Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17325. sayfa)

5 sn
346.538
Cevap
5.930
Favori
59.974.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

Hepimiz arabamızı değiştireceğimiz zaman sahibindene ilan veriyoruz. Geçmişte al sat için araç alanların ellerinde patladı, halen ders almamış bir kaç kişi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morqos kullanıcısına yanıt

dizaynını beğenir misiniz bilmem ama benzinli taigo life parasına tam hibrit jazz crosstar var. üstelik çok daha donanımlı

• MrPazar M kullanıcısına yanıt

Valla öyle hocam, 2200'e kadar düşmüşler gülerek bakıyorum ilanlara

• pashamurat kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim 4x4 icinde fiyat biliyor musunuz

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    İnceledim hocam ama bagaj hacmi yeterli gelmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

dizaynını beğenir misiniz bilmem ama benzinli taigo life parasına tam hibrit jazz crosstar var. üstelik çok daha donanımlı

Bugünü de boş geçmedik. Honda Jazz tavsiye edildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

ya cidden bir şeyi merak ediyorum,

millet sabahtan akşama kadar yüz çeşit araç önerirken , önerdiğim araçta arkadaşın sorduğu soru ile yüzde yüz alakalı iken, arkadaş ta dönüş yapıp teşekkür etmişken

bu tavrınızın sebebi ne?

konuda öneren önerene, bir benim iki satır yazım mı size batıyor?

neden yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Mart 2025; 20:26:16 >
    Soichiro Honda yaşasaydı, bu azmin ve bağlılığın karşısında gözleri yaşarırdı.

Hocam size sempati duymaya başladım.
    Artık mesajlarınızı çok faydalı buluyorum.

Honda jazz ne abi yeter artık ya 2 mesajından biri jazz.. Üniye yeni başlamış kız arabası..

• MarineBoy M kullanıcısına yanıt
    Ben de bununla nissan qq arasında kaldım. Grandland daha geniş, daha güncel, iç mekan daha kaliteli geldi bana, hibrit motor bariz daha az yakıyor ve 100 bin TL daha ucuz. Buna karşın qq skypack daha dolu ve ikinci eli daha kuvvetli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

ya cidden bir şeyi merak ediyorum,

millet sabahtan akşama kadar yüz çeşit araç önerirken , önerdiğim araçta arkadaşın sorduğu soru ile yüzde yüz alakalı iken, arkadaş ta dönüş yapıp teşekkür etmişken

bu tavrınızın sebebi ne?

konuda öneren önerene, bir benim iki satır yazım mı size batıyor?

neden yani ?

İnsanlar aracı beğenmedikçe ve eleştirdikçe hırs yaptığınızı düşünüyorum.
    Siz almışsınız beğenmişsiniz ve mutlusunuz. Herkese sevdirme veya beğendirme çabasına neden giriyorsunuz?
    Aracın keyfine varın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 6 Mart 2025; 20:51:17 >
  • SkyLordTR kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı olmaz. Aracın zaten mükemmel. Perofrmans evet mükemmel değil ama basınca gayet güzel gidiyor. Ben golf u sattım eski bir araç aldım. Bir süre binip sonra elektrikli ye geçmeyi düşünüyorum. Onlarda perofrmans mükemmel. Geçeceksen bence öyle bir araca geç.

• masterap M kullanıcısına yanıt

2025 modeller bayide şuan 2140 a satılırken 2024 modelleri nasıl satacaklar 2300-2400 lü rakamlara? Şuana kadar umduklarını bulamamışlar. 2-3 ay sanırım değişmez fiyatlar aylık 60k maliyeti var o arabanın değerindeki TL nin

• mrkriyos M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim .

Sormadım ama ortalama 80-100 bin ilave ediyorlar 4x4 için diye biliyorum

Yanlis dusunuyorsunuz,

18 yildir uyeyim bu foruma rahat 100 kisinin degisik araclar almasina vesile olmusumdur. Açtığım konular profilimde mevcut, daha bugun bir arkadas jazz almis sizin sayenizde araci fark ettim tesekkur ederim diye mesaji var acin okuyun.

Burdaki bircok uyeden cok daha faydaliyim anlayacaginiz.

Begenmeyen blok koyabilir ama burasi kimsenin babasinin forumu degil.

ahlak kurallari cervevesinde istedigim kisiye istedigim arabayi onermekte sizin kadar hak sahibiyim.

burdaki kendini buranin agasi sanan 3-5 kisi yuzunden yazmayi birakacak degilim.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Mart 2025; 20:57:6 >
  • Xedos. kullanıcısına yanıt

Evet bende duydum kuzenlerden VW de dönemsel %55-60 arası yapıyorlarmış indirim de Alfa'nın altında kalmamak için, süper egoları zedeleniyormuş 

Akıl var mantık var verilen istatistiklere göre tüm dünyada araç markalarının ortalama kar marjı %16 civarı araç başına, en baba kazanan %25 kar yapar bir arabada sonrada %50 indirim mi yapıyor  

• ghouL92 kullanıcısına yanıt

clio da olabilir. ama zam gelmiş.

• ghouL92 kullanıcısına yanıt
    Dün grupta paylaşıldı 1665’e golf life 12 ay vadeli 330 bin 1.89 faizli kredi ile bence şu an mantıklı seçenek. Kaliteli kendini ispat etmiş bir araç almış olursunuz. İlla ki B suv ise tercih o size kalmış tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuruk -- 6 Mart 2025; 21:9:2 >
  • VoLKaN067 kullanıcısına yanıt
    Maslak dogus oto buzul beyaz renge 1730 fiyat verdi. Wallbox zorunlu degil. Bilginiz olsun.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.