kalmadı. ikinci el piyasasına bakmaya devam edeceğim.
-
N connet fiyatı 1700 olduğu için avantaj li gibi yoksa qq ye 2 milyon vermek banada pek mantıklı gelmiyor
ben de sırf 1700lü rakamları duyduğum için gittim. otomol çayyolu gittiğim yer.
belki konya yolunda kalmıştır.
kasımda grubu takip ediyor olsaydım ateca alırdım. şu anda benim için fırsat aracı pek gözükmüyor.
ankarada nconnecta bulan olursa yazarsa sevinirim.
-
Juniper %10 dilimden geldiğinde (umarım) hepsinin içinden geçecek merak etmeyin. Jaecoo 7 phev de gelecek o da 2.2 gibi konumlanır diye düşünüyorum. Zaten seal U phev ciddi satış rakamları yakalıyor bunlar da millete 2 milyona qq kitlemeye çalışsınlar.
golf için 1680 fiyat aldım. polo 2023 aracım var. 1150 e onu satabiliyorum. sizde golfa geçeyim mi, 1680 biraz yüksek geliyor bana fiyat olarak. ancak c segment araçlara baktığımda da fiyatlar bu bantlarda zaten
daha düşük fiyat golf teklifi alanlar bayi bilgisini de yazarsa çok sevinirim
Golf piyasası patlak kimse c hb bu araca bu parayı vermeyi laik görmüyor.
Vw çeyrek altını yarım altınıda artık zarar ettiriyor hiç bir espirisi kalmadı..
Vw tam altını passatta sw olduktan sonra artık gümüş.
Kanuni olarak yanmaz, ama biraz sallayabilirler dürüst değillerse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hangi bayiden 1680 teklif aldiniz acaba birde renk opak mi metalik mi ? Golfte inatlari kirildi gibi azda olsa indirim yapmaya basladilar
Golf satmıyor phev gelicek...
Golf piyasası bitik durumda..
Phev gelince bakılır.
Golf c hb olarak tr piyasasını kaybetti yazık oldu gerçekten.
Kasım ayında ateca da olan şey ne idi
Kasım ayında Ateca xperience+cam tavan 250 bin TL 0 Faiz ile 1680-1690 civarına verdiler.
-
Yuzde 30’da tiguan phev getirsinler de alalim
Geçen hafta arkadaşım aldı bir yaşında ateca 10 bin km de 1720 TL sıfırı şuan 2 milyon üzerinde oldugunu öğrendim
Kasım'da ki fırsat firsatmis gerçekten de kredi seçeneği ile bunun gibi kampanya olursa almak bakmak daha mantıklı ateca ile qq karşılaştırma yapacak olursak peki hangisi daha iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 29 Ocak 2025; 0:17:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X