Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17302. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 67 Misafir (28 Mobil) - 55 Masaüstü31 Mobil
5 sn
346.280
Cevap
5.925
Favori
59.927.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

17

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    ötvleri farklı olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

%30 ötv olması için araç max vergisiz 1350 tl girişi olmalı.

• grawes kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun, keşke alış işleminden önce buraya danışsaydınız, hayrını görün ,kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Gerçi danışsaydınız yine insan gönlündekini alıyor :) gönlünüzce olsun herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 5 Mart 2025; 14:6:11 >
  • realove19 kullanıcısına yanıt
    Vatandaşı aylar öncesinde engelledim,ağzı,tavrı,üslubu bozuk baya.

• realove19 kullanıcısına yanıt

sildim kral heves kırmayalım haklısın

• Lawy L kullanıcısına yanıt
    vw sorunları çözer de vw tr çözebilir mi muamma. çıyak çıyak öten balataları çözemeyen phevde nasıl tavır takınır takdir sizin grup tuvturk ü kaybetti. byd chery ile zaten kayıplarda. daha hırçın olabilirler

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    Kayıt oluşturmuştum doğuş aradı biraz önce,fiyat belli oldu diye,fiyat güzel,tiguan alanlar biraz pişman olacak gibi

• VrdrAzl V kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Hangi şehirden aldınız. Bem de gri renk arıyorum ama bayilerde hazır yok. Maaştan lacivert vardı hazırda.

• grawes kullanıcısına yanıt

Hocam takılmayın gayet tarz bir araç almışsınız ABD fiyatı verenler İkonları Tiguan'ın 2.0 lt motor ile 28800$ dan başladığı SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

3Mil+ fiyat istenen R Line dan daha dolu ve 2.0 motor ile 34500$ olduğunun farkındalar ama kabul etmek istemiyorlar.

Jeep markası tüm dünyada Premium olarak kabul edilen bir marka ülkemiz goygoycuları kabul etmesede.

• KukL@ kullanıcısına yanıt
    Haklisin fakat yasadigimiz yerden dollayi 2. Elinide dusunursek alamicak olsamda tayron u tercih ederdim

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Tiguan bu araçtan 150 bin lira daha ucuz. Life 2150, Elegance 2650 civarı. Aynı araçlar zaten, bu 20 cm daha uzun. Tiguan Allspace gibi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Mart 2025; 14:19:5 >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

Birinin ötv’si %80 diğerinin fiyatına göre %30 veya %60.

• Lawy L kullanıcısına yanıt
    https://www.consumerreports.org/

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• SasiFani S kullanıcısına yanıt

Jeep markası Premium algısı vermez Premiumdur tıpkı ülkemizdeki funboyların malum algısından etkilenmiş DS-Alfa Romeo-İnfinity-Lexus gibi tüm dünyaca Premium kabul edilen bir markadır.

• VrdrAzl V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, düz benzili mi yoksa hafif hibritli olan mı

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam İstanbul’da tiguana zor park yeri çıkıyor bu aracı düşünemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Batarya hiç bir zaman tam olarak boşalmıyor. Belli bir sınıra düşünce rezerv olarak bırakıyor, güç gerektiğinde yine devreye giriyor. . Ayrıca yolda giderken de bir miktar şarj oluyor. İsterseniz sadece elektrikli olarakta kullanabilirsiniz ama bu durumda şarj çabuk biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bps -- 5 Mart 2025; 14:23:25 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Şuan Tiguanin liste fiyatı ile Tayronun liste(lansman) fiyatı birebir aynı oldu :)

150 tl daha düşüğe verse bile, 2.150 tl si olan kişi 2.300 tl yi de çıkarır Tayron alır (lanmsan fiyatları bitene kadar)

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Evet uzun araç İstanbul'da hem kullanmak, hem de park için tam bir bela. Görüyorum, benzer uzunluktaki sedanlar site, avm gibi kapalı otoparklarda bile burnunu kıçını hep dışarıda bırakıyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.