< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17071. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaşlar Golf takipçilerine bir sorum var. Biliyorsunuz yıl boyu neredeyse hiç indirime girmedi. Life 1750, Style 1950 civarında hep. 2025 modeller benzer fiyattan mı gelir, beklemeli mi yoksa 2024 mü alınmalı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2008 gt için 1750 fiyat almıştım. Sıfır ikinci elleri 1600 civarı galerilerde. Bu peugeot dan adam olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ankarada tan oto
istanbulda gürbaşlar ve kar oto uygun vermişti ozaman
-
Golf life 1680 e satılıyor.
Aslında evde bir araç daha mevcut olmasına rağmen aktif olarak eşim kullandığı için araç ihtiyacım olduğu ve bekleme lüksüm olmadığı ve ayrıca istediğim rengi de bulduğum için 1 şubatta 2024 model aldım. Kısmetse 2 sene kullanmayı düşünüyorum. Gaza gelip üzerine ekleme yaparak golf 8 gti 2. El alma fikri de var kafamda😬
Araç 1.5 style 116lık kristal buz mavisi. 1923 lira fiyatı. Avek tekstilkentten aldım.
Önceki aracım BMW 2 serisi. 4 silindir farkı gerçekten hissediliyor. Konforu ve yalıtımı golfün daha iyi.
Cupra leon vz ile arasında kaldım leon daha yakışıklı daha farklı özelliklere sahip olmasına rağmen çok sert geldi 19 jantların da etkisi vardır. Arkada tek çocuk mevcut golf daha konforlu geldi.
Leon için 2005 opak 2025 metalik renk fiyatı almıştım.
O paralara şu var suv var geniş araç var diyeceklere de cevabım hatchback 1.5 ve üzeri ve alçak araç arayışındaydım. Evin 2. Aracı zaten suv.
Sözün özü araçta bir güncelleme olmayacak yeni modelde temsilcilerin demesine göre 2025 fiyatları bu şekilde olmayacak tabi onlar öyle olmasa da bunu söyleyecekler.
Ben olsam aradığınız aracı bulduysanız fiyat da size uygunsa almaktan yana bir aksiyon alırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
alabilen tayfayı belirtmiştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar. Leon fiyatını hangi bayiden ve ne zaman aldınız? Bir de leon ve golf’ün yalıtımını kıyaslama şansınız olur mu? Araç alma arefesindeyim inşallah ama kararsızlık durumu var maalesef. Yarın iki araç için de test sürüşüne çıkacağım bir aksilik olmazsa. Konfor çok önemli bir kriter değil benim için. Aracın sert olması, daha sportif hissettirmesini istiyorum ama bunlardan önce iki önemli kıstasım var. Birisi yalıtım, bir diğeri ise ses kalitesi. Bunları tecrübe etme şansınız olduysa eğer tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Çok çok zor.. 2.5m e gelirse standart versiyonu öpün basiniza koyun
Bu kasa X-Trail de 7 kişilik var mı ?
-
Golf life beyaz renk en uygun hangi bayiden alabiliriz?
Hangi bayi?
Bizde 2 araç var birini (Volvo S60) 3 ay önce Mini Countryman elektrikli yaptık diğeri F30 kasa BMW3 ve onu da G20 kasa sıfır BMW 3 ile değiştirmek istiyorum hedefim o. Sizin durumunuzda açıkçası ben i4 hiç düşünmem çünkü 3 serisinin üstü sayılabilecek bir araç değil fiyatlar da aynı. Mesela Mercedes EQE mi benzinli BMW 3 mü deseniz iş değişir biri E serisinin elektriklisi segment farkı var ama 4 ile 3 arasında elektrikliyi tercih etmek için ciddi fiyat farkı olmalı benim görüşüm.
-
Selam hocam her iki aracı da test ettim arka koltuklar dahil:)
Leonu da çok beğendim hatta bayiye gidene kadar karar verememiştim hangisini alacağıma.
Leonda siyah aradım bulamadım belki de siyah bulsaydım tercihim leon olabilirdi.
Fiord mavi, taiga gri ve magnetic gri vardı.
Fiyatlar Avek tekstilkent şubesi Ocak 20 ve sonrası alınan fiyatlar, zaten şubatta golfe karar verdim.
Yalıtım golfte bariz daha iyi ancak şöyle bir durum var kısa bir dönem önceki kasa cupra leon sahibiydim ve yalıtım ona göre iyileşmiş makyajlı kasada.
Cupra leon yalıtımı üzmez kullanıcısını ama golf bir iki tık daha iyi yalıtım ve ses almama konusunda.
Leon vz line emsali aslında golf r line. Leon vz line golf style pakete göre artıları;
Elektrikli hafızalı sürücü koltuğu, spor koltuklar
Daha büyük ekran
Sennheiser ses sistemi
150 HP
Adaptif şasi kontrol, bağımsız süspansiyon.
Aradaki fiyat için değer diye düşünüyorum.
Golfü seçmemdeki sebeplerden birisi de aracın baş mesafesinin 4 cm kadar yüksek olması leona göre, ama leon daha geniş bunu da unutmamak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Avek
Tabi renkler zevkler ve ihtiyaçlar değişebilir ancak ben de 3 serisi alırdım bu versusta.
Genelde bayon Corsa yada bagajı geniş egea diyorlar
Uyarı gayet yerinde bir de burada en düşük şu fiyatı aldım diyenlere de aldanmayın çoğunlukla daha altını bulabilirsiniz gel gel yapıyorlar. Burada firmalar ile ilişkili kişiler cirit atıyor. Zaten satış rakamları her zaman bu forumu çuvallatır.
-
Arkadaş sizi örnek göstermiş
Arkadaşlar merhaba,
Tesla'nın Amerika sayfasından fiyatlara bakınca Juniper modelinin fiyatı ile Model Y 'nin fiyatı aynı gibi.
Model Y Juniper Launch series oluşturuyorum ;
* Uzun Menzilli Dört Tekerlekten Çekiş
* Ultra Kırmızı Renk
* 20 inç Jant
* Çekme Paketi
* Siyah İç Mekan (Beyaz Tükenmiş Seçemedim)
* FSD (Tam Otonom Sürüş)
* Hızlanma Artışı Paketi (Acceleration Boost)
*Arka Bagaj Kapağı Rozeti, Puddle Light Rozeti, Kapı Eşiği Plakası Kelime İşareti, Şarj Konsolu Kelime İşareti,Premium Tekstil Döşeme, Siyah İç Mekan İçin Vegan Süet
Toplam Fiyat : 46490 Dolar
Şimdi aynı aracı Model Y için yapmaya çalışıyorum ;
* Uzun Menzilli Dört Tekerlekten Çekiş
* Ultra Kırmızı Renk (2000 Dolar)
* 20 inç Jant (2000 Dolar)
* Çekme Paketi (1000 Dolar)
* Siyah İç Mekan
* FSD (Tam Otonom Sürüş) (8000 dolar)
* Hızlanma Artışı Paketi (Acceleration Boost) (2000 dolarmış kendi sayfasında bulamadım reddit'te tartışmışlar )
*Arka Bagaj Kapağı Rozeti, Puddle Light Rozeti, Kapı Eşiği Plakası Kelime İşareti, Şarj Konsolu Kelime İşareti,Premium Tekstil Döşeme, Siyah İç Mekan İçin Vegan Süet (Bunları da eklemedim)
Toplam Fiyat : 49490 Dolar
Sizce hesap doğru mu ? Sanki hiç fiyat artışı yok gibi. Hatta lansmana özel fiyat uygun tutulmuşa benziyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X