Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17190. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 32 Misafir (3 Mobil) - 31 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
343.936
Cevap
5.881
Favori
59.476.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

hocam burası sirkiye serverı uzmanların ne dediğinin bir önemi yok SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024  bir sabah uyandığında her şey değişmiş olabilir o yüzden fazla beklentiye girmemek gerek bence

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    Bu aracın B suv olması tamamen saçma uzunluk sınıflandırmasından kaynaklanıyor. Araç içten yanmalı olmadığı için ön tarafında geniş bir motor bölmesi yok. Bu sebeple önü daha kısa. Ev3’ü test etmiş birisi olarak söylüyorum, bu otomobil B suv ise (kağıt üzerinde ne yazdığından bahsetmiyorum) Clio A/2 Suv olur.

Siz toplamda 485 lt bagaj kapasitesine sahip, üstelik benim gibi 1.90 boyundaki bir adamın arkaya oturduğunda öndeki koltuğa dizinin değmediği bir tane B Suv önerebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cambodia C kullanıcısına yanıt

Zor gibi sankiSIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Kosifler oto Bağdat caddesinden Umut Karabulut

bu ay 320i %10 nakit alım M sport paketler 3.600.000TL bandında

İX1 stok ve kapmanlar benzer şekilde

bu ay x1 plug-in olarak 245 bg 4 çeker olarak 3.500.000TL Bandında sizlerle

İletişim için

05436906045

• Metamorfoz_TT M kullanıcısına yanıt

Ortalama hızınıza göre normal bir değer 6.5 bence bir tık fazla bile 50-70 ortalama hız için.

Örneğin Formentor VZ 2.0 310 lukla Üsküdardan Sefaköy'e 57km hız ortalaması ile tam 6 litre yaktım. Siz de ayrıca Mhev desteğide var biraz daha az yakabilirdi :)

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 22 Şubat 2025; 12:22:4 >
  • umut1865 U kullanıcısına yanıt
    ben size bütün forumun soracağı soruyu sorayım :D 230e gelecek mi ne zaman gelir sıra var mı? kapora var mı? :D

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Hocam, elektrikli araç kullananları çok sağlam eleştiriyorsun. Tebrik ederim.  

Bir Tesla juniper sevdalısı ve pusuda bekleyeni olarak bir iki mesajından sonra acaba doğrumu yapıyoruz dedim valla  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 22 Şubat 2025; 12:27:9 >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şeyden haberi olmayan 15 yaş civarı bir çocukla muhatap oluyorsunuz.

• bps B kullanıcısına yanıt
    Yuzde 10la gelir bencede yoksa satma şansı çok az. Ama bence mevcut Model y olanlar çok zarar etmez en fazla 200bin, su devirde hangi aracı alırsan al zaten zarar ettirir. Değişen pek bir şey yok yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Biz köyde mi yaşıyoruz 😂 İstanbul şehir de diğer iller ne oluyor 😂

• memocan2468 kullanıcısına yanıt

Ben şehiriçi 50-70 km hız ile gidiyorum. Şehiriçi ne zamandır şehirlerarası oldu 😀 kal sağlıcakla

• Metamorfoz_TT M kullanıcısına yanıt
    İstanbul da yaşamayan birinin yorumu:). 25 ortalamayı bile bazen arar hale geliyoruz. 50 70 bizim için şehirlerarası

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Aynı batarya aksine 5008 daha ağır ve büyük, 3008 olanlarda alışmaya başladı hocam ilk defa elektrik kullananlar panikliyor başta. Sonra öğreniyor. Adamın biri var 650 dedi bana temsilci bu araba 300 gidiyor diye ağlıyor. Böyle adamlar elektrikli alirsa veryansın edenler de olur

• masterap M kullanıcısına yanıt
    id7'yi gelecek yıl 1.9 bandına çekmeyi düşünüyorlarmış
    büyük ihtimalle sıfır donanım olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet matrahlari guncellemiyor.. Yani euronun artis hizina gore herkes degerlendirsin.. Ozellikle %10 ve %30 otvdeki araclar 6 ay icerisinde bir ust dilime atabilir.

• umacar U kullanıcısına yanıt
    e-5'te sağ şeritte 60 km hızla gitmeyi mi öğrenecekler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: umut1865

Merhaba,

Kosifler oto Bağdat caddesinden Umut Karabulut

bu ay 320i %10 nakit alım M sport paketler 3.600.000TL bandında

İX1 stok ve kapmanlar benzer şekilde

bu ay x1 plug-in olarak 245 bg 4 çeker olarak 3.500.000TL Bandında sizlerle

İletişim için

05436906045

Umut bey x1 plug in lerde yüzde 10 indirim söz konusu değil mi. İnternet üzerinden ön sipariş oluşturmakla bayiden sipariş oluşturmak arasında fark var mıdır

• BMW X1 Plug-in Hybrid ile ilgili bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok mutlu olurum.

Aynı sorular aslında bmw 230e için de geçerli olacak bir kaç gündür forumda bunun tartışmasını görüyorum kafam çok karıştı.

1)Elektrikli motor şarjı bittiğinde saf 136 beygirle mi devam ediyoruz ? Yoksa elektrikli motor arkadan destek olup bu beygir gücünü daha yüksek hissettiriyor mu ?

2)Her gün şarj imkanı olmayan birinin x1 plugin i alması saçma mı ?

3)x1 görüntü olarak çok beğendiğim bir araç. 2024 model 0 bir x1 almak mı yoksa plugin e yönelmek mi ?

Artık bir karar vermem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtragy -- 22 Şubat 2025; 12:53:2 >
  • MrPazar M kullanıcısına yanıt

merhaba,

Bulunurluk şu an yok ama yeni termenler olduğunda sunabilirim wts iletişim kurarsanız

• millet birbirine yükseliyor atıp tutuyor silmiyorsun bir arkadaşa yardımcı olmak için yorum yazıyoruz siliyosun admin ne ayaksın

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.