Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17317. sayfa)

5 sn
346.463
Cevap
5.926
Favori
59.954.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

her mola yerinde minimum 1 tane aracı şarj soketi takılı kalan, binbir tane kronik sorunu olan, ısı pompası dahi bulunmayan, verimlilik anlamında son sıralarda yer alan, tüketim canavarı bir araba togg.

nakitiniz yoksa, krediye ihtiyacınız varsa alınır. onun dışında ne countryman, ne tesla, ne ev6, ne ioniq5, ne torres evx ile yarışabilecek bir araç. hem verimsiz, hem sorunlu, hem de tüketimi aşırı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 6 Mart 2025; 11:16:5 >
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Hocam tabi ki öyledir güle güle kullanın. Zaten herkes sorun yaşasa marka batardı. Benim de psa ev aracım var zaten. Benim anlatmak istediğim teknolojiyi bmwden mi almak istersiniz yoksa psadan mı. Cevap basit bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBKocabiyik kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun , iyi fiyata almışsınız bence. Sakıncası yoksa direk kullanıcıdan mı aldınız yoksa başka bir platform mu?

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Kasım ayı kampanyası ile togg aldım. (800bin sıfır faiz + 1 yıl 3.100kw/30bin liralık sarj)

3-4 aydır telegram grubunu takip ediyorum soketi kalan bir araç duymadım. ki kaldı diyelim kaputu acınca solda bıraktırma teli var. (15sn sürmez)

verimlilik konusunda son sıralarda yer alması da normal. Araç 2.3 ton ve suv.

88.5kw bataryası ile yüksek tüketimi tolere edebiliyor..

toggun sorunlarının büyük bir kısmı 2023 yılında kaldı.
    2024 model + v1.5 gelen araçlar oldukça sorunsuz. Ben mesela en ufak bi sorun yaşamadım.

Ankarada havalar ısındı tamamen şehir içi verisi;

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 6 Mart 2025; 11:23:6 >

• masterap M kullanıcısına yanıt

Satiliyor ama bize satilmiyor malesef.

OTV fln hikaye adamlar %30dilimde satacaklari arabayi bile satmiyorlar vatamdasa.

Bizim asil sorununuz ötv degilmis distributormus bunu gormus olduk bu surecte.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Ortalama 14kw yakan SUV araca da verimsiz demek bilemiyorum walla. Ben Countryman ile 16 nın altını görmüyorum elbette güzergah çok değiştirir ama bence süper veri.

• osonguler kullanıcısına yanıt
    ısıtıcı acınca bu tüketimlere çıkıyor ama yine yönemli değil 88.5kw bataryası var. Bu durumda bile +400km götürüyor.

insanlar 50kw bataryalı tesla model y toz kondurmuyorken bu araca menzil olarak laf etmeleri çok ilginç.

Jazz'a çirkin diyenler teslaya toz kondurmuyor. Teslanın ayrı bir fanatik kitlesi oluştu maalesef.

• EUS E kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşünüyorum hocam. Eqb'yi de %10 dan alırız sanmıştık. Premium markaları ötv'ye uygun olsa bile asla ucuzdan satmıyorlar. Premium kazığı da tam olarak bu oluyor sanırım. Euro'da 40 oldu zaten, beklentiye girmemek lazım bahane hazır

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Şimdi bunları alanlar üzülür.

yüksek hızlardaki tüketiminizi de atar mısınız :) şehiriçinde klima açmadan her elektrikli araç verimli, aracınız hayırlı olsun güle güle binin ama fanboylugun alemi yok. buyrun kuzey marmara'da elektrikli araçlar grubuyla yaptığımız test sonuçları

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Şu Tesla logosunun üzerinde togg logosu olsa o zaman düşünemiyorum şu Tesla güzellemesini yapanları.

Evet kardeşim Tesla yazılımda iyi oğlu iyi. Kesinlikle bu sınıfta en iyisi ve buna kimse itiraz edemez. Ya biraz araçta şekil olur ne bileyim albenisi falan. Yahu gram yok. TOGG kesinlikle tasarım ve iç dizayn olarak harika bir araç. Yani en azından bir şeye benziyor. Tesla ise Notre dame' ın kamburu gibi neyi hoşunuza gitti anlamadım.

Hoş ben elektrikli araç almam. Şu an benim için erken. Alanda hayrını görsün.

Ha birde bu elon musk çok güvenilir birisi. Yılların Twitter'ını bir gecede X yaptı. Sonra günde şu kadar okuyabilir, şu kadar yazabilirsin dedi. Eğer çok okuyup yazmak istersen de aylık bana şu kadar bayılırsın. Tabi sabıkası bitmedi, kripto para işinde olanlar çıkıp şu adamın yaptığı manipülasyonu birileri anlatsın. :) Son olarak bir deliyi X platformu ile başkan yapıp beraber süper gücü yönetmeye çalışıyorlar. :) Yani şu adama güvenip araç almakta büyük cesaret. :) Yarın öteki gün aracı günlük en fazla 100 KM sürersin geriye yaptığın KM için ise ekstra ücret veya araç içerisinde kullandığın bir çok hizmete ekstra ücret. Bu komplo teorisi değil ve olabilecek şeyler. Komplo teorisi yapanlar bir komut ile aracı patlatmak. Ona bende ihtimal vermiyorum yani o kadarda değil :)

• nevz4t N kullanıcısına yanıt
    BYD SEAL U EV 1.867.000

BYD SEAL U DM-i 1.930.000

zam gelmiş bydye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 6 Mart 2025; 11:55:23 >
  • Phev bütün araçların %30la geleceğini zanneden bi tayfa var zahmet edip de araştırmadıkları için. Net fiyat 1350 ti geçince %60 ile satılıyor. Phev araçlar 6-7bin Euro daha maliyetli onu da hesaba katıp vw phev haritasını çıkarabilirsiniz. Tiguan ve tayron için konuşursak sadece life larin girme ihtimali var. O da yıl sonuna doğru Euro nun bu fiyatlarda kalacağını düşünürsek. Biraz daha artsa o ihtimal da kalmıyor tabi matrah güncellemesi yaparlarsa orası ayrı. %60 lik dilime gelince aradaki %20ötv zaten phev aracın 6-7bin euroluk maliyet farkına denk geliyor hemen hemen phev ile etsi aynı fiyat olacaktır. Şarj imkanı olmadığı için EV araç alamayanlar 2gunde bir şarj etmeleri gereken phev e yönelir mi hiç zannetmiyorum.

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Dün, euro ve faiz düşümü nedeniyle kesesine uygun istediği aracı bulan alsın bence dedim,hemen yaygaracı oldum, st oldum,bayi müdürü oldum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşın ciddi günahı alınıyor. Evet F/P araç tavsiyesi isteyene Jazz aracını önermesi kadar doğal bir şey yoktur. Araç gerçekten F/P araç ve gerçekten tipsiz. Fakat bu arkadaşa o kadar ağır ithamlar ediliyor ve kesinlikle kendisi çirkinleşmiyor. Fakat bazı fanatik kitle kesinlikle dediğiniz gibi toz kondurmuyor. Geçen bir mesajda okudum, neymiş bu aracı bu fiyata almak mucize ve çok özellik var. Ama tipi yok. Jazz öneren arkadaşta gayet özellikli ve fiyatı senden daha düşük bir araç öneriyor. ? O'nun tipi yokta senin Tesla'nın mı tipi var.

Tesla anlamında değil, bu tür araçlar böyle delice fanatikleri oluyor ve sonra da araç gereksiz karaborsa olup yüksek fiyattan malum sitelere düşüyor. Hayırdır orayla bir bağlantınız mı var. ?

@tasshelhoff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon Star Turkey -- 6 Mart 2025; 12:5:51 >

• Bende 6 aydır Togg var. Araç güzel ama güven vermiyor. Durup dururken ekran kararıyor, kornalar çalmaya başlıyor, enerji sistem hatası veriyor. Yok bilmem ne hatası..Araba nazlı biraz. Ama fiyatına göre araba cok uygun diyebilirim..insallah 2025 icinde yazılım sorunları biter..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Yukarda da dediğim gibi yüksek enerji tüketimini yüksek kapasiteli bataryası ile tolere edebiliyor demiştim. Togg standart range versiyonunda bu tüketimleri dert etmek lazım.

• memedince kullanıcısına yanıt
    V1.5 e geçiş yapıldı mı?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.