< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17301. sayfa)

-
-
Aradım konuştum o fiyata hiç araç satmadıklarını söylediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sorum olacak. Şimdi atıyorum menzili 500 KM olan bir elektrikli araç aldım. 2-3 sene sonra aldığım o marka bu aracın yada farklı bir modelin 1.000 km menzilli aracını çıkardı. Pilleri değişip yada upgrade gibi bir şey yapılıp kullandığımız araca uygulanabilir mi.? Yani menzili ileriki dönemlerde artırabilir miyiz.?
Bunu şundan dolayı sordum. Bugün 1,5-2 Milyon civarı 500 KM menzilli araca ödeme yapıyoruz. 2-3 sene sonra 1.000 KM menzilli araç çıktığında ben aracımı değiştireceğim zaman kısa menzilli aracı kim tercih edip alır. ?
Eğer batarya ileriki bir dönemde değişip menzil artırılabiliyorsa o zaman içten yanmalı, hibrit motor vs. alayı saçmalık.
-
phev 2milyon altı gelmesi garanti diyebilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende onu diyorum zaten
Teknik olarak tam bilmemekle beraber hic sanmiyorum oyle bir imkan sunacaklarini.
Togg pil paketini kendisi birleştiriyor bence olabilir. Ama yabancı marka bu güzelliği yapar mı bilmem.
-
Aşırı fiyat farkı var boş paket ile aralarında.
Hocam hiç gerek yok özel plakaya,eskisi gibi değil ki aracı 10 seneden fazla kullanalım,şimdi 5 seneye düştü değişim yılı,sonra plaka bedava gidiyor karşıya,tutmak istesek ayrı dert. MUT baya güzel olmuş bence , MUT ilçesi var çok severim :)
ÖTV matrahı 1.350.000 TL'yi aşmazsa teknik açıdan ÖTV indirim gereksinimlerini karşılıyor. Ama VW bu aracı bu kadar ucuza verir mi? 1.0 atmosferik manuel boşline Polo'yu resmi fiyatıyla 1.400.000TL'ye satmaktan çekinmeyen bir firmadan bahsediyoruz.
-
Herkes elektrikli ile hibrit fiyatını karıştırıyor. Adam elektrikli fiyatı alıyor E5008 diye yazmak yerine 5008 e şu fiyat aldım diyor, millet de hibrit sanıyor . Elektrikli fiyatı daha uygun
öyle olması gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80 bin euroya 408 alanlara selam gönderelim.
Şubat sonu istanbul nev allure 1500 tl
408 gt 1800 tl(46150 euro) di
Ay sonuna doğru çok kampanya olur 9 bin araç gümrüklemiş psa. Şu an ay sonuna kadar pahalıdan geçirmeye çalışacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 5 Mart 2025; 13:53:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: uraltay85
phev 2milyon altı gelmesi garanti diyebilir miyiz?Yeni tiguan ve golfte kronik sorunlarla cok karsilasildi. Phev sistemi kaynakli benzer sorunlar soz konusu olabilir mi yahut phev konusunda vw iyi mi, bu hususlar hakkinda bilgilendiren olursa seviniriz
E 5008 1920 ye satın alanlar var facebook grubundan bakın. Bence o menzil ve yazılımla riskli ama tercih sizin.
aynı firma 2021 lansmanda üst dilim style poloları alt dilime sokarak 275e okuttu 300 iken.
Yurt dışı fiyatlarına göre türkiye fiyatları açısından bmw active tourer 230e vw tayrondan daha avantajlı görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KukL@ -- 5 Mart 2025; 13:58:6 > -
Yaş kaç ??
Bu phev araçlar eğer bataryaları dolu olmazsa ne derece performans verebiliyorlar? Demek istediğim full elektrikli gibi devamlı şarj edeceğiz tek avantajı ekstra menzil mi olacak? Ciddi öğrenmek amacıyla soruyorum çünkü bende Countryman E var bir de benzinli F30 var onu satıp araç alacam ama benzinli düşünürken PHEV modellerini de incelemeye alayım mı?
-
Phev motor düz benzinli motordan 8000 euro pahalı imiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X