< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17309. sayfa)

-
-
-
Binicilere engel oluyor bu alsatçılar. Ama 2 kasa piyasa arabalarına benzemez, baya bir sürünür bunlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alfa romeo tonale de alternatif olabilir 2500 fiyat soğutmalı koltuk da var
Hortlar demedim,uçacak,kaçacak demedim,içeriğimi tekrardan okursanız çok sevinirim. Böyle saptırmalar olur diye de mesaj girişine kalacak uçacak t gibi anlamayın dercesine başladım.
Ama, bu foruma ne yazsam saptırılmasına çok alıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 5 Mart 2025; 20:13:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2.30e de acc yok diyorlar doğru mu? Countryman de o kadar mevzuu oldu olmayışı BMW diye kimse tipini falan da umursamadı heralde fp diye sıraya girdi millet.
Daha yeni örnek yeni grandland edition paket 2.091.000 liste fiyatı, konfor paketi 100.000
Geçen hafta konfor paketi ile 1.720.000 civarlarına satın alanlar vardı.
Bu hafta fiyat alanlar 1.850.000 üstü diyorlar neymiş kampanya bitmişmiş.
Böyle liste fiyatı mi olur, liste fiyatından bu kadar fark olur mu.
insanların kafası karısıyor, fiyat algısı kayboluyor, panik oluyor. firmalar kedinin fare ile oynadığı gibi oynayabiliyor alıcılarla.
Sportage D suv?
2003 modelleri veriyorlar o fiyata diye biliyorum
-
pil fiyatı zaten neredeyse araç fiyatı kadar olduğundan mantıklı hareket değil
326hp xdrive arabayı %30 ötv ile alıp 1500cc mtv'si ödüyorsun. 0-100'ü 5.5sn olan bu araç ile 1.5 atmosferik corolanın mtvsi aynı. Sistemin açığı resmen bu araç. Aynı koşullarda bunu alma şunu al diyebileceğimiz başka bir araba var mı ki yerine tercih edilsin ?
Opel Grandland
MF2635 Sıfırı 1330-1350 iken 2100 fiyat çok yüksek 😀quote:
Orijinalden alıntı: THEVENİNTEORİ
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam formentorleri şubat ayının son gününe kadar 2385 ten sattılar, 28 şubat gecesi bir haber geldi 2200 yaptılar fiyatı, şubat ayında alanların hepsi isyanda, şu an enteresan fiyatlamalar var piyasada kimse gaza gelip araç almasın , tek tek bayileri arayıp kampanyaları takip edip herkes öyle alsın araçlarını.
-
Acc yok ama bu fiyata bu özellikleri ile rakipsiz.
Bu sebepten hiç düşünmeden aldım aracı, çokta iyi yapmışım, bildiğin şaka makinesi gibi , yakında bir boyunluk alacağım G kuvveti için
-
Forumda yenisiniz herhalde. Sportage D suv olmasının yanında premiumdur. Lütfen.
2025 de acc yok ise BANA GÖRE araba da yoktur...
230e alan arkadaslar mini de oldugu gibi trafik sigortasinin ustunu iade aldilar mi acaba ? Yoksa net fiyat 2135-2140 mi
yanitlar icin simdiden tskler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X