Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17304. sayfa)

5 sn
346.272
Cevap
5.926
Favori
59.923.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

bayideyim 2025 fiyatları belli değil daha araçlar faturalandırılmadı diyor

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KukL@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba aracın koltuk döşemeleri ne renk acaba bilginiz var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barikko kullanıcısına yanıt
    34 MVG xxx şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt
    3 gün önce oluşturduğum talep üzerine bugün arandım,yarın fiyat teklifi yapılacak donanımına göre sanırım,bakalım olursa almayı düşünüyorum

• Merhabalar
    Araç için faturayi kesemediklerinj söylüyor bayii vergi dairesiyle alakalı 3 gündür sistemsel bir sıkıntı varmış. Benzer bir durumda olan var mi

• Ankara'dan araç alan arkadaşlar şu anda plaka hangi harflerde acaba?

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Mocha kahve

BMW de olduğu gibi galerilere paslamazlar umarım gerçekten ihtiyacı olanlar alır ama araç teslime başladığı gibi sarı siteye düşen onlarca ilanı da görürsem hiç şaşırmam.

• 230E Active Tourer alanlardan iki konuda bilgi rica ediyorum.

Bu araçta sadece ev tipi şarja uygun bir priz ünitesi olduğunu gördüm. Şehirler arasında nasıl şarj edebileceğinizi yetkili satıcıya sordunuz mu ya da araçla birlikte bir ac-dc dönüşüm aparatı veriyorlar mı?

İkinci olarak izlediğim test videosunda aracın anlık ac şarjının 7.4 kw hızında olduğu belirtiliyor. Bazı arkadaşlar 11kw olduğunu söylemişlerdi. Bu konuda aracı satın alanlar net bilgi paylaşabilirler mi?

• akenatons kullanıcısına yanıt

2025'ler 11KW destekliyormus deniliyor. Sarj aleti çıkmıyor. AC sarj kablosu almak gerekiyor. Fiyatları 4 ila 8 bin arasında gördüğüm. Arac gelmediği için forumdan okuduklarım bunlar

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Aktif olarak İstanbul şehiriçi Torres kullanıyorum, hiç bu araç büyük şuraya giremedim demedim hocam. Neden talep görmesin anlamadım halen,bu fiyatlar büyük fırsat,tiguna göre şuan bu tercih edilir dediğim gibi bu fiyat devam ettiği sürece.

Tiguanı süren kişi Tayronu da kullanabilir. 150 bin tl bazı yerlerde çok olabilir ama tiguan ile tayron arasında 150 tl çok çok az şuan.

Troc alacak kişi evet tayrona bakmaz ama tiguan alacak kişi tayronu alır şu fiyatlar ile.

Kısacası: Rayiç bedeli 2.300 tl olan aracı 2.150 tl ye almak var bir de Rayiç bedeli 2.500 tl olan aracı 2.300 tl ye almak var.Bu kadar basit :)

Tayronun fiyayı tiguanın fiyatını baskılar bu gidişle.

Hocam bu arada sizin tiguan aracınız mı var yoksa,böyle tiguanı savunur gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 5 Mart 2025; 15:33:18 >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Bana fiyat teklifi de yapıldı:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Uzun yıllar sonra vw'de bir araç beğendim,çok iyi bence.Alacak mısınız? Bana life paket ayarlayacak danışman,önceden 2 kere ısrar ettim beni kesin ara dedim,sağolsun aradı life için kesin fiyat ile dönecek.

• KukL@ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Özel mesaj özelliğiniz kapalı hatası alıyorum forum desteğe yazdım çözülür çözülmez iletişime geçeceğim

Yüklediğiniz görsel ac girişi. Dc ile şarj yapılamıyor. Yollarda ac şarj var ama dc ye oranla çok az. Yani yolda şarj ederim mantığı olmuyor, zaten yolda şarj etmeyesiniz diye bu araçlar var :) yolda ac bulsanız da 1 saat şarj beklemezsiniz zaten. Ancak geçen baktım çoğu otel ac kurdurmuş, tatil dönüşünde bir şarj daha edersiniz, maksimum bu

Araç normalde 7.4kwh şarjı destekliyordu ancak son gelen partilerde ac plus var, yani 11kwh'ye çıkarılmış durumda. Bu da kabaca 1.5 saatte bataryayı dolduruyor

• Malesef vw yine sasirtmadi life paketi getirmiyo indirimli fiyattan ...direk elegance ve rline sunuyo millete..ister al ister alma misali

• Aware1903 A kullanıcısına yanıt

Life'ın %30'dan PHEV modelini getirirler, 2.100'den satarlar, şimdi varsa Life alacak olan pişman olabilir. Üstteki fiyat teklifindeki vergi öncesi lansman fiyatına bakılırsa 8000 Euro daha pahalı olan Elegance PHEV ise %30'luk dilime asla girmez, o böyle benzinli devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Mart 2025; 15:54:16 >
    Life paket için fiyat alınca bizi de bilgilendirir misin

Araç 11 kW ac şarj destekliyor. Şarj istasyonlarında ac şarj bulunuyor. Üzerinde şarj kablosu gelmiyor ayrıca almanız gerekiyor. Ev prizinden şarj etmek içinde ayrıca flexsible fast şarj cihazı almanız gerekiyor.

Life paket hiç gelmedi deniyor hocam ama bu konuda bir şey söyledi mi?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.