Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17181. sayfa)

5 sn
343.799
Cevap
5.880
Favori
59.448.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Selamlar bu aracı (230e) hiç şarz etmeden şehir içi ve şehir dışı yakıt ortalamasını araştıran oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmantc -- 21 Şubat 2025; 14:23:26 >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Bende almak istiyorum. Hemen satmak isteyenler almayabilir ticaret için mantıklı değil. Ama uzun yıllar kullanmak istiyorum aksilik çıkmazsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratmantc kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde birisi şehir içi 7 litrelerde gezdiğini söylemişti şarj edilmeden

• Nihat3434 N kullanıcısına yanıt

ben o işi çok düşündüm. Özellikle bmw ve mercedes arasında 3lü arasında hep kaldım.

Bunu düşürken Audi eskidi. koltukları bile eski geliyor bana.

A4 dizel ve Quadro olması harici bomboş bir araba.

-Anahtarsız giriş yok.

-Kablosuz Carplay yok. (sonradan yapılıyor biliyorum da her şey sonradan yapılabilir. )

-Elektrikli Bagaj yok.

- Kör nokta yok.

- Şeritte tutma yok.

- Akustik cam yok.

- Adaptif ACC yok.

- Koltuk soğutma yok

- Koltuk masaj yok.

- 360 kamera yok.

- Trafik levha tanıma sistemleri yok.

- Her hangi bir ses sistemi yok.

- Her hangi bir DCC süpansiyon sistemi yok.

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Bende şuan o durumdayım a4 özellik konusunda haklısınız pek bir özellik yok fakat a3 de parasını hak eden bir araç değil bir kampanya falan olsa ancak o zaman tercih edilir hayırlısı kısmet diyelim

Bilakis eqe ikinci el eğer bir de düşük km ise harika bir tercih..

Mercedes E serisinin benzinli fiyatları ile bu aracın fiyatlarını bir karşılaştırsanıza.. Arada uçurum fark var..

Bildiğim kadarı ile eqe çok dolu bir araç..

Premium sedan seven bir arkadaşıma da bu operasyonu yaptırmaya çalıştım ama yanaşmadı.. Elektrik deyince insanlar bir süre daha arka planda kalmayı istiyorlar.

• Nihat3434 N kullanıcısına yanıt

aciliyet yoksa yıl sonunda plugin beklemek de olabilir.

• Selamlar 1500-1600 civarı araç bakarken Renault'da (Yaşarlar) tırdan indirilirken kaputu çizilip boyanmış Evolution Paket Austral için 1630 fiyat verildi. Boyasızı 1700 sizce kaput boyalı olan alınır mı fikriniz nedir.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt

2023 model 30bin km de hocam.

dolular dolusu.

Akustik, head-up , arka aks , 360 , airmatic , 4matic , masaj ısıtmalı arka koltuk vs derken bütün tuşlara basılmış.

EQE'nin çok dolu olduğunu biliyorum zaten.. Km biraz fazla geldi bana..

Bu arabanın sıfır km si 3.891 TL

Neden onu düşünmüyorsunuz ?

• Snmezm S kullanıcısına yanıt
    Ben 1700 sıfır boyasız tercih ederdim. 1630 olanı satarken o alıcıya gelde durumu anlat.

Hiç aciliyetim yok şuan zaten kullandığım araç var bekleyedebilirim

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Siz hiç diğer hibritlerin pil kapasitesine baktınız mı. Bunun pil kapasitesi volvo xc60 ve xc90’dan yaklaşık %50 daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snmezm S kullanıcısına yanıt
    Kaput boya konusunda en takıntılı olunan yerdir, kapı falan olsa neyse diyeceğim de sıkıntı

• 70 bin lira için kaput boyalısı mantıksız 2. elde satarken daha çok kaybedersiniz..

• parabol83 P kullanıcısına yanıt

bir önceki kasasından aşırı memnundum

çok rahat yormayan bir araçtı.

• memedince kullanıcısına yanıt

bagaj hacmi lt olarak az gözükse de yükleme eşiği düşük olduğu için avantajlı. en büyük rahatlık ise arka koltuklarda oluyor.

bu arada hyundai suv araçların bagaj hacmi hesaplamasında ufak çakallıklar mevcut.

• 3008 allure paket 1950 fiyat alındı

• Luuca L kullanıcısına yanıt

bu boyutlardaki araçlar için bu pek mümkün değil. zaten anlamsız olur. 200-300km menzil şu an standart ucuz EV araç menzilidir. batarya büyümeden menzil artmadığına göre olmayacak duaya amin demenin de alemi yok. DC şarj ne kadar gerekli o da ayrı bir konu.

bir de biz fiyatları ülkemiz vergi şartlarına göre değerlendiriyoruz. bu da ayrı mantıksızlık oluyor.

başka ülkelerdeki gibi vergi sistemi olsaydı. şu an piyasada 3-5 tane butik araç satışı olurdu. kimse gidip de çevreci oalcağım diye elektrikli almazdı.

• alprklt A kullanıcısına yanıt

arada 400 bin fark olsa da satmazdı. herkese hitap etmiyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.