Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17324. sayfa)

346.513
Cevap
5.928
Favori
59.964.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Byd 1000v mimarisi ile %8e 10dk da ulasirim diyor.. Vw ise 250km teorik menzilli ucuz araba satacam diyor. Bir yerde bir terslik var bu işte.. Ama Eldeki ev ler orta vadede fiyatları ciddi düşecek bu kesin (vergisiz halleri).
    10dk şarj olayına gecilirse phev olayı da taca çıkar. Ölü ara modeller olarak tarihe geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 6 Mart 2025; 18:53:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrkriyos M kullanıcısına yanıt
    2025 skypack 1.895
    İstanbul Avcılar görkem oto
    Pazar günü bayide fiyat almıştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen ayın fırsat aracı grandland hybrid di bence 17xx li rakamlara C SUV

• cambodia C kullanıcısına yanıt

bir de 2.2 milyon vereceğm, içinde ne atraksiyon yapıldı, narkotik mi kullanıldı, motoruna red line mı yaptırıldı, draga mı kaldırıldı belli olmayan arabayı alacağm.

kaskoda sıfır araç klozu olmayacak ayrıca.

aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım insanın.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

41 ilan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Avrupada phev satişları elektrikli satışlarının yarısından az ve çoğunlukla luks segment araçlar. Avrupada geçen seneye göre phev satişları düsüyor. Bizde vergi avantajı dolayısıyla gündem, firmalarda bu avantajı kullanıp phevlerini bize satmaya çalısıyor muhtemelen.

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    Orası muhakkak.
    Ve lakin 10dk da benzinliğe girip şarj edip çıkarken, şarj istasyonunda 1 saat bekleyenler olacak. İlginç görüntüler bizi bekliyor :)
    Çok uzak değil bu 2-3 seneye Trump savaş çıkarmazsa.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Mevcut teknoloji ile tüm arabaların elektrikliye geçmesine yetecek kadar ham madde yok. Elektrikli oranı hiç bir zaman %50’yi geçemez. Şimdi birileri diyecek o zamana kadar farklı ham madde kullanan elektrikliler üretilir. Zaten öyle bir durum olursa bu günkü elektrikliler hepsi çöp olur.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    size bol şans :) ÖTV artarsa zam gelirse diye ihtiyaç dışında arabaya para bağlamaya devam. Herkes kendi bildiğini yapsın tünelin sonunda görüşürüz haklının acelesi yok :)

• bps B kullanıcısına yanıt
    Ondan söylemedim zaten o mümkün değil çok uzun iş, o arada hidrorjne vs işi gelecek karışacak , demek istediğim yakın gelecekte 10dk da şarj ederken yeni araçları belki de daha 5 yaşında araçlar tercih olmaktan çıkacak bir anda.. Ve beklenen değer kaybı da kaçınılmaz olacak..
    Tabi ülkemizde bu kayıp otv nin paralel artması ile az olur

• Tiggo 8 fiyatları ne durumda acaba? sanırım paket isimleri değişmiş excellent paket şu an hangi pakete denk geliyor, ben de evvelsi gün bmw 230e için kapora yolladım. Elimdeki tiggo 8 için ilan açıcam ne kadara gider acaba bilenler yardımcı olabilir mi? 2023 excellent model 9k km , tek kapıda ince bir boya var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 6 Mart 2025; 19:17:37 >
  • Merhaba clio ya da corsa için izmir’de fiyat alan var mı? Bugün renser’den aldığımız fiyatlar:

Sandero stepway expression: 1131 -> 300.000₺ kredi
    Clio evolution: 1223 -> 200.000₺ kredi
    Clio techno esprit alpine: 1319 -> 200.000₺ kredi

Krediler 6 ay olursa sıfır faiz 12 ay 1,99 faiz.
    Hepsi yedek lastik ve metalik renkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litityum -- 6 Mart 2025; 19:19:31 >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    Ülkenin çoğu senin kafa yapınla aynı olduğu için bu piyasa bu şekilde zaten. Araba almaktan başka bir şey bilmezsiniz. Şöyle 2-3 yıl zarar ettirecek bir sistem olsa size düzelirsinizde

• arkadaslar son haftalarda volvo ex40 icin fiyat alan var mi ??

• tayron life bulamadım bir türlü. Vw grubundan bir bayiyle cok samimiyetim yok 3-4 bayi aradım elegance var diyorlar sadece. Life bulan yada bilgi alabilen oldu mu ?

• Ege cross fiyat alan var mı iyi aksamlar

• Arkadaşlar merhaba, 1450 civarına c-suv, b-suv bakıyoruz. Tek çocuk ve eşimin kullanımı için. Taigo life 1475 2025 model olarak fiyat aldım. Bu fiyat bareminde öneriniz var mıdır?

Not: Doğuş Oto Ankaraya uğradım. İlk sevkiyatta tayron life gözükmüyor dediler

• MrPazar M kullanıcısına yanıt

İhtiyacı olmadığı halde kim neden araba alsın ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarineBoy

Hybrid edition comfort paket
    Çok iyi o zaman hayırlı olsun hocam cam tavan hariç baya dolu araç

• bps B kullanıcısına yanıt
    sahibinden ilanlarının ihtiyaç değil ticaret yaptığını varsaymak yanlış değil zannediyorum

konumuz 230e alanlar değil bunu alıp kar ederek satmak isteyen ekip için yanlış anlaşılmasın.

230e bence nadir bir fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPazar -- 6 Mart 2025; 20:5:50 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.