Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17282. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 40 Misafir (11 Mobil) - 33 Masaüstü13 Mobil2 iOS
5 sn
345.652
Cevap
5.915
Favori
59.826.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

Hayırlı olsun hocam , renk ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3848271 3 kullanıcısına yanıt

üzerinden çok zaman geçti,

araştirin,

güncel fiyatlardan bizi de haberdar etmeniz faydali olacaktir.

• @Opel Arden Otomotiv Mokka başlangıç paketi fiyatı nedir? Kredi kampanyası var mı?

• 7NationArmy kullanıcısına yanıt

5 martta fiyatlar güncelleniyor vw de, fiyatlar farklı olacakmış siteye eklenmiş sadece 2025.

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    C+ suv verdiler, bedavaydı gerçekten.

Yeni Grandland fiyat olarak makul devam ederse 2016'daki 3008'in yaptığı etkiyi yapar bence. Henüz idrak edilmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt

nesi bedava dayı donanım fakiri paket

• austral 2024 model 1890 dedi bugün satış temsilcisi. alphin dolu model

ilk kez bindim bu aracın içine, müthiş bir araç pejo 3008de vs bu kadar konforlu ve ferah hissetmedim hiç. resmen uzay mekiğinde gibi hissettim

1750 olsa müthiş olurmuş arabaya bayıldım ya

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    1720 tl, golf life parası idi. C'den büyük bu araç, tam Türk aile yapısına uygun. Yolcu tarafı bile elektrikli koltuk vardı, elk bagaj, güvenlik full, eksikler var ama çok da önemli değil çoğu kimse için. Özellikle bu fiyata. C4 lere 1.5+ istenmeye başladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

büyük ekran mı hocam bir de çks indirimli mi*

• Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

Megane iconun içine binen insin sonra Corolla ya binsin biraz sürsün hangisini tercih edersiniz tahmin etmek zor değil

• celal_55 C kullanıcısına yanıt

evet büyük ekran. bireysel fiyat, çks vs biraz daha düşer büyük ihtimalle

yani büyük ekran diyorum ama küçüğünü bilmiyorum da dev gibi ekran vardı boydan boya nerdeyse ön konsolun başlangıcından yere kadar :D

valla aklım kaldı arabada :D

ama bu arada freni bir acayipti, basıyorum gitmiyor çok değişikti, sertti ve sanki katman katman ilerliyor gibiydi. belki park modunda vs olduğundan falan mıdır bilmem de o fren normalde de öyleyse büyük sıkıntı.

• Çin’de id4 20.000 dolara düşmüş.

• Merhaba arkadaşlar,
    Babama, touch/icon 1.5 blue dci edc 115 bg megane arayışımız var,
    Son fiyat alanlar fiyat yazabilirler mi? Liste fiyatından ne kadar düşüyorlar? Yardımcı olursanız çok sevirim.

• Son zamanlarda karşılıklı olarak alman ve Çin üzerine bir algı yönetimi var. Boşbatarya gibi siteler daha doğrusu sadece elektrikli araç manifestosu yapanlar şarj edilebilir hibritler çok arıza çıkarıyor haberleri yayıyor. Diğer taraftan işi özpeynirci gibi gazeteciler vw tayron ağustosta yüzde 30 ötv ile phev yani şarj edilebilir hibrit motoru getirecek deyip sayfalarca haber yapıyor.
    Velhasıl arkadaşlar bir algı yönetimi var diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetarıkan06 -- 3 Mart 2025; 23:44:55 >
  • turkeril kullanıcısına yanıt

Kendi anavatanları Almanya'da 4000€ daha pahalı konfor paketli Grandland. Life paket Golfe göre bu farka +%80 ÖTV ve %20 kdv yi eklersek Türkiyedeki farkı 8600€ ya çıkar fark. Bu arada boş denen Grandland Life Golften fersah fersah dolu özellikle konfor paket eklendiğinde.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt

id4 20bin euro ya düşmüş çinde. +kdv ile bizde 24bin euro ya satsalar nolurdu acaba :)

• K@sToR kullanıcısına yanıt

Bodrum Borusandan aldım aracı.

Değişik bir fren geri kazanım sistemi var o araçta bende sürdüm kademeli fren yapıyor.Alpine paket austral ciddi iyi araç. Full hibrit motor çok iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmetarıkan06 A kullanıcısına yanıt

Byd hibrit seul u nun şarj hızı çok yavaşmış 100 km şarj için saatlerce istasyon ları işgal ediyor diye elektrikli araç sahipleri düşman oldu. tayron ağustos sonu gelicek yurtdışında 2026 model yılı sayılıyor 2025 yılını yine boş geçti doğuş 1.5 tsı yine aylarca yüzde 80 den itelicek Eylül ayında dolar ne olur vergi ne muamma

• Rdmsy kullanıcısına yanıt

Hocam farktan kasit nedir ? İndirim mi olacak acaba? Suan sitesinde liste fiyati 24 ile 25 ayni kaldi

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.