17 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17302. sayfa)

-
-
ötvleri farklı olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%30 ötv olması için araç max vergisiz 1350 tl girişi olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun, keşke alış işleminden önce buraya danışsaydınız, hayrını görün ,kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Gerçi danışsaydınız yine insan gönlündekini alıyor :) gönlünüzce olsun herşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 5 Mart 2025; 14:6:11 >
Vatandaşı aylar öncesinde engelledim,ağzı,tavrı,üslubu bozuk baya.
sildim kral heves kırmayalım haklısın
vw sorunları çözer de vw tr çözebilir mi muamma. çıyak çıyak öten balataları çözemeyen phevde nasıl tavır takınır takdir sizin grup tuvturk ü kaybetti. byd chery ile zaten kayıplarda. daha hırçın olabilirler
Kayıt oluşturmuştum doğuş aradı biraz önce,fiyat belli oldu diye,fiyat güzel,tiguan alanlar biraz pişman olacak gibi
Hayırlı olsun. Hangi şehirden aldınız. Bem de gri renk arıyorum ama bayilerde hazır yok. Maaştan lacivert vardı hazırda.
Hocam takılmayın gayet tarz bir araç almışsınız ABD fiyatı verenler İkonları Tiguan'ın 2.0 lt motor ile 28800$ dan başladığı
3Mil+ fiyat istenen R Line dan daha dolu ve 2.0 motor ile 34500$ olduğunun farkındalar ama kabul etmek istemiyorlar.
Jeep markası tüm dünyada Premium olarak kabul edilen bir marka ülkemiz goygoycuları kabul etmesede.
-
Haklisin fakat yasadigimiz yerden dollayi 2. Elinide dusunursek alamicak olsamda tayron u tercih ederdim
Tiguan bu araçtan 150 bin lira daha ucuz. Life 2150, Elegance 2650 civarı. Aynı araçlar zaten, bu 20 cm daha uzun. Tiguan Allspace gibi düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Mart 2025; 14:19:5 > -
Birinin ötv’si %80 diğerinin fiyatına göre %30 veya %60.
-
Jeep markası Premium algısı vermez Premiumdur tıpkı ülkemizdeki funboyların malum algısından etkilenmiş DS-Alfa Romeo-İnfinity-Lexus gibi tüm dünyaca Premium kabul edilen bir markadır.
-
Hayırlı olsun, düz benzili mi yoksa hafif hibritli olan mı
Katılıyorum hocam İstanbul’da tiguana zor park yeri çıkıyor bu aracı düşünemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batarya hiç bir zaman tam olarak boşalmıyor. Belli bir sınıra düşünce rezerv olarak bırakıyor, güç gerektiğinde yine devreye giriyor. . Ayrıca yolda giderken de bir miktar şarj oluyor. İsterseniz sadece elektrikli olarakta kullanabilirsiniz ama bu durumda şarj çabuk biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bps -- 5 Mart 2025; 14:23:25 >
Şuan Tiguanin liste fiyatı ile Tayronun liste(lansman) fiyatı birebir aynı oldu :)
150 tl daha düşüğe verse bile, 2.150 tl si olan kişi 2.300 tl yi de çıkarır Tayron alır (lanmsan fiyatları bitene kadar)
Evet uzun araç İstanbul'da hem kullanmak, hem de park için tam bir bela. Görüyorum, benzer uzunluktaki sedanlar site, avm gibi kapalı otoparklarda bile burnunu kıçını hep dışarıda bırakıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X