Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17081. sayfa)

5 sn
342.506
Cevap
5.856
Favori
59.140.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1186 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Ben sığdıramayım o zaman dinle. Kasim da 1690a bu arabayi İYİKI almişim. 3 ay o kdr bayi gezdim. Bu fiyata bu mal aşiri iyi. Yere goğe sıgmaz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mob33 kullanıcısına yanıt
    Fiyatları aldığım bayiler farklı yalnız. 2360 diyen bayiden ben 2300e anlaştım. Focalsiz 2290 diyen direk ağzını bu fiyattan açtı zaten pazarlıkla 2200lere gelir bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt

hocam kar marjı parakende satışta bayileri ilgiendirir haklısınız ancak burada ki konu vergi kaçırma serbest piyasa ile yakından uzaktan alakası yok

fatura kesıldıkten sonra elden para almak yada aksesuar vs fatura kesmek serbest pıyasa degıl vergi kaçırmadır herkesin cebinden çıkar

istedeğin karı yazabılırsın tamam ancak fatura ederken , sapla samanı karıştırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 8 Şubat 2025; 15:49:42 >
  • Luuca L kullanıcısına yanıt

aynen , bana fiyat teklif ettikleri aracın gümrükten girdiği andaki fiyatlandırmasını tam olarak biliyorsanız yorum yapma hakkınız var tabiiki...

• Selam arkadaşlar. Doblo tarzı ticari araçlarda en cazip fiyat hangi markada var?

O fiyati bilmesekte OTV oranlarini biliyoruz o yuzden araclarin fiyatlari … aralikta olur diyebiliriz. Yuzde 10 otv yuzde 40 atladiginda aradaki fiyatin olmasi mumkun degil Ali cengiz ile vergi kacirmaz ise

• kakman5 K kullanıcısına yanıt

Bende tam fiyatı hatırlamıyorum ama Ocak sonunda alan arkadaşlar burada paylaştı 1700/1750 lü rakamlara satıldı qq sanırım İstanbul ve Ankara bayilerinde satışlar oldu, bazı yorumlar da eleştiriler olmuş tam fiyatı bilmemek ve bayi bilmemek ile ilgili onlarada saygı duyuyorum ancak herkesin aldığı fiyatlar farkli oldugu için ha 1730 olmuş ha 1750 o ara kim neyi denk getirir ise alıcı ise alıyor 3/5 gün sonrada burda paylaşıyor,o yüzden fiyatlar ve bayiler gün ve gün değişiyor sabit kalmıyor benim belirttim budur saygılar

Geçen haftadaki msjlarda belirtilmiş buldugumu paylaşayım

1735 k.tepretoglu 1760 kuzey 1800 görkem denilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 8 Şubat 2025; 17:1:4 >
  • Eşim için araba bakıyorum. Clio evo için 1140, esprit alpine için 1220 (çks li) fiyat aldım. Sizce bu modellerden hangisini tercih etmeliyim. Ya da bunların dışında başka tavsiyeniz olur mu?

Hocam 1890 lara miniyi hangi bayi satıyor acaba, böyle bir fiyat daha hiç görülmedi

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben de merak ettim valla daha yeni arkadaşım aldı 2 aydan önce teslim olmaz diyor ve fiyat bundan yüksek 1950 civarı bişeydi sanki

Merhaba, mini hangi bayii? Muhtemelen 2024 model olarak gelmiştir, o yüzden fiyat 20 bin aşağı.

• Zala_ kullanıcısına yanıt

Grandland bene f/p olarak ve kredi avantajı

73kw'lık pili ile piyasada paraının hakkı tek araç.

Ben aldım çarşamba teslim GS +CT+ST+Teknoloji paket..

5008 gT line için 2.050'ler seviyesinde fiyat almıştım.

Ancak araç çok uzun olduğu için vazgeçtim ve yaklaşık 2 hafta bekledikten sonra Grandland geleceğini duyunca bekledim.

3008 in arkası dar idi. 5008 de çok uzun .

Grandland tam karar bence....

• Togg finansman ticari için 1 milyon 12 ay 1.99 açıklamış.

Satışlar düşük sanırım 800 12 ay 0 faiz geri gelir inş

• certac C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Muhtemelen ben de aynısını alacağım. 1.860 teknoloji paket+ st ve ct . 10.000 tl e-şarj , ön cam filmi , boya koruma ve 2 stanley termos :)

Bayi ismi paylaşamıyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 8 Şubat 2025; 19:30:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilcic kullanıcısına yanıt
    Hocam allure hiç ilgilenmediğimden sormadım.

• certac C kullanıcısına yanıt

Bende bugün bayiye gidip Grandland GS modelini inceledim. Araç çok hoşuma gitti ancak pazarlıkta burunlarından kıl aldırmıyor bayilerin çoğu. Hangi bayi, aldığınız fiyatı açık veya özel olarak yazarsanız sevinirim. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Bayiden sıfır austral ile makyajlı kasa formentor çıkardık Hocam

Austral çok çok güzel araç kesinlikle austral tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • poyrazz539 kullanıcısına yanıt

Clio kullanıcısı olarak i20 style tavsiye ederim clio yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: certac

Bu mesaj silindi.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. 250 k 12 ay 0 faiz sebebiyle öncelikle hibrit gs bakıyordum. Ancak donanım ekleyince 2milyon üzeri fiyatlara çıkıyor ve kredi iptal oluyor. GS hibrit modele; İstanbul da iki bayi ve Uşak bayi 1940 civarı fiyatlar verdi en uygun . Diğer bayiler 1950-2000k arası fiyatlarda. Bu sebeple elektrikliye döneceğim gibi. Aracı hergün şehiriçi 100km kullanan biri olarak aracın menzili gerçekten 600km civarı olurmu, bataryası diğer lfb bataryalar gibi iyi mi bunları bilemiyorum. Cevabınız için teşekkürler iyi akşamlar.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    0 faiz ne kadar var bu şartlarda

Ayrıca ct, st ve teknoloji paketi detayları nelerdir, açıklar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 8 Şubat 2025; 20:38:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.