Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17307. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 79 Misafir (20 Mobil) - 65 Masaüstü22 Mobil
5 sn
346.278
Cevap
5.925
Favori
59.926.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Benzinli eat8 tercih ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, çorluya sorun isterseniz gri vardı ben istemedim açıkcadı o yüzden çorumdan aldım

• bps B kullanıcısına yanıt
    Her malin bir alicisi vardir ona bakarsan tayron life modeli o parayi hakediyo mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unnamedist

@Opel Arden Otomotiv Mokka başlangıç paketi fiyatı nedir? Kredi kampanyası var mı?

Hocam merhaba.

Dünden bugüne Opel Mokka başlangıç fiyatı ve kredi hakkında bir bilgi edinebildiniz mi acaba ?

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 5 Mart 2025; 17:48:51 >
  • VrdrAzl V kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten diğerini o fiyata o kredi ile vermezler, eğer hybrid olan ise çok iyi fiyat diyecektim,hayırlı olsun

C4 aldım diye geçiyoruz ama donanım opsiyon, çeşidini yazmak daha faydalı oluyor zira diğer türlü anlamı kalmıyor.Taksir taksit sormak ve taksit taksit cevap almak zorunda kalıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 5 Mart 2025; 17:58:46 >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Skoda’nın bu fiyat politikasıyla Kodiaq’tan Tayron’a ciddi kayma olur. Lansman olsa da şu an kodiaq’ın en boş paketi olam premium, tayron elegans ile rline arasında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vw D Suv 2.3 milyon. Vavvv diyorum.
    Bu fiyata gerçekten çok iyi. Stoğu fazla getirirlerse rekor kırabilir

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Haklısınız önceki araca 2 harfli plaka almıştık 5 bin liraya, 1 sene kullanamadan yeni sahibine gitti bile, 2008'de plakamız hatıra kaldı. Ben de denk gelen harflerden memnunum, mut'lu mut'lu geziyoruz clio'muzla bir haftadır :)

• Beyaz Golf Life DSG
    2024 model
    1.665 ₺

335.000₺ 1.89 faiz oranı 12 Ay Vade

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat kredi de iyi

• barikko kullanıcısına yanıt

34 Can 30 Maltepe'de idi araç satılığa Denizli'ye kadar gitmiş. Aracın üstüne bir 100 bin eklemişler herhalde fiyatta :) Maltepe'de bir tane daha iki haneli 34 Can xx plaka golf 4 görmüştüm, sahibi ile aracı park ederken karşılaşmıştım meraktan sordum ve seriden aldığını belirtmişti, aracın üzerindeki ilk plakaymış sanıyorum araç 1998 modeldi. Hiç yoktan bu insanlara 50-60 bin liralık bir piyango vurmuş.

Hocam merhaba hangi bayi acaba ?

• @Opel Arden Otomotiv cevap vermediği için bilgim yok.

• Merhabalar
    Fabia premium, corsa gs yada taigo life teklif alan var mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesudÜ E6UGL -- 5 Mart 2025; 18:25:7 >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Fiyat aldatmacasi var malasef 2300 lansman fiyati fakat hic bir bayiye gelmiyo normal fiyati 2500 ve en bos paketi tiguan life yani

• Stroma kullanıcısına yanıt
    Acarlar VW ÖMER ÖZER satış danışmanı.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    D suv ihtiyacı olan için güzel bir seçenek oldu. İnşallah bulursunuz.

Bu kadar güncel olup dsuv sınıfında bu fiyata çok az seçenek var herhalde. Ben almayacağım, hem ihtiyacım yok hem param :) Siz güle güle sürün.

• Vw Arca Bursa Golf Life Beyaz Dsg 24 model 1.684₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro-black -- 5 Mart 2025; 18:34:59 >
    2 hafta önce son fiyat 1705 diyorlardı

• Citroen kartal öztek, c4 max 1,2 puretech opsiyonsuz. Yesil 1450, mavi 1465 hazirda var. Kredi yok.
    Yeni gelenler 1490 a geliyormuş ama ellerinde opsiyonsuz yok, full opsiyon 1620 200 faizsiz 12 taksit devam ediyor. Ay sonuna kadar beklemedeyim 1420 lere düşmeleri lazim bence bu ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 5 Mart 2025; 20:9:12 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.