< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17128. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bmw eninde sonunda X1 e indirim yapıp 2.2 Milyon civarlarina satacaktır. Sonuçta bu fiyata satilma sebebi phev olması nedeniyle otv nin %30 a inmesi. Şuan düz benzinli araclari baltalamamak için ve marka imajı nedeniyle indirim yapmıyorlar. Aradaki 1 milyon TL fark da zaten BMW ye değil devlete vergi olarak gidiyor yani çok saçma.
2.30e ve X1 25e ikisi de %30 otv ye girer. Onlardan önce phev golf tiguan vb araçlar piyasaya çıkacak. Mesela phev golf istenirse rahatlıkla 1.5 Milyona satılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
408 allure için 1545 den daha ucuz fiyat alan var mı?
Honda bu kasada ilk geldiğinde 44bin dolar civarında satıldı.
-
Yalnız x1’in baz fiyatı 1780 lira yüzde 30 dilimden satılması için 450 bin civarı indirim yapması gerekiyor. Çok zor bir ihtimal görüyorum belki xline bomboş bir araç olsa olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mehmet amca öyle bir açık bırakmaz merak etmeyinquote:
Orijinalden alıntı: MehmetDH5355
Bmw eninde sonunda X1 e indirim yapıp 2.2 Milyon civarlarina satacaktır. Sonuçta bu fiyata satilma sebebi phev olması nedeniyle otv nin %30 a inmesi. Şuan düz benzinli araclari baltalamamak için ve marka imajı nedeniyle indirim yapmıyorlar. Aradaki 1 milyon TL fark da zaten BMW ye değil devlete vergi olarak gidiyor yani çok saçma.
2.30e ve X1 25e ikisi de %30 otv ye girer. Onlardan önce phev golf tiguan vb araçlar piyasaya çıkacak. Mesela phev golf istenirse rahatlıkla 1.5 Milyona satılabilir.
-
Arkadaşlar 1,5 civarına 1.5 motor 22 model 50-60km Grandland Ultimate düşünüyorum, ne diyorsunuz?
Ford Kuga ST Line X için 2.100 (KoçAilem indirimi ile), Toyota Corolla Cross Passion X-Pack için 2.150 liraya teklif aldık. Siz olsanız hangisini alırdınız veya bu fiyat aralığında başka bir araç öneriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8226272828 -- 15 Şubat 2025; 19:19:9 >
Ankara kia bayinin birinde n zaman gitsem ev 9 satıldı yazısı var oldu 4 5 mn kim veriyorsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şahsen tercih etmezdim 1.5M para vereceğim ve arabada cam tavan olmayacak iç dizayn çok eski geliyor.
Sarı sitede vardı 20 binde hatasız ekstra premium paket 1500’e ertesi gün satıldı bende takip ediyorum a
Arkadaşlar merhaba. c5 aircross shine bold mu yoksa ateca xperience veya grandland 1.2 gs mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 15 Şubat 2025; 19:42:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar toyota corolla en ust paket mi nissan qashqai en ust paket mi honda hrv en ust paket mi tercihiniz olurdu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam grandland 1.2 benzinli hybrid değil mi?
Hangi bayide hocam bu fiyat
Nerden aldınız bu fiyatı acaba
Ben en az 3 adet için vergi levhalı 1450 fiyat aldım.tek vermediler mart ilk hafta teslim
Hocam cam tavan alanların çoğu bir hevesle alıyor bir süre sonra hep kapalı kalıyor.Çevremdede çok gördüm bu şekilde.Yazın güneş vuruyor mecbur kapatılıyor.O perde zaten %100 güneşide absorbe edemiyor içerisi normal araca göre daha sıcak oluyor.Gece şehir içinde sokak lambaları içeri vuruyor vs vs.Evet ferahlık katıyor ama olmazsa olmaz değil benim gözümde.Zaten öndeki 2 yolcuya cam tavanın pek faydası yok olursa arkadakilere olur.
Kazın ayağı öyle sizin dediğiniz gibi değil bmw yi salla vag grubu doğuş golf tiguan getirse plugin hibrid ortalığı siler süpürür lakin o zaman Togg byd vs satılmaz. Zaten phev sınırlı sayıda geliyor tanıtım sayfası bile yok bmw tr sitesinde. Ortadaa gizli bir anlaşma var gibi togg un önü yatırım yapan byd nin önü kesilirse vergi arttırılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 15 Şubat 2025; 20:7:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X