< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17117. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bir arkadaşta özelden sormuş, üst postlarda yeni 1950K ya satın alan arkadaşın konfirigasyonunu oluşturduğunuzda ortaya çıkan rakam 43880€!
Buyurun buda link!
-
O bilek el dayama esasinda eski vites yerinde oldugu icin uzun yolda vs baya iyi oluyor ileri geri oyna dur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bruh, adam birinde konfiguratore giriyor diğerinde ise trde olmayan baz paket 130 beygirlik modele bakıyor.
-
Hayırlı olsun teslim için zaman verdiler mi
-
plugin hibrit kullanan arkadaşım var şarjı evde yapıyor şehir içi inanılmaz tasaruflu bir araç evden şarj etme imkanı yoksa sadece normal kullanacaksanız normal benzinli araç gibi yakıt miktarı.Dışarda şarj etmek uzun sürüyor yavaş şarj ediyor kısaca evden şarj ediyorsanız ve kullanımlarınız şehir içi ise mükemmel seçim
-
Kusura bakmayın hata yapmışım ama hala daha ucuz 2000€ kadar peki niye buna rağmen daha fazla para ödüyorum! Tok kapı sesinden mi, yada az donanım fetişistimiyim de benden daha fazla para talep ediyor globalde daha ucuz bir ürün için.
Keşke sizde mesajda kı hataya gösterdiğiniz hassasiyeti bu tür tüketici dostu olmayanlara da gösterseniz.
-
100 km üzeri hızlarda sadece benzinli motorla gitmiyor.elektrikli mptorda devrede.
Var.
VW de konfigüratordeki paketlerin bazılarını dahip edip standart olarak getiriyor hocam o yüzden tam fiyatını bilemiyorum, sizi üzdüysem kusura bakmayın.
Öbür konuya gelirsek valla ben VW dahil içten yanmalı markaların her şeyinden soğuduğum için tesla bekliyorum, eski kasasındaki beğenmediğim noktalar çözülmüş, imkanı olan bekleyebilir
-
Ne kadara aldını hocam birde kredi kampanyası var mı 1200 nakit çıkarıyorum kalanı kredi çekmem lazım b suv arıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla tüm dünyanın kabul ettiği elektrikli aracın sembolü olmasına rağmen ülkem insanı kulp bulmaya yer arıyor. Bence net elektrikli araç almayı düşünen insanların ilk bakması gereken marka. Juniperinize kavuşmanız dileğiyle.
-
-
1.445.. Kredi Kartı 12 Ay taksit yaptırabilirsiniz bayi yaparız diyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X