Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yozcaliskan , esdegel06 , azosial , enes067838 , Astennu Daha Az
5 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 46 Misafir (9 Mobil) - 38 Masaüstü13 Mobil
5 sn
342.334
Cevap
5.847
Favori
59.071.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1184 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 1711317114171151711617117
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merak ettigim birsey var bu plug in hibrit perde aynı elektrikliler gibi yokuş asagi rejen
    Yaparak bataryayı doldurma gibi bir özellik var mı acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşta özelden sormuş, üst postlarda yeni 1950K ya satın alan arkadaşın konfirigasyonunu oluşturduğunuzda ortaya çıkan rakam 43880€!

Buyurun buda link!

https://www.renault.de/hybridfahrzeuge/austral/konfigurator.html?conf=https%3A%2F%2Fde.co.rplug.renault.com%2Fc%2FBADXt%2FAvFC6gWq7kvn_QM

• EKSA kullanıcısına yanıt

O bilek el dayama esasinda eski vites yerinde oldugu icin uzun yolda vs baya iyi oluyor ileri geri oyna dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mob33 kullanıcısına yanıt

bruh, adam birinde konfiguratore giriyor diğerinde ise trde olmayan baz paket 130 beygirlik modele bakıyor.

• Tayyareci.07 T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun teslim için zaman verdiler mi

• plugin hibrit kullanan arkadaşım var şarjı evde yapıyor şehir içi inanılmaz tasaruflu bir araç evden şarj etme imkanı yoksa sadece normal kullanacaksanız normal benzinli araç gibi yakıt miktarı.Dışarda şarj etmek uzun sürüyor yavaş şarj ediyor kısaca evden şarj ediyorsanız ve kullanımlarınız şehir içi ise mükemmel seçim

Kusura bakmayın hata yapmışım ama hala daha ucuz 2000€ kadar peki niye buna rağmen daha fazla para ödüyorum! Tok kapı sesinden mi, yada az donanım fetişistimiyim de benden daha fazla para talep ediyor globalde daha ucuz bir ürün için.

Keşke sizde mesajda kı hataya gösterdiğiniz hassasiyeti bu tür tüketici dostu olmayanlara da gösterseniz.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

100 km üzeri hızlarda sadece benzinli motorla gitmiyor.elektrikli mptorda devrede.

• --KOSOVALI3806-- - kullanıcısına yanıt

Var.

VW de konfigüratordeki paketlerin bazılarını dahip edip standart olarak getiriyor hocam o yüzden tam fiyatını bilemiyorum, sizi üzdüysem kusura bakmayın.

Öbür konuya gelirsek valla ben VW dahil içten yanmalı markaların her şeyinden soğuduğum için tesla bekliyorum, eski kasasındaki beğenmediğim noktalar çözülmüş, imkanı olan bekleyebilir

• esdegel06 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldını hocam birde kredi kampanyası var mı 1200 nakit çıkarıyorum kalanı kredi çekmem lazım b suv arıyorum.

Tesla tüm dünyanın kabul ettiği elektrikli aracın sembolü olmasına rağmen ülkem insanı kulp bulmaya yer arıyor. Bence net elektrikli araç almayı düşünen insanların ilk bakması gereken marka. Juniperinize kavuşmanız dileğiyle.

Kusura bakmayında akülü oyuncak kütük gibi araba. çok fazla abartılıyor eski model y.

Malzeme kalitesi desen kötü
    Konfor desen ses yalıtımı hariç kötü
    ankara armada çıkışındaki bozuk yolda araba parçalara ayrılcak sandım heryerinden trim sesi geliyor.

bindiğim en kötü deri koltuk direkt terletiyor.

Geriye bi yazılımı kalıyor.

• ercan1910 E kullanıcısına yanıt

1.445.. Kredi Kartı 12 Ay taksit yaptırabilirsiniz bayi yaparız diyordu

• 
Sayfa: önceki 1711317114171151711617117
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.