Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17319. sayfa)

5 sn
346.476
Cevap
5.926
Favori
59.955.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Hocam takasa verilen araçtan 100 tl zaten kafadan kazanacaklar, minimum 1850 tl olmuş oluyor araç,takas olmadan ne fiyat verdiler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Ben de EV kullanıcısıyım aynı güzargahta 15 derece sıcaklığa kadar klima/havalandırmayı açmakla açmamak arasında en az %30 tüketim farkediyor.

Mantıklı düşününce de EV lerde içten yanmalı motor gibi bir ısı kaynağının olmaması kabin sıcaklığını yükseltmek için ciddi bir enerji tüketimi gerektiyor.

Bu testte ilk sırada yer alan araçta klima/havalandırmanın kapalı olması eşit şartları ciddi bozmuş. Neden öyle bir tercih yapıldı anlamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgi forum B kullanıcısına yanıt

Millet bu kadar byd hayranı olursa diğer markalar indirim yaparken byd zam yapar tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mastor1 kullanıcısına yanıt

Hadi bakalım. İnşallah.

• bps B kullanıcısına yanıt
    Üstüne 400 bin köpük varken. Millete eski araçları ite.. pardon satıyorlar millette sevine sevine alıyor ilginç

2019 Octavia, 170.000 km, değişen, boya, hasar, tramer yok. 950k₺

• MarineBoy M kullanıcısına yanıt
    Hayırli olsun güle güle binin. Ben beğeniyorum yeni grandlandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eynipa E kullanıcısına yanıt

1.1 milyonu nasıl bulduğunuzu gösterirmisiniz.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Pazarlıksız 1830du takas olmadan teklif

Çok teşekkür ederim. Evet içinin genişliği ve yeni tasarım benimde hoşuma gitti. Bakalım gelsin biran önce bekliyoruz :)

51.500(Almanya fiyatı) x 0.81( Almanyadaki %19Kdv oranı düşüldü x 39.43 (anlık Euro kuru)=1.644.822₺ Türkiye’ye giriş fiyatı olarak hesapladım.

Sizin hesabınıza göre 43.000 euro’luk tayron phev’in 1.5 milyona gelmesi lazım.

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Tesla’nın maliyeti 35.000 euro. Dolayısıyla teslanın elinde kur farkını karşılayacak kadar kar marjı var. Yapar mı yapmaz mı bilemem.

• Hahaha BYD dist’ine nobel odulu vermek lazim. Cidden pazarlama ve satista dunyada kimse rakip olamaz. Cinin eski arabalarini guzel yapistiriyorlar. Hak ediyor alan da bu arada. Mustehak haha.

3-5 aya su hype gecsin gorecegim ama ne olacagini. Aha, burada kalsin bu yazi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 6 Mart 2025; 12:55:9 >
  • winamp44 W kullanıcısına yanıt
    Yalnız hesabınız yanlış. Hesap doğru olsa bile Türkiye giriş fiyatı o olmuyor. Distribütör hayır kurumu değil. Nakliye vs.

• Yaklasık 3 aydır araç arıyorum fakat bmw dısında fırsat cıkmadı. Nisan ayında ford capri ve ford explorer gelicek. Ford satışları düşüşte pazar payını geri almak için %10 dan sokabilir araçları diye düşünüyorum. Explorer full paket premium olanı 1.9 olursa kacırılmaz fırsat olur. Gerçi mustang satışları cok kötü fordda capriyide %10dan sokmak isteyecektir. Nisanda umarım güzel fırsatlar cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

her mola yerinde minimum 1 tane aracı şarj soketi takılı kalan, binbir tane kronik sorunu olan, ısı pompası dahi bulunmayan, verimlilik anlamında son sıralarda yer alan, tüketim canavarı bir araba togg.

nakitiniz yoksa, krediye ihtiyacınız varsa alınır. onun dışında ne countryman, ne tesla, ne ev6, ne ioniq5, ne torres evx ile yarışabilecek bir araç. hem verimsiz, hem sorunlu, hem de tüketimi aşırı yüksek.

Doğru söylüyorsun 10 aydır 5 tane kablo kestim yanımda demir makası taşıyorum. Şarja alıyorum tak kablo takılı kalıyor kesemezsem istasyonu söküp götürüyorum...

• Beyttatar kullanıcısına yanıt
    Benim hesabım en basit ve temel hesaptı. Detaylara girmeyi hepimiz biliyoruz zaten önemli olan aradaki büyük farkı anlamak.

• M Y S T kullanıcısına yanıt

Unutmusum acmayi:)

• winamp44 W kullanıcısına yanıt

Sağlamasını yaparsanız hesabın tutmadığını göreceksiniz. 0,81x51.500=41.715 şimdi bonun %19 kdv’sini hesaplayalım 41.715x%19=7925,85

ikisini toplarsak 41.715+7925,85=49.640,85 yapar. Demekki kdv’siz rakam öyle bulunmuyor.

Hadi onu geçtim bulduğunuz kdv’siz rakam üzerinden gidersek

41.715x39,43=1.644.822,45 bulunuyor. Oysa BMW bu arabayı 1.349.000 tl olarak fatura ediyor. Görüldüğü gibi ciddi indirim yapmış.

Zaten 1.644’ten faturalasa %60 ötv dilimine girecek ve fiyat 3 milyon olacak.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.