< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17070. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Aracı almadım bu arada. Fiyat uygun mu bilmiyorum başka bayilere sormadım. Düşünen varsa değerlendirebilir. Sizin nezdinizde paylaşmış oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, sıfır faiz mi kampanya ?
bir hayalim var, cla yüzde 10 geliyormuş. keşke gelse de biz fakirler de mercedes binebilsek
-
reis ford icin en ucuz fiyat teklifini hangi bayiiden aldin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reis ford fiyat teklifini nerden aldin
Hocam en mantikli secimi yapmissiniz.Deger kaybi konusuda elektirikli araclarin icten yanmalidan ucuz satildigi ulke sayisi bi elin parmagini gecmez yani demem o ki %40 %60 otv ile bi sure sonra zor bulursunuz bu tarz araclari.
Eqe fln globalde bile talep gormemis araclardan uzak durun,bmw elektirikli konusunda ciddi atilim yapti globalde
quote:
Orijinalden alıntı: So say we allioniq 6 almayı düşünüyorum önerirmi siniz? 300 12 taksit sıfır faiz kampanyasıda varmış. Fiyat anlamında daha yukarı çıkamıyorum malesef.
Bugün inceledim, test ettim hatta ioniq 6yi, araç çok ferah keyifli, kokpit malzeme kalitesi çok iyi bence ama donanım olarak çok tatmin etmedi, motor ve batarya da yeterli değil bence. Ankara Sasmazdaki bayi ioniq 6 için 1700, ioniq 5 için 1800 fiyat verdi, 1er aracı varmış elinde, 300 k faizsi kredi var dedi.
320m al. Hem uzun yolda hem de 2. Elde üzmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C5 shine’a 1800 fiyat aldım arada donanım farkı çok mu ?
3008 GT hibrit paketleri için Focal ses sistemli 2300, Focal’siz 2290 fiyat aldım bayilerden.
-
Otomobil alma niyetiyle bu forumu yeni takip eden arkadaşlara otomobil sektöründen maddi çıkarı olmayan bir tüketici ve dost olarak şu uyarıyı yapmayı görev biliyorum.
burada bazı markalardan maddi çıkarı olan insanlar var ve onları tüketiciden ayırt etmek imkansız. bu konuda tüketiciyi manipüle etmeye çalışıyorlar. manipülasyona gelmeyin, burada bir modelin sıkça övülmesi o marka ve modelin en ideal seçim olduğu anlamına gelmez. her otomobilin fiyatına göre avantajı ve dezavantajı var. kendiniz tüketici gruplarına girin, şikayetvar'a bakın. gerçekten o ürünü kullanan insanlara sorun.
bu konuda fiyat takibi yapmak yararlı, bazı yorumlar yararlı, bazısı evlere şenlik. bazısı manipülatif. bu konuyu ben fiyat takibi için kullanmaya çalışıyorum. nacizane tavsiyem budur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 7 Şubat 2025; 0:35:42 > -
ioniq 5 uzun menzilli olanına teklif alan var mı ?
standart menzil ile arasında 21kw fark var. kw maliyeti 115 dolar diyor internette. 150dolar desek. 3bin dolar fark demek. oda 100bintl .
%10ötv ye sokabilirler isteseler :)
-
Hocam o hesabı sizin gibi yapmiyorlarlar anlaşılan🙂 2700 gibi bir rakam söyledi bayi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyldzmurat -- 7 Şubat 2025; 0:45:9 >
2450-2500e düşüyor diyenler vardı ondan sordum
-
ford transit custom fiyat teklifi alan varsa rakam ve bayi yazabilir mi rica etsem
Hayal dışına çıkmayacak bir beklenti maalesef. %10 geleceği varsa bile getirmezler bir şekilde %40’a sokarlar. EQA ve EQB de gördük bunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam mesajın için. Juniper’ın %10’a girecegi ihtimalini pek veremedim.
320i ile arada 118.000 tl oynuyor.
-
Çoğu arabada donanımlar için duşarıdaki araçlar kadar neredeyse para veriyoruz,katılıyorum.
Ama bu araç özelinde görünüş vs olarak ortadan ikiye bölmüşler,plus üst kısımdan çalıyor,aynı düşündüğünüz mantıkla
Görünüş ve ana aksesuarlar aynı üstleriyle.
Siz de haklısınız tabi ama Tr şartları bu
Hocam i4’ün makyajlı olarak satılan msport paket versiyonlarında 2023’e kıyasla baya bir opsiyonel donanım eksik. Biraz düşündüren husus da bu ancak bu fiyat muhtemelen bu opsiyonlar ile daha farklı olurdu güncel durumda. Eqe için 3790 tl diyorlar ama donanımı baya iyi seviyede. eqe’yi kullanıcılar tercih etmiyor diyerek eledim.3.20 serisi msport ise (benzer donanımda - adaptif süspansiyon - direksiyon ısıtma - msport diski eksik) 3.638.426 son fiyat aldım. (takas desteği indirimiyle beraber)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X