Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17315. sayfa)

5 sn
346.341
Cevap
5.924
Favori
59.938.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyLordTR

1.0 E-tsi life dsg golf 8 aracım var. Araçtan genel olarak memnunum ancak performansı zayıf kalıyor. Bu sebeple Golf 8.5 1.5 e-tsi 116 hp ya da 150 hp inceliyordum. Ancak ciddi yazılım hataları ve erken km’lerde yağ eksiltme uyarıları alan bir çok kullanıcı olduğunu gördüm. Yine golf 8 e-tsi 1.5 150 hp içinde yağ eksiltme şikayetleri okudum.. biraz kafam karışmadı değil.. F/P bir araç G 8,5 , ancak şikayetler tereddüt yarattı. Bu konuda bilgisi olan varsa yeşillendirirse sevinirim..👏😁

Performans farki o araca gecmene degmez hocam bizde iki aracta var 1.5 150bg olan da gitmiyor, aralarin aman aman fark yok, fazladan 500k vermene degmez anlayacagin. Hele 116 bg olanin 1.0 dan hic bir farki yok hatta boguluyor araba isteksiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chery Tiggo 8 ProMax, Nissan Qashqai, Opel Grandland Ultimate, 2. El Hyundai Tucson Elite Plus mi alsam diye arayışımı temiz 2022 Honda Accord Executive Plus alarak sonlandırdım.

Herkes umarım gönlündeki arabayı en uygun fiyattan alır.

Edit: 1490'a aldım. Araç özellikleri ise: 53bin km'de, yetkili servis bakımlı, sol arka kapı değişen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKocabiyik -- 6 Mart 2025; 9:5:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HBKocabiyik kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, ben de bir süre bakmıştım. Çok mantıklı d sınıfı yayla gibi bir araç. Üstelik nerdeyse civic parasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt

BMW X1, 2 Active tourer, Mini Countryman aynı platformda üretilen araçlar diye biliyorum. 2150 TL ye premium segmentte, 4 çeker, 326 beygir, 477 Nm torklu hangi araç var? Tipi beğenmek göreceli tabi. Bence tipi de güzel. Açıkçası çok mantıklı bir araç.

• HBKocabiyik kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun size zahmet bu mesajlara birde fiyat ekleseniz çok iyi olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt

Countryman E lerde kredi kampanyasi yok

• bps B kullanıcısına yanıt

Schneider EVH2S11P0CK wallboz 11kW - T2

• mathiasrex M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sıfır araç olmadığı icin fiyat yazmamıştım.

1490'a 53bin km'de, yetkili servis bakımlı, arka sol kapi değişen olarak aldım.

• mob33 kullanıcısına yanıt

+18 yasak  

• Luuca L kullanıcısına yanıt

net 2140 a aldık. mtv ve zorunlu trafik sigortasi icinde

• DeBeers34 D kullanıcısına yanıt

Trafik sigortasını kendimiz yaptırıp 3 4 bin vb. bir avantaj sağlar mıyız acaba

• deepndark D kullanıcısına yanıt

trafik sigartasi dahil mi?

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Evet vw/Doğuş wallbox'ı zorunlu tutması çok enteresan bir uygulama ve duyduğuma göre temsilcilere satış için kota/hedef verilmiş. Temsilcilerde duruma şaşırmış duruma ama sanırım ellerinde bol miktarda wallbox kalmış. id4 için max fiyat hadi 1.650 olsun daha fazlası olmamalı. Bu arada id4 için bazı yazılım sorunları devam ediyor. (Ekran kapanması, kamera ve çevre görüş algılama sensör ve kamera hataları, ön cam sağ ve sol buton problemi ile sesli çalışma sorunları v.s) Ben yakın zaman da gelecek Skoda elroq ve enyaq modellerini bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 6 Mart 2025; 9:17:1 >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt

phev di mi?

• masterap M kullanıcısına yanıt

toplamda 3 tane psa araç aldım. 7 yıl kullanmışımdır. servise mahkum olmadım. yağlı kayış ta dahil.

• elcas kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de çok kullandım ama birisi ile en fazla 15bin gördüm hep çeviririp sattım.

Eğer siz 3 araç ile 70 bin km değil de, tek araç ile yapmış olsaydınız böyle konuşmazdınız.

Bunu yağlı kayışlı olanlar için söylüyorum.Eğer dizel veya yeni çıkan zincirli hybriler için değil.

• elcas kullanıcısına yanıt

Phev sisteminin komplikasyonundan haberiniz var mı :) onu da geçtim e3008'deki sorunları biliyor musunuz mesela ? Daha ev'yi beceremeyen markadan phev alma riskine girmem. Düpedüz benzinli bir araç almıyorsunuz. Satış sonrası hizmet sıkıntı, yazılım sıkıntı, boya sıkıntı.

• skykhan07 S kullanıcısına yanıt

2.30e dediklerinizi düşününce mantikli geliyor alıp almama konusunda kararsızım yine de. Çünkü phev araclar yurtdisi kullanımı daha yaygın ve oralardaki kullanıcılar sarj etmeden kullanmanın mantıksız olduğunu söylüyor çoğunlukla. Ben her gün ya da gun aşırı sarj edeceksem evimde ya da isimde wallbox olmalı yani, evimde bu olacaksa düz ev almak daha mantıklı oluyor. Sarj etmeden kullanacaksam fazladan 400-500 kilo elektrik motoru ve batarya taşımak ve karmaşık sistemin ariza riskini neden alıyorum diyorum. Teoride güzel ve mantikli araba ama pratikte bilemiyorum henüz.

• PSA %5 indirim uygulayın demiş Türkiyeye satışlar düşük gelince. Ama yar olmadi kimseye Euro arttığı için zam gelmemiş oldu. Hemen teslim araçlar cazip gibi şu an Euro 40 olursa indirimi birak %5 de zam yer hepsi.

• Dışı füme içi taba koltuklu hayalet ekranlı vs bmw 320 aracım var g20 kasa. Arabayı bayağı seviyorum ama 2021 model 75 binde oldu. 2 serisi active tourer almamak için de zor tutuyorum kendimi. Keşke x1 bu paraya satılsaydı 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 6 Mart 2025; 9:57:59 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.