Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17205. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 76 Misafir (29 Mobil) - 50 Masaüstü33 Mobil1 iOS
5 sn
344.196
Cevap
5.882
Favori
59.515.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Hocam fiyatları artar diye endişe ediyorum. Zira bu fiyatlar aralik ayından daha uygun. Pazartesi karar vereceğim. Ya grandland ya da 3008. Özelden mesaj yazabilseydiniz ayrıntıları konuşabilirdik. Hayırlısı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taigo 1.0 life 16" jant 1.430 TL Avek den alındı. Jant büyürse 1.450 oluyor. Ellerinde baya araç var. Aynı fiyata Doğuş' da veriyor. Yanında hiçbir hediye vermediler. Garanti bankası ile ortaklaşa total de yaklaşık % 2,9 'a denk gelen 12 ay 200bin TL kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Sanırım engelli ÖTV indirimi olayı bitince bolca ve uygun fiyata (bana göre) bulunabiliyor.

• Bugün qashqai baktım. efe nissan. Skypack 1.900.000 diyorlar. Alt paketler yokmuş, 2025 modelleri gelecekmiş.

Skypackde arka koltuk çok dik geldi, arkaya doğru yatmıyor ve dik olması rahatsız etti. Ve arka koltuk diz mesafesi kia sportage ve byd seal u ev'ye göre çok dar. Bagaj kapağı elektriksiz ki kapatmasında zorlandım.

Byd için byd efede test aracı olmadığı gibi showroomda da ev modeli yok. Dmi olanına bakın ev de ön panjur farklı sadece diyorlar. Araba yok kapora verip sıraya giriyorsunuz mayıs belki dendi. ortada bir st de yok kalabalıktan içerisi pazar yeri gibi stler tutanın elinde kalıyor. Liste fiyatı geçerli ama araba mayısda geldiğinde fiyat ne olur bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 23 Şubat 2025; 18:1:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Jazz ın en iyi ihtimalde dahi torku 253nm iken golf 1500 devirde 220nm tork vermekte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilcic kullanıcısına yanıt

kendim opsiyonsuz grandland gs paket satın aldım. edition paket alacaksanız onun yerine edition + konfor paket almanızı tavsiye ederim. konfor paketin artıları: geri görüş kamerası , elektrikli bagaj, ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı direksiyon arada 50-60 bin tl fark oynuyodu 2 hafta önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagKullanicisi -- 23 Şubat 2025; 18:8:16 >
  • Merhaba arkadaşlar, 1.7'ye cam tavanlı esprit alpine renault captur alınır mı? Aynı bütçeye iyi motorlu 4 silindirli aynı dolulukta başka seçenek önerir misiniz?

• UmutBG U kullanıcısına yanıt

ben ne demişim siz ne diyorsunuz. yazılanları da okumadan cevap yazıyorsunuz.

neyse

• Kursa1903 K kullanıcısına yanıt

Kia xceed düşünebilirsiniz aynı paraya dolu paketi motoru sorunsuz ve güçlü

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar bugün Nissan Görkem plazaya gittim bende
    2024 Skypack 1.850.000 dediler 2025 için de 1.1950.000 dediler.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Aracı max gücünde mi kullanıyorsunuz her zaman? 1.6vti civicin 160ps olmasının hiçbir değeri yoktur normal bir kullanıcı için. 1.0 tsi 95ps lik polo 160 lık civicten daha atik olacaktır normal kullanımda.

• acolaq kullanıcısına yanıt
    Qashqai bahsettiğim olumsuzluklara rağmen 1.850 denseydi almayı düsünecektim o niyetle gitmiştim beklentim de bu fiyattı. Ama st ayaküstü zorla ilgilendi fiyat için burnundan kıl aldırmadı ben de üstelemedim çıktım.

• bilcic kullanıcısına yanıt
    Hocam, fiyatlar kesinlikle lansmandan daha uygun her iki araç için de. Umarım istediğiniz renk, donanım ve fiyatta araç bulabilirsiniz. Beni bilgilendirmeyi unutmayın lütfen. Mesaj açılırsa yazarım yine.

• VagKullanicisi V kullanıcısına yanıt
    Hocam, öncelikle güzel günlerde güle güle kullanın. Grandland gs paket hakkında değerli yorumlarınızı alabilir miyim? Bir de fiyat, renk ve hangi bayiden aldığınızı. Şimdiden teşekkürler.

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt

başka bir türk atasözü de paran varsa bmw paran yoksa binmeyive diyor nasıl olacak şimdi SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Hala duruyormu hocam.

Hiç bir sorunu ve sıkıntım olmamasına rağmen, bir anlık heves ile Mini ConuntymanE almak için bu ayın başında sattım ve pişman oldum.

Countryman için ön sipariş geçmiştim ama iç mekanda biraz içime sinmeyen tarfaları oldu, sanırım vazgeçeceğim. Geliş tarihinde ne olur bilemiyorum ama belki Tesla'yı beklerim? Karar veremedim!

BMW 118i beni çok memnun etti, kulanırken hep keyif aldım. Hiç bir sorun çıkmadan yıllarca kullandım.

Geçmiş zamanlar içinde BMW 2.18 GC ve A180d NB ataklarım oldu, hatta mercedes için parasını bile verdim, ama bu F20 den bir türlü kopamadım ve vazgeçtim. Ancak uzun süre kullanan bilir; insanı çeken bir şey var bu arabada!

Dediğim gibi, ne aldığını ve ne yaptığını bilen normal bir kullanıcı uzun yıllar binebilir.

• * BMW 2 Active Tourer bakım masrafları için birkç mesaj gördüm, belki bir fikir verir?

15.000km/18ay sonra anahtar okutulur, araç söyler. 

Öyle diğer markalar gibi, değiştirelim gitsin para gelsin değildir.

1/2 seri benzer fiyatlar, güncel olarak ugulamadan baktım.

Yağ+filtre 8.900TL

Hava 3.100TL

Polen 4.500TL

Eğer normal bir kullanıcı iseniz, araç büyük ihtimal 15.000km/18Ay için sadece yağ+filtre ister(belki kullanılan yere göre hava filtresi?).

2. bakım 36 ay sonra Yağ+hava+polen + fren hidrolik(belki?)

30.000TL yi genel bir ortalama ile söylüyor ST, nihai fiyat için servise anahtar okutulur.

Tabi 2 AT serisinde bulunan Plug-in için ekstrem bir durum yok ise?

Benim araç 1. bakımda sadece yağ+filtre istedi(zaten hediyeydi para ödemedim). 

2. bakımda(36 ay sonunda) Yağ+yağ filtre+hava(kendi isteğim ile fren hidrolik değiştirdim).

Diğer son 2 bakımı, indirim zamanlarına rastlayamadığım için kendim yaptırdım.

7 yılda toplam 4 bakım oldu, harçadığım tüm para sadece bunlara oldu.

BMW tarafındaki güzellik: şu herkesin illa ki(!) bakım faturasına koyduğu 5-6 kalem ürünü değiştirelim alalım parasını gönderelim adamı, şeklinde değildir. 

Herkes BMW rutin bakımlarını pahalı görüyor(evet bir tık pahalıdır) ama gerekli olanı değiştirdiği için bazen diğer premium olmayan markalara göre ucuz bile kalabiliyor. Hatta her yıl 2-3 kere garantisi geçmiş araçlar için bakım ve parça kampanyaları oluyor, denk getirilir ise sadece dışarıdan biraz pahalıya gelecektir.

** Countryman E için 2 yılda bir bakım, güncel fiyatı 8.000TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 23 Şubat 2025; 19:25:3 >

• Panthér kullanıcısına yanıt

bir dönem bazı modeller çakalın serserinin eline düştü o kasalar yüzünden belli kesimde önyargı var maalesef

bmw yan sanayi parça sevmez. bu tayfanın da cebinde para olmadığından servis yerine sanayide merdiven altı dükkanlarda yan sanayi parça taktırdığından piyasa patlak bmwlerle doldu

• Model y Avrupa fiyat listesi

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• elcas kullanıcısına yanıt

Hocam omoda ya nasıl 1800 diyorlar? T7 pro max pakete göre 1600ve 1720 falan dediler bugün. Kartal ve Sultanbeyli de 2 bayiyle görüştüm, ikisi de bu civarda fiyat verdiler. Tek renk araçlar

• cambodia C kullanıcısına yanıt

Evet işin o tarafı da var elbette.

2. el alımlarda dikkat etmek gerekli.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.