Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17116. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 26 Misafir (5 Mobil) - 25 Masaüstü8 Mobil
5 sn
342.484
Cevap
5.857
Favori
59.148.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1186 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Iyide tekrar 300 km gitmek icin 3 dk yeterli oluyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Audi q3 sportback full donanim mavi renk 3200 fiyat alindi bu sabah

• Arkadaşlar geçen hafta 1368 e corolla vision plus için anlaştık 1 m yakın parada verdim. Ay sonu teslim dediler. Ankara istanbul bursa vs bayilerde aynı renk 1350 bandında alan çok kişi yazmış buraya nasıl bir yol izlemeliyim.

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde Türkiye'de satılan life paket Taigo'nun Almanya'daki muadili 30.000 - 32.000 Euro civarında. 1.2 milyon TL civarında yapıyor.

Aynı araç Türkiye'de Kasım ayında 1.370 milyon TL'ye satıldı. Şu anda da 1.420 milyon TL'ye satılıyor. Bu araçta Türkiye'de araç fiyatı kadar da vergi alınıyor bir de.

• Kursunsuz K kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla hiçbir dezavantaji yok o zaman . Teşekkürler bilgilendirme için

• Lynefaynel L kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt

1 yıl binip satayım diyen polo alır. Arabaya 5-6 sene binecekseniz fabia alın. Skodada superb karoq kodiaq octavia dışındakilerin ikinci eli biraz daha zayıf. Polo golf tiguan peynir ekmek gibi gidiyor hala ikinci elde tabi fiyatını değerinde tutarsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

doğru...ama alfacılar özellikle motoru için alıyorda o yüzden...

• cok yakin bir tanidik sayesinde bmw 230 e xdrive active tourer 2025 model 2150 ye kapora verildi ay sonu teslim insallah.

• sadohan kullanıcısına yanıt

çok pahalı. bu araç B segment.

• CORSA ELEKTRİKLİ VERSİYONA YENİ BİR DONANIM GELDİ

CORSA ELEKTRİK 136 hp 50kw batarya GS +CAM TAVAN +GÜVENLİK PAKETİ +10" Multimedya + Grafik gri : 1,340.000 TL (250 bin tl 12 ay 0 faiz)

WLTP’ye Göre Eco Modda Şehir İçi Menzil (km) 492 km

güvenlik paketi

adaptif hız sabitleyici

şerit ortalama özelliklikli aktif şerit takip sistemi

aktif acil freneleme sistemi (bisiklet ve yaya algılama özelliği)

6 yönlü yolcu koltuğu

• 420i ya da i4 için teklif alan oldu mu? 3-3.2m bütçeye temiz ikinci el bakıyordum. Sıfırıyla arasında değecek bir fark varsa alınabilir diye düşündüm

• VW 2025 Polo için Ankara ve Bursa bayilerini aradım. Ellerinde sadece 2024 life olduğu söylendi (1280 tl). 2025 ler hakkında hiç bilgileri yokmuş

Geçen gün 2025 polo style için fiyat alan arkadaşlar vardı sanırım. Acaba bir yanlış anlaşılmamı oldu. Tam çözemedim olayı

• Zala_ kullanıcısına yanıt

Güzel araç. Yalnız aldığınız pakette adaptif sürüş yok, kör nokta asistanı yok, arka çapraz ve arka park çarpışma asistanları yok. Bu fiyata olan araçlarda bence bunlar olmalıydı. Kasası ve diğer özellikleri gayet yerinde ve beğendiğim bir araç. Ama bu özelliklerin kısılması çok yanlış. Keza bu fiyatlarda diğer araçlarda bu donanımların hepsi var.

• eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Hangi araçta Elegane Konfor üzerine saydığınız özellikler var hocam ? Kredi kullanma limiti dahilinde olması gerekiyor ayrıca. Yani max 2 milyon TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Bence yanlışlık var hocam o noktada ben de faklı illerdeki bayilerden sizle aynı bilgiyi aldım. Hatta 2024 yılından beri style’ın hiç gelmediğini belirtiller. 2024 life için bence 1.280 de iddialı bir fiyat değil. 1.300’den zaten satamadılar, 2024’leri bitirmek için yapılan bir kampanya ama bu araçlar 20 bin ile mi cazip hale gelecek. En azından 1.200 bandına inmesi lazım fırsat diyebilmemiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuruk -- 13 Şubat 2025; 14:41:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

Az önce bayiden geldim. 2025 diye bir mevzu yok. 1280-1290 a veriyor bayiler 2024

• Fikirist kullanıcısına yanıt

2024 life paket 1280 . Kampanya bu

• Dusunsel D kullanıcısına yanıt
    Togg hariç diyemez. Ayrica bir anda %80 de olmaz. Önce bir %30 civarı olur.
    Toggun da fiyatı diger elektriklilerle yükselir ama şu anda olduğu gibi engelli muafiyeti, kredi imkanı vs. desteklenmeye devam edilir.

• Fikirist kullanıcısına yanıt

Geçen gün muhabbeti oldu burada. Hatta 2025 style paketin 1400 olduğu yazıldı. Bende 3-4 bayiyi aradım ama malesef böyle bir şey olmadığı söylendi banada

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.