Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17305. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 34 Misafir (7 Mobil) - 33 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
346.270
Cevap
5.926
Favori
59.924.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Yarın kesin dönüş yapacağım dedi,bakalım var mı yok mu,ya da bize mı yok sadece göreceğiz:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    Elbette,bir gelişme olursa burada paylaşırım.

• matmma M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun özellik bakımından t8 pro max e yaklaşılmış

Life pakette Tiguan’da da olduğu gibi 17 inç jant olması ve cam tavan olmaması en büyük eksikler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Siz daha yeni Grandland almamış mıydınız? 3. araç olacak galiba maşallah hızlısınız :))

• Yabansı kullanıcısına yanıt

Ankarada plaka sırası FBTydi dün, bugün FBU'ya geçmiştir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam girmesine girer ancak İstanbul’da örnek veriyorum Bayrampaşa, Beşiktaş, Şişli, Zeytinburnu ve daha bir sürü semtte otoparkı olmayan evler var sokaklar üstüste bir kaç tanıdığım büyük aracını satıp ufak araca geçtiler adam anlatıyordu park yeri arıyorum sokakta aracın deniyorum sığmıyor arkamdan polo corsa gelir koyuyor diye. Böyle faktörler de var maalesef

• Merhaba Astra düşünenler için,

2025 model Astra 1.2 130 HP OTOMATİK VİTES GS +metalik RENK     : KREDİLİ 1.600.000 TL (250.000 tl 12ay %0 ) NAKİT 1.550.000 TL

2025 model Astra 1.2 130 HP OTOMATİK VİTES GS +metalik RENK +SİYAH TAVAN+CAM TAVAN : KREDİLİ 1.665.000 TL (250.000 tl 12ay %0 ) NAKİT 1.615.000 TL

Cam tavanlı olanda hazırda araç varmış (sarı kristal gri, vulkan gri ve beyaz renk) , cam tavansız olan gelecek yolda dediler.

Opel Arden

• scorpit kullanıcısına yanıt
    Tamda sizin dediğiniz gibi

• bps B kullanıcısına yanıt

2025 bmw 230e 7,4 ile şarj oluyor. wallbox 11kW kurdurdum ama ekranda alışı 7,4 ile gösteriyor

Life paket üstü kodiaq daha dolu.

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Yeni geldiği için broşürün hazırlanması ve koyulması hemen olmaz, ilerleyen günlerde koyulur

Ozel seriler atlanmazsa gunde yaklasik 2 ila 3 harf sirasi bitiriyor Istanbul..
    Orn; AAA 001 ile basladi diyelim seri, ertesi gun AAD 001 ile devam ediyor. Arada ismi direkt cagristiran, mesela CAN gibi, seriler varsa elde tutmak icin atliyorlar.
    Bu serilerde, ozellikle 3 harf 2 rakam olanlar ise (CAN 99 gibi) direkt bazi takipciler tarafindan sonrasinda 3 basamakli rakamlara satilmak uzere (aracin fiyatina gore de degisiyor, mesela 10 mio.luk bir araca 100 bine birakmiyorlar, tuttururlarsa, 200.ler, 300.ler havada ucusuyor) tescil burodan aliniyor. Tabi ki alinirken yine yuklu bagis yapiliyor :)
    Sistem bildigim kadari ile boyle isliyor.

• Tiguan mı Tayron mu
    İkisi de Elegance paket olacak

• barikko kullanıcısına yanıt

grubun adı nedir

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    Abim için olacak bu life olursa hocam.Aile içi karışık kullanımda araçlar kime ait belli değil :)

• cambodia C kullanıcısına yanıt
    Türkiye genelindeki araç plakalarının gelişimi | Facebookfacebook
    Türkiye genelindeki araç plakalarının gelişimi | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/846157587133367/?ref=share&mibextid=NSMWBT

• barikko kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, özel plakada hiç gözüm yok, meraktan sordum,N serisi ne zaman başlayacak onu kestirdim sizin verdiğiniz bilgiler ile, araç sirkülasyonu çok oluyor bizde,o sebeple en fazla 2 sene duran araçlar , plaka da gidiyor va tutmak ayrı dert,hiç girmiyorum o işe.

Yolda plakası orijinal olan (ilk plaka) araçların trafiğe çıkış tarihini yıl/ay şeklinde söyleyecek derecede ben de biraz bozdum kafayı, Hatta 2015 model araçları bile biliyorum, hangi ilçeden çıktığını felan (o zamanlar ilçe bazında idi)

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Tayron

• DeBeers34 D kullanıcısına yanıt

Donanımda ac plus gözüküyor muydu?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.