Skypack'ten tek farkı jantları, 19 değil de 18 jant ile geliyor. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17074. sayfa)
-
-
Whatsapp grubumuzda araç almayı düşünen arkadaşlardan fiyat alan arkadaşlar var, siz neden rahatsız oldunuz? Zorla alın mı diyoruz, fiyat aldıysan sen de paylaş, ihtiyacı olan gidip baksın marka farketmez, babamın malı değil
Üstelik satış temsilcisi olsam bayi ismi vs veririm değil mi 😅 İstanbul ve Ankara bayileri diye belirttim
Hangi aracı alacaksanız alın, öncesinde whatsap- Telegram gruplarına girip şikayet-yakıt-servis vs 1. Ağızdan öğrenin
Yok yok bu forumdan adam olmaz 🙅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 7 Şubat 2025; 13:11:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gayet dolu bir araç hocam üst paketle arasında kabul edilemeyecek farklar yok. Head up, jant, koltuk rengi vs.
Whatsap grubuna da beni ekler misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: scorpit
Whatsapp grubumuzda araç almayı düşünen arkadaşlardan fiyat alan arkadaşlar var, siz neden rahatsız oldunuz? Zorla alın mı diyoruz, fiyat aldıysan sen de paylaş, ihtiyacı olan gidip baksın marka farketmez, babamın malı değil
Üstelik satış temsilcisi olsam bayi ismi vs veririm değil mi 😅 İstanbul ve Ankara bayileri diye belirttim
Hangi aracı alacaksanız alın, öncesinde whatsap- Telegram gruplarına girip şikayet-yakıt-servis vs 1. Ağızdan öğrenin
Yok yok bu forumdan adam olmaz 🙅
Özelden gönderdim dostum, buraya yazsam satış temsilcisimisin diyorlar 😂
Tesla kullanıcıları araç Flintmobile gibi ses çıkarsa bile binerler çünkü hakikaten fiyat avantajı var. Yalıtımı kötü olsa da her yerinden trim sesi de gelse sonuçta 1.8 milyona otonom ve full elektrikli ve uzaktan bağlantılı araç satıyorlar. Zaten çok konforlu olsa bu fiyatlara satamazdı diye düşünüyorum.
-
2024 corsa kullanan var mı? 2023 ve öncesinde multimedya ekranıyla ilgili çalışmama tarzı şikayetler var çok acaba giderildi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bende 2023 model var, multimedya ekranı önceden kararıyordu ama bir güncelleme geldi onu yükledim 1 seneden fazladır hiçbir sorun yok, 2024 modelde de sorun olacağını hiç sanmıyorum, güncellemeyle çözülen şeyler bunlar.
-
Toyota engelli fırsatçılığı indirimi yapmış.
corolla hybrid cross 1848 e düşmüş
pazarlıkla 1800 lere almak mümkün hale gelmiş (flame x pack)
flame ise pazarlıkla 1700lere alınabilir duruma gelmiş.
bu engelli fırsatçılarının stoklarının patlaması vatandaşa yaradı...
fiyatlar her ay 100bin TL geri geliyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiguanxx -- 7 Şubat 2025; 13:22:58 > -
fiyatına söz yok. menzili uzun yola gelecek olsa hemen passat'ı satar alırdım ama uzun yolda hanım kafamı yer üç kere şarj ettim mi düldülü. bir antalya yeter beni ömrümden bezdirmeye.
otonom olmasından çok (bizim yollarda sıkıntılı gibi biraz) elektrikli olması ve hacminin geniş olması cazip geliyor bana. tek sıkıntı menzil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 7 Şubat 2025; 13:29:21 > -
2024 mayıs ayında flamex olana 1900e yakın rakam istediler kuruş da inmediler. haziran gibi almak için bayiye gittim "araç az geliyo geldiği gibi de bitiyo araç yok" çektiler. ötv muafta yerlilik oranı açıklandı 2-3 bayi aradı corollacross sormuşsunuz elimizde var ister misiniz diye. bunu yapan ya bayiler ya da alj. her türlü yapılan ayıp
-
Arkadaşlar selamlar,
Passat Variant İmpression siyah renk arıyorum. Gören duyan varsa paylaşabilir mi
-
Menzil sorunun çözümü solid state piller ama daha ufukta görünmüyorlar.
-
onun ya en üstü ya da alt paketini alcaksın diger 2 paketler de guvenlik dısı hiçbisi yok bombos .... asıl onlar da indrim olmalı
-
hocam 260bin tl 0% ile 6 ay.
150bin tl %0 faiz ile 12 ay.
%2,3 ile 12 ay olarak bir miktar daha fazla kredi de çekilebiliyor.
kasko ve garanti uzatımını(1 yl uzama miktarı ~40 bin) krediye zorunlu olarak ekledikleri için ödeme miktarı için kişiye göre 60-75 bin fiyat farklı olarak ödeniyor.
herkese kazasız belasız sürüşler.
-
Hocam öncelikle kaparo verdiğiniz araç için bir tık daha pazarlık olabilir miydi sorusu geliyor akıllara. 3.37m fiyat duymuştum Aralık ayında. Tabi 2 ay TR için uzun süre.
Ben benzinliden elektrikliye yeni geçenlerdenim. Endişenizi çok iyi anlıyorum ama çok fazla parametre olduğu için bu parametreleri bilmeden yorum yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcının planlı bir yapısının olması, evde-işte şarj imkanı, gün içi kullanım km'si, şehir dışı km oranı, ikamet edilen kentin büyük-küçük olması, evde kaç araç olduğu, çalışılan işin kent içi kullanım gerektirmesi vb. gibi noktaları hesaba katmakta fayda var.
Aynı sorun değer kaybını hesaplamakta da var. 2 yıl sonraki değer kaybı ile 5 yıl sonrakinin oranları çok farklı olabilir. TR gibi bir ülkede bu konuda kesin konuşmak güç. Ötv oranları değişebileceği gibi teşvik veya vergi ölçütleri dahi toptan yenilenebilir. Bu durum tüm yakıt-enerji tip araçlar için geçerli.
Akılcı karar vermek için gerekli veri belirsiz ile, duygusal kararın tadını çıkarmak lazım.
Özetle daha çok arzuladığınız aracı almanızı öneririm :)
-
Kredi ?
Arkadaşım dün corolla cross hybrid passion paket için 1850 fiyat almış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 7 Şubat 2025; 14:43:11 >
Hepte 1 er araç var. İzmirde aynı şeyi söyledi.
CLA 2026'dan önce ülkemize gelmez hocam. Güzel araç olacak gibi, ben de takipteyim. Ancak alım aşamasında biri için uzun süre ve aracın tanıtımı bile yapılmadı. Önümüzdeki aylarda göreceğiz hayırlısıyla.
Ayrıca CLA c segmenti malum, i4 ise d. Bazı noktalarda (yalıtım, süspansiyon) segment farkı dezavantaj yaratabilir CLA tarafında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X