Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: balesanist , barikko Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 43 Misafir (4 Mobil) - 41 Masaüstü4 Mobil
5 sn
343.941
Cevap
5.881
Favori
59.477.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Herkese iyi günler bugün Volkswagen ve Skoda bayilerini gezdim. Scala Monte Carlo çok güzel bir araç. 1.7 milyon civarına mantıklı geldi bana. Volkswagen'de olmayan kredi seçenekleri var. O paraya 1.5 etsi golf de var ama internette yazılan yazılım sorunları, etsi motorun alternatörden kaynaklı sorun çıkarabilmesi gibi durumlar kafamı karıştırıyor.

Scala'nın artıları:
    Matrix far, elektrikli bagaj, panoramik cam tavan, bagaj hacmi, spor koltuklar, öznel olsa da tasarım, 150 beygir motor gücü.

Golf'ün artıları:
    Yalıtım, ikinci el piyasası, elektrikli el freni.

Evet Scala B segmentten devşirilmiş olsa da C segment rolüne güzel bürünmüş. Açıkçası Golf'ün 7 ve 7.5 kasadaki sorunsuzluğunu devam ettirmiyor olduğunu görüyorum. Malzeme kalitesi arasında çok ciddi bir fark göremedim. Golf'te ekstra olarak kapı ceplerinde sünger var ama sonradan çok rahatlıkla eklenebilir bir donanım bu.

Sonuç olarak vag grubunda bence en alınası araçlar Skoda'da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• En güncel F/P Suv Araç nedir sizce ?

• elcas kullanıcısına yanıt

Ev 3 pahalı born kazığında kazığı 1.5 fiyat çekse düşünürüm dolphin gibi Türklerin sevmediği tasarımda olan araç şekilsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, opel grandland fiyatı alan var mı yakın zamanda?

• Sportage cool 1.6 tgdi benzinli mild hybrid.

2025 model 1.920.000 fiyat ve 200.000 6 ay sıfır faiz fiyat veriyorlar. Pazarlık yapmadan tel ile sorduğum fiyatlar.

Ancak arabada elektrikli bagaj yok. Bagaj kapısı çok ağır kapatıp açmak çok zor.

Ayrıca 2024 modellerde olan ön park sensörü 2025 modellerde yok. Emin değilim ama adaptif cruise da yok sanırsam. Bu kadar basit birşeyi bile koymamışlar.

Çinlilere kızıyoruz ama böyle ince hinliklerin peşinde değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 22 Şubat 2025; 15:41:55 >
  • bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    Araç çok güzel ama bu fiyata bu donanım seviyesi çok boş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Muhtemelen ARIZONA

• Beta kullanıcısına yanıt

Hrv degil de 3008 yeni kasa her türlü alinir

• jacop52 J kullanıcısına yanıt
    Nissan qashqai en ust paket yok yok ama fiyat normal gibi 2145 mn tl civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: smallpox

Hrv degil de 3008 yeni kasa her türlü alinir

yakıt tüketimi ve sorunsuzluk önemliyse hrv

gösteriş ve bagaj önemliyse 3008

• umacar U kullanıcısına yanıt

Ben de aynı durumdayım site içerisinde 2-3 günde bir şarj ederim yoluma bakarım gibi bir düşüncem var. Şarjda sadece AC destekliyormuş. DC bir güç kaynağından ara aparatlar ile şarj edilebilir mi acaba

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    İyi de çok satan ne var? Boş paket clio egea dacia, 0 faiz kampanyasıyla togg, ötv muafiyeti sayesinde corolla. Onun dışında hepsi honda kadar satıyor. Artik Çinliler de listeye giremiyor gümrük vergisiyle. Sanki audi kia citroen falan satış rekorları kırdı da bir honda satamadı.

• thegraywolf T kullanıcısına yanıt
    Kapı cebi kumaş ne kadar ayrıntıya özenildiğinin sadece ufak bir kanıtı. Golf’ün ergonomisi, hacmi (arkada bile kafan tavana çarpmaz), kalitesini scala’da bulamazsın. Arkadaşımda scala vardı 1-2 ay uğraştı uygun yazdığı halde. Ben 4 günde elimi öpene sattım golf’ü.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

ben bu arkada kafanızın tavana değdiği arabaları anlamıyorum zaten.

neden alıyor insanlar bu arabaları?

• Xtragy kullanıcısına yanıt

Hayır hocam , gerek de yok zaten. DC olan her yerde ac de yanında var. Araç 11 üstü alamaz zaten

• Skoda kamiq ve scala için teklif alan varmı

• Selamlar, sportage ve tucson ilgimi çekiyor.. Bu iki araca önereceğiniz elektrikli harici araç var mıdır? 1900-2000 bandına çıkabiliyorum..
    Ankara’ da bu iki araç için yakın zamanda fiyatlandırma alan arkadaşlar var ise bayi ve fiyat bilgisi paylaşabilirler mi?

• alprklt A kullanıcısına yanıt

Kredi kartı olayı nedir acaba Juniper için?

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Ekimde 3.20 mi sattim sonra clio alpine simdi golf 1.5 var genel olarak hepside kronik sikintilar var. Arac ureticileri artik her türlü maliyetten kaciyorlar. Hepsi ileri derece fabrikasyon ozel bir detay yok. O yuzden cokda kalite aramamak lazim tek elden garanti sartlarinda binmek lazim.

bu arada tek tuk golf 1.5 150 bg araclar var bayilerde depolarsan cikartmislar. Rline

ama bunlar ikinci elde dakkada giden araclar. Piyasanin en sevdigi araclar. Ekspere bile sokmadan aldilar son 3 aracimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HONDA_CIVIV_ -- 22 Şubat 2025; 17:34:15 >
  • _HONDA_CIVIV_ _ kullanıcısına yanıt
    Nerde hocam o eski golfler dsgsi bozulurdu ama elektronik aksamları taş gibiydi.

Fransız araçlarına döndü koskoca alman devi reşat altını.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.