Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17072. sayfa)

5 sn
342.208
Cevap
5.848
Favori
59.050.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1181 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Evet bunu çıktığı zaman açıklayanlar olmuştu, paket hesaba katıldığında daha uyguna geldiğini söyleyenler vardı.

Zaten elektrikli araçların her yenilenmesinde daha uygun fiyata mal edildiğini ve ucuzladığını/ucuzlayacağını, daha rekabetçi hale geleceğini biliyoruz.

• Arkadaşlar merhaba,

n connecta için hangi bayiler 1740 veriyor şu an? tek tek aramakla vakit kaybetmeyelim

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Peki 2025 modeller gelince, 2024 modeller bir tık daha ucuzlar mı sizce eldeki stokları bitirmek açısından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    1,6 M Octavia ayarında, 2M Superb ayarında ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda net birşey söylemek zor, bence ucuzlamayabilir ama yine de zorlamak lazım, ben mesela 1 lira indiremedim bayilerde rest çektim vb hiç geri dönüş alamadım tok satıcılar biraz.

Hatta cumartesi gittim ellerinde 2 adet kristal buz mavisi vardı pazartesi almaya gittiğimde satılmıştı ikisi de.

İşlemleri tekstilkentte teslimatı ise ümraniyeden yapmak durumunda kaldım araç orada kalmıştı.

• masterap M kullanıcısına yanıt

o konuda haklısın hocam ama güncel kasayı makyajı beklerdim sonucta yeni. en geç 2-4 aya eski kasa olarak anılacak. 360 kamerası yok diye almamıştım şahsen ben hocam. ınsanlar ıcın ne kadar kriter olur bilmiyorum ama ist gibi yerde 360 şart. heleki o paraları cıkınca mutlaka istenmesi lazım.

• Darkimore kullanıcısına yanıt

Austral google entegrasyonunu açsa listelerde tırmanacak ama altyapısı olan arabayı tetris gibi satıyor reno...

• Wad0Ichimonji kullanıcısına yanıt

Net olarak YASAL DEĞİL. Muhtemelen servis bedeli vs gösteriyor olmalılar. Nasıl kk taksitle telefon alamıyorsak araba da alamıyoruz. Sonra sorun olur mu? Kimbilir...

• Oguzhan0994 O kullanıcısına yanıt

Yukarıdaki mesajlarda belirtildi geçen hafta

• Qashqai N-Connecta fiyatlarının 1800'e çıkması sebebiyle rotamı C5 Aircross'a yönlendirdim 1.5 BlueHDI Shine (V2 donanım - Advanced Comfort koltuk, ısıtma, elektrikli) 1800'e İstanbul'dan alındı.

• 2025 model, Ankara ve İstanbul bayileri peşin fiyat, krediyle bi miktar artıyor

408 allure 1565

408 GT 1855

408 GT 1800 (2024 model)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 7 Şubat 2025; 12:0:24 >
  • 2025 Sportage Elegance 2.075 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_1982

1,6 M Octavia ayarında, 2M Superb ayarında ne tavsiye edersiniz?

passat variant impression, 2m civarına alabilirsiniz. donanımı da gayet yeterli. 1.7 civarlarına ise ioniq6 mevcut. d segmentinde en f/p 2 araç ioniq6 ve passat'tır. superb in ise fiyatı aşırı köpük.

octavia'ya gelince, eğer diyorsanız ki 1.5 tsi benim için vazgeçilmez alternatifiniz yok. ama atmosferik 1.6lara açıksanız, corolla ve elantra öneririm. focus 1.5 dizel ile yine bir alternatif.

atmosferik yerine 1.5 tsı a bineceğim diye fazladan 500bin tl vermenin anlamı olmadıgını düsünüyorum, 1.5 dizel focus da bir alternatif sizin için.

sevgiler ve saygılar.

• scorpit kullanıcısına yanıt
    Gayet f/p gibi duruyor. Dolar 34 iken de bu fiyatlarda hatta biraz daha pahalıydı. Kasım fiyatlarına yakın seyrediyor verdiğiniz fiyatlar. Dolar 36 oldu ve fiyatların güncellenmesi yakındır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.pro -- 7 Şubat 2025; 12:13:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scorpit kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiler .

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Biraz daha uğraşsınlar bakalım, mercedesin çinin en çok satan aracı iken bıçak gibi kesilen satışları burada da olacak, hükümet ötv matrahı arttırmasa şu an %40-60 ötv ile satılan bütün premium araçlar %10 a girecek.. Bu sene kasım-aralık gibi bile olabilir. Nasıl Mini Counrty elektirikliyi %10 a soktular hepsini sokacaklar, çok değişik olaylar göreceğiz otomobil piyasasında.

• realove19 kullanıcısına yanıt
    Ankara ve İstanbul bayilerini çoğu veriyormuş, bu fiyatı aldım deyince biraz fazla söyleyenler de düşmüş bir kaç arkadaşta

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

1900 e juniper verirlerse çarşı karışır, bende alırım hemen 1 tane.

• Deepndarkk D kullanıcısına yanıt

Her geçen gün bu ihtimal azalıyor. Tesla bu sene bu ülkede araç satmak istiyorsa hızlı davranmalı.

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Birilerinin niyeti vardır 50 bin daha düşsün 1750 ye gelsin öyle alayım der. Borsa gibi dibi göremeden alır başını yukarı gider. 1 sene sonra iyi fırsatlarmış diye konuşulur.

Belki farkında değildir insanlar ama vergilendirme yüzünden premium araçlar hariç, artık dönüşüm, elektrikli ve küçük hacimli benzinli motorların hakim olacağı biçimde şekilleniyor. Dizelin ömrü maalesefki tükeniyor. Ford focus üretimi sonlandırıyor (tek dizel seçeneği bundaydı), kuvvetle muhtemel yeni kasa c5 a da 1.2 hibrit gelecek ve mevcut dizellerde bitecek. Psa nın tümü 1.2 benzin ve hibrit.

Psa da yurt dışında yer alan 1.6 plugin hibrit modellerden şikayetçi olanlar var. 1.7 tona çıkarıyor aracı ve yakıt konusunda çok tatminkar olmadığı söyleniyor.

C4 ün hibrit ve benzinli versiyonu arasında sadece 50k fiyat farkı var. Bu da fiyatı daha pahalı olan araçlarda maksimum 100k fiyat farkı edeceğini gösteriyor.

1.2 puretech motor algılarımızdaki kadar kötü bir motor olmayabilir. Sadece küçük hacimlere mahkum edilmeye itiliyoruz.

Savunmuyorum. Forumda objektif kalmaya çalışıp, yorumları dikkate alıp araç alma kararı vermeye çalışanların faydalanabilmesini amaçlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.