Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17322. sayfa)

5 sn
346.485
Cevap
5.926
Favori
59.957.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Hayırlı olsun hocam ne zaman teslim edilecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_03 S kullanıcısına yanıt

tesla owners clubın telegram grubu var orada var bot

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayin simdi hatirladim. Soyle bir durum var. Tahminen 3.5M degerindeki LR ve P modellerini alan kullanicilar bunu soylemislerdir hakli olarak cunku ucte bir deger kaybi yasadilar, vergilendirmedeki farkliliktan dolayi SR modeli 1.8 milyona satisa cikinca. Yani kimi insan kayip yasamis oldu. Bu olay yine bu vergi diliminden kaynakli hyundai ya da bmw ve mercedes icin de gecerli oldu.

Artik son vergilendirme dilimine gore geliyor araclar hemen her markada. Dolayisiyla boyle bir kayip yok. E azindan yeni bir duzenlemeye kadar.

Yani dediginiz tamamen yanlis degil aslinda benim hatam kusura bakmayin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Şu an L&K alma sürecindeyiz. Bu phev modeli beklemeye değer mi? Beklememi önerir misiniz? bu hafta içinde kapora ödemeyi planlıyordum. Eğer beklemek daha iyi bir seçenek olacaksa, süreci erteleyebilirim.

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt
    Degerli paylasiminiz icin cok tesekkurler. Herkese bilgi olur tabi. Bizim takip ettigimiz sira arac dusmedi maalesef ama sartimiz beyaz koltuklardi ve boylesi dusmedi.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Almanya’da hic bir araba (tesla gibi online satan haric) o gordugunuz liste fiyatindan satilmaz. Her markada . Dolphinj kimse 33K ya filan almaz. Tahminim en az %25-30 indirimi vardir ya sa buna denk gelecek sekilde ek kampanyalar. Mesela cinliler de cok yaygin bir uygulama 5 yil garanti ve bedelsiz servis ve lastikhizmeti vs. Mesela alfada indirim %50’leri gorur kimi modellerde.

Yani avrupa etiket fiyatlariyla kiyas bu sekilde yaparsaniz yanlis cikar sonuc.

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

hocam tesla alanların yada almak isteyenler icin bir grup varmış, stok oldugunda satışa açıldığında filan yazılan bende tesla almak istiyorum yeni model y satışa acılmasını bekleyeceğim de her gün girip bakmak istemiyorum ruh hastası gibi

• emirID E kullanıcısına yanıt

Daha ucuz olacağını sanmıyorum fakat 8 bin euroluk phev zammını yansıtmazlar fiyat aynı kalır tabi 272 bg lik bir motor, daha az mtv ve yakıt tüketimi az olacak bu da artısı :)

• VW Tayron Elegance metalik renk 2730 doğuş oto maslak.

bu phev mevzu kafa karıştırıyor, ağustos sonrasında phev %30 dilimde gelirse şimdi araç alanlar için sıkıntılı.

life kesin %30a girer ama elegance ve rline ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 6 Mart 2025; 16:8:26 >
  • nuisance kullanıcısına yanıt

Life donanım da bulunuyor muydu hocam sormuş muydunuz acaba? teşekkürler

%60 ile gelen phev yine benzinlisinden ucuz olur. Örnek vermek gerekirse Bmw x1 phev %60 ötv ile satılmasına rağmen benzinlisinden daha ucuz. Zira benzinlilerde ötv %80.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt

43bin eurodan hesaplayınca kaç oluyor hocam fiyat ? Zaten 3 milyon oluyor :)

Bu aracın %30 ötv'ye girmesi için 43bin eurodan en az 400bin tl indirim yapılması lazım

Ha yapılabilir mi ? Yapılabilir tabi ama niye yapsınlar ? Zaten hem avrupada hem de türkiyede güzel satış rakamı var. 2.30 tutulmadığı için onda iskonto bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 6 Mart 2025; 16:20:20 >

%60 a girse de her türlü PHEV daha iyi olur gibi. Sonuçta 150PS o kasa için az gibi. PHEV modelinde performans sıkıntısı olmaz.

• crastag C kullanıcısına yanıt

Açıkcası fiyattan sadece vergi dilimi kafamı karıştırıyor o %30 gelir mi gelmez mi konusu, diğer yönden her türlü bi 3m zaten çıkacak cebimizden o yüzden 2 ay aynı paraya 272bg bir motor beklemek değer gibi düşünüyorum :)

• Merhaba,

Yakın zamanda Peugeot 2008 Allure fiyatı alan var mı arkadaşlar?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hocam size yazarken %30 ötv mevzusunu hiç düşünmedim çünkü konumuz bu değil. Buradaki konu sizin ve daha birçok kişinin fiyat hesaplamasında yaptığı hata. Bu hataya takılıyorum çünkü bizi etkiliyor, ithal edilen ürünlerin fahiş fiyatla satılmasını normalleştiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Var sanirim ilgilenmedigim icin sormadim.

• matmma M kullanıcısına yanıt

Vergiyi düşünmeden asıl fiyata nasıl ulaşacağız? Hesabı yaptık işte, 43bin euro almanya vergisiz fiyatı. Kur belli, vergi belli. Neyin yanlışı ? Dünyanın neresine gidersen git talep gören üründe indirim yapmazlar

• Xedos. kullanıcısına yanıt
    estağfurullah ben de videoda duyduğumu tüm elektrikli araçları kapsayan bişeymiş gibi söylemişim benimki de hata.

ben de elektrikli araçlara bakıyorum. belki sonraki otomobilim elektrikli olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Vergiden bahsetmedim. +bayi karı, +nakliye vs. gibi zaten içerisinde olan ya da önemsiz ücretlerden bahsediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.