Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17279. sayfa)

345.622
Cevap
5.915
Favori
59.818.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

2024 xceed ve 2016 sportage. 2016 sportage daha modern duruyor, kör falan iddialı kelimeler

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    insanların kafasını karıştırmak için özel bir çabanız var. Phev dısındaki Hev yani hibridin alt kategorisidir mild hibrit istatistiklerde belirtirler hev için mild hibriti kapsar diye. Evet c4 mild hibrit ve zincirli kayiş. Hibrit seçeneği yok ne demek hibrit seçeneği var. Ama hibrit teknolojisi ayrıca tartışılır. Laf olsun diye alıntı yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 3 Mart 2025; 17:18:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt

İşte tam da mesele bu! Herkesin beklentisi farklı ve Corolla tam da bu yüzden tercih ediliyor. Şehir içi konfor, bağımsız süspansiyon, düşük yakıt tüketimi, sağlamlık ve sorunsuzluk gibi artılarıyla kendini kanıtlamış bir araç. 1370 bin TL’ye alınabilecek aynı donanım ve konfora sahip, aynı sağlamlık ve sorunsuzluğu sunan başka bir sedan yok.

Üstelik Toyota’nın 10 yıl garantisi de işin cabası. Piyasada böyle uzun garanti süresi sunan kaç marka var? Bir yanda motoru, şanzımanı yıllarca güvenle kullanabileceğin, yüksek ikinci el değerine sahip bir araç var, diğer yanda ise bu fiyat bandında Corolla’nın yanına bile yaklaşamayan alternatifler.

Gerçekler ortada. Laf kalabalığı yapanların bu fiyat aralığında Corolla’ya eşdeğer bir alternatif önerememesi de zaten her şeyi gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IsimsizTurk

Emre "%30 ötv ile X1 satılıyor" demiş..

https://x.com/eozpeynirci/status/1896452108062454115?t=k-PGkC9mL7UwaNJaU3t3uw&s=19
    Bu adama çok inanmayin, atıyor genelde ben daha hicbir filo musterimde x1 phev %30 otv ile arac satisi yapildigini gormedim, hatta daha yeni bir filocum %60 otv den x1 aldi. Cok sallamasyon bilgi var, suanda en baba filolara bile %60 otvden veriliyor x1.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Sonradan carplay takılmış sportage'ın iç tasarımını xceed'den iyi buluyorsanız bi göz doktorunu ziyaret etme vaktiniz gelmiş demektir

• SasiFani S kullanıcısına yanıt

2016 da sportage'da ekran vardı. Car play tabi ki yoktu, 2016'da çoğunuzun aracında far sensörü bile yoktu :) car play ile modernliğin ne alakası var ayrıca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 3 Mart 2025; 17:28:13 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

2025 senesinde sattıkları araca bak 2008 den kalma gibi

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    onun jazz ı tam hibrit lafı oraya getirecek müsade etmediniz :)

• aydinsukru kullanıcısına yanıt

Satmalarında sorun yok hocam. F/p'dir, motoru iyidir, araç sorunsuzdur vs alınır. Ancak şuna modern diyip kendini kandıranlara üzülüyorum. Hadi diğer markalarla kıyaslamıyorsunuz da yahu açın bir bakın yeni sportage'ın içi nasıl

• MrPazar M kullanıcısına yanıt
    Evet konuyu bir şekilde oraya getirmeye çalısıyor.

Benim yazdığım şey şu, bazi kullanıcılar 1.2 motor yağlı triger kayısı tercih etmiyor. Bu kullanıcılar için yeni c4 de hibrit seçeneği var ve bu motorlar zincirli triger kayısı kullaniyor. Yeni c4 hibrit olmayan modellerde yine yagli triger kayiş. Ayrica yeni c4x de hibrit secenegi yok yani yagli triger kayis devam ediyor.

Tek fark c4 hibritte eat8 şanzıman yok, 6 ileri çift kavramalı şanzıman var.

Bu konuyu alıp amacı dısına çikarmanın mantıgı nedir.

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    Taş gibi sorumsuz eat8 yerine 6 ileri çift kavramalı şanzıman koymalarının nedeni nedir merak ediyorum. Yeni grandland düşünüyorum, kafamı en çok karıştıran bu. Psa grubunun kullanacağı çift kavramalı şanzıman başımıza iş açar mı diye tırsıyorum. İkinci konu da 6 ileri olunca yüksek hızlarda motor yüksek devir çevirerek, bağıracak duracak.

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    Param cok kumar oynamayi severim dersen dusunme al 😄😄

• Aware1903 A kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumları takip ediyorum, henüz bir sıkıntı yok. Gayet memnun insanlar. Bizim forumlar malum, herkes aracından çok memnun.

• Lawy L kullanıcısına yanıt
    Tiguan life fiyatina versinler cok fazla satarlar bence...vw tayron konusunda en cok turkiye den satis bekliyolarmis bugun okudum haberde..Bunu gerceklestirmeleri icin fiyatlari uygun tutmalari gerek..Yoksa baz paketini 2300 den yukari yaparlarda isleri olmaz..hedefleri 10.000 mis yil sonuna kadar

• Bmw 230e alma arefesindeyim, bu aracı alıp kullanan var mı?

Emisyon normları için mild hybrid sisteme geçildi eat8 desteklemediği için yeni şanzımana geçildi.

bilen bilmeyen yağlı kayış derdindeydi asıl sıkıntı bu bence. 2023 yılında kayışa gelen revizyon ile sorun çözülmüştü..

Eat8 den çift kavramaya geçişin sebebi aracı hafifletmek için diye izlemiştim bir videoda, ne kadar doğru bilmiyorum. Ama kullanılan çift kavrama ıslak tipmiş. Kuru çift kavramalar kadar arıza vermez diye tahmin ediyorum.

• cangk kullanıcısına yanıt
    Evet ben de ıslak diye okumuştum. Yabancı test kanallarında şanzımanı övüyorlar genelde, pürüzsüz geçişlerini beğenmişler. Ama dayanıklılık için bir şey söylenemez, yeni bir şanzıman.

• Okasapo O kullanıcısına yanıt

Benzinli opsiyonsuz

Geçen hafta aynı araca 1480 diyorlardı. Hatta 1440 a alan arkadaşlar vardı sayfada

• arkadaşım clio alpine 2025 1.214'e alındı (vergi levhalı fiyatı). satın alım tarihi 3 mart 2025

araçta şöyle bir mini kusur var sol arka teker üstü tamponda, satıcı da bizimle birlikte gördü, büyük ihtimalle aracı inceleyen müşteriler yaptı.

önemsemedi arkadaş. pasta vs müdahale edelim sizin yanınızda dediler gerek yok dedi istemedi. verebiliyorsan hediye ver bagaj havuzu vs diye ben zorladım ama imkansız dedi temsilci, zaten çok uygun fiyata verdim aracı vs vs uzatmadım ben de :)

eğer yalan söylemiyorsa aracın fiyatında çok kısa süre içerisinde 50 bin üstü değişim olacakmış. sebebi de şu an verdikleri fiyat filo indirimiyle verilen fiyatmış (tek adet araç alınsa bile) ama genel merkez filo indirimini artık en az 3 adet araç alımı için yapma kararı almış.

inşallah kazasız belasız sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 3 Mart 2025; 18:44:41 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.