< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17115. sayfa)
-
-
Led matrix far ve anahtarsız giriş farkı var style da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben şöyle söyleyeyim ; Avrupa ve Amerika'da en çok satan ( en zengininden fakirine ) araçlar Tesla modelleri. Belki bu sürpriz değil ancak bizim burda birbirimizi yediğimiz orası şöyle, burası böyle diye beğenmeyip '' almaya gücümüzün yetmediği '' eleştirdiğimiz araçlara orda yaşayan insanlar yüzlerine bile bakmıyorlar. Amaç A noktasından B noktasına en az masrafla ulaşmak.
En çok lüks aracın olduğu ülkelerde Dubai, Katar vb. ülkeler Eee burda tabii ki eğitim seviyesi, dünya şartları, gelişmişlik ve imkânlar da devreye giriyor...
Elbette bizim ülkemizin dinamikleri daha farklı. Toplum olarak ne yazık ki ayakkabıya, arabaya ''etiket fiyatına'' göre insan yargıladığımız/değerlendirdiğimiz için aslında birazda bu şekilde oluyor...
Ne diyeyim, herseyini ve herkesin hayırlısı.
-
Hangi araç
Ne zaman sorduysak yok çektiler. Varmıymış.
Çok iyi fiyat. Tam fiyat performans arabası.
Avrupalı maalesef saf değil hepimizden daha bilinçli tüketici, kısaca bizim burada çok iyi sandığımız araçlar gerçekten öyle olsaydı onlarda onu tercih ederlerdi ki daha pahalıya kalitesiz aracı almazlardı. Ama ne hikmetse orada daha ucuz olan araç bu kalıplaşmış ön yargılardan dolayı ülkemizde orada daha pahalı olan araçtan bile pahalıya satılıyor.
Yukarıda örneğini verdim
Almanya; Tiguan Life 38000€ / Austral Alpine Esprit 44000€
Türkiyede; Tiguan Life 2250K / Austral Alpine Esprit 1950K
Sizce bu işte bir gariplik yokmu?
-
230e. Öğlen paylaşmış arkadaş. Bu saate satılmıştır muhtemelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orta konsoldaki kocaman garip şey nedir?
Mart teslim olarak rifter gt ya da berlingo xtr paket araç alma arefesindeyim. Rifter 1480 (400 kredi) berlingo 1360 (200 kredi) rifter da fark olarak perde hava yastığı ve sanırım yokuş iniş desteği, grip control genişletilmiş trafik işaretleri algılama sistemi var. Ne tavsiye edersiniz.
-
Aile için kullanacaksanız arka koltukları test etmeden almayın. Aşırı dik.
Avrupa da 2021 yılından bu yana her sene en çok satan araba dacia sandero. İnsanların alım gücü çok fazla olsada bizim gibi lükse düşkün değiller. Foruma bakıyorum tiguanlar bmw ler havalarda uçuşuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkasmirza -- 12 Şubat 2025; 22:58:18 >
Hayırlı olsun hocam aracı nerden aldınız? Kredi kampanyası mevcut mu ?
Zaten mevcutta berlingo aracım vardı araç bildiğim araç, arkadaki seperatör demiri söküp kullanıcam. (O seperatör olmadan vizeden geçmez diye bir şehir efsanesi var, tabiki öyle birşey yok) Makyajlı kasadaki dijital gösterge ekranı, kablosuz şarj ve carplay, şerit konumlandırma,led far ve adaptif cruise gibi donanımlar cezbettiği için mevcut aracımı sattım. Ayrıca sattığım araçta shine paket olduğu için orta konsol, ön park sensörü, kör nokta, 17 jant yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 12 Şubat 2025; 23:5:39 > -
İmza kaşe. Aksini iddia eden Türkiye’de yaşamıyordur ya da zengindir.
Aynı araçları bende araştırıyorum yazdıklarınız içinde tucson ı seçerim ama bence de sportage olmalı bu listede, yakın fiyatlı paketlerini karşılaştırın iki aracında sportage ın çok daha dolu bir araç olduğunu göreceksiniz. Arabaların motorundan, şanzımana kadar aynı araç olduğunu düşününce neden boş olanı alıyorsunuz.
Ülkemizde de durum farklı değil ki, yıllardır en çok satan araç egea, bahsettiğin tiguan bmw nin payı %5 bile değildir
-
konu dışı ama yazmadan edemedim .. bizim burada alamayan egea alıyor orada ise alma imkanı olan almıyor .. biz ne zaman mal mülkün statü olmadığını anlar ona göre yaşarız bunlar ehemmiyetsiz olur o zaman bir şeyler değişir belki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elel -- 12 Şubat 2025; 23:12:57 > -
Ne dediğiniz çok anlaşılmıyor hocam. Burada arkadaşların bahsettiği active tourer ama
Gecen hafta 20 den fazla sportage vardı, 4 tane kalmış,
Anadolu bayisi dediğiniz Samsun)) pek anadolu sayılmaz )))
Çoktan 4 ü satılmış durumdaydı, ev3 gt paket o fiyata hepsinden iyi ( tesla hariç)
ikinci aracı düşünen, şehir içi ağırlıklı düşünenler için mantıklı,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X