Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17314. sayfa)

5 sn
346.303
Cevap
5.925
Favori
59.932.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Golf 2025 modelmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Countryman E 230e ye göre daha fp değil mi, o bu kadar gündem olmuyor. Arabada tip de var menzil de, konfor da.

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt

İkisi aynı şey değil biri elektrikli diğeri plug in hibrit.

• aydinsukru kullanıcısına yanıt

Ya tamam boş bir paket oluşturursun ama D segment bir SUV aracada Anahtarsız çalıştırma+18 jant koy be kardeşim şaka gibi! Ama millet bedava diyor keşke 15 jantla gönderseymiş VW  

• mob33 kullanıcısına yanıt

Fiyat iyi ama bir kaç ay sonra plug in hibritleri bu fiyattan daha aşağı sattıkları zaman şimdi bu benzinlileri alanların büyük bir kısmı pişman olmaz mı.

• _JayMz_ kullanıcısına yanıt

1.0 E-tsi life dsg golf 8 aracım var. Araçtan genel olarak memnunum ancak performansı zayıf kalıyor. Bu sebeple Golf 8.5 1.5 e-tsi 116 hp ya da 150 hp inceliyordum. Ancak ciddi yazılım hataları ve erken km’lerde yağ eksiltme uyarıları alan bir çok kullanıcı olduğunu gördüm. Yine golf 8 e-tsi 1.5 150 hp içinde yağ eksiltme şikayetleri okudum.. biraz kafam karışmadı değil.. F/P bir araç G 8,5 , ancak şikayetler tereddüt yarattı. Bu konuda bilgisi olan varsa yeşillendirirse sevinirim..👏😁

• Kayadibi Skoda

Superb prestige 2800
    Octavia premium matrix far 2060
    Octavia premium 1970
    Octavia premium beyaz 1940

Kayadibi Cupra

Formentor supreme fiord mavi 2000
    Formentor vzline fiord mavi 2194
    Terramar supreme 2560
    Terramar vzline 2870

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mob33 kullanıcısına yanıt
    Life + Cam tavan gelirse satış patlaması yapar. En çok da Kodiaq ın ayağına sıkar.

• VoLKaN067 kullanıcısına yanıt

Dün bu araç için aradılar, dediğiniz gibi wallbox ı zorunlu tutmuşlar. Bana 1780 fiyat verdiler, hayırlı satışlar diledim telefonu kapattım. Bu araç 1600 tl den 1 kuruş fazla etmez. Küçük bataryalı, arka frenleri kampanalı bir araca ben bu fiyatı vermem.

• Polo fiyat alan var mı sitesinde kampanya var yazıyor 2025 1300 mü yapmışlar acaba

• Tucson comfort 2025 model için fiyat alan oldu mu liste fiyatı 1850

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Sanırım öyleydi hocam, troc işin sadece 24 dedi temsilci, yine de düşünüyorsanız arayıp bilgi almanızda fayda olacaktır.

• aktaş61 kullanıcısına yanıt
    2 milyona Phev Suberb gelince bunlara ne olacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    Fiyat listesine bakarsak cam tavan da opsiyon olarak geliyor anladığım lifeta isteyen için güzel bir seçenek olmuş. Jant konusunda haklısınız konfor olarak olumlu ama bu araç D segmenti cüsseli bir araç 17” çok küçük kalacaktır en azından 18 olmalıydı diye düşünüyorum. Yine de her şeye rağmen bence iddialı fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuruk -- 6 Mart 2025; 5:47:22 >
  • IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Almanyada plugin olanı 38250euro vergi dahil. Ötv dahil 1950 civarı ediyor. Octavia alan üzülür

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Daha çok araçlar gelecek yazın :) 2 milyon para veriyoruz azıcıkda güzel olmalı bence. Önden burnunu kırmışlar arkadan değişik yandan değişik tipi var aracın. 0-100 5 saniye diye alınır başka bir alınırı yok bence.

• Yeni araba bakanlara önerim %30 ötv kısmını takip etmeliler. Bir çok araç girecek önümüzdeki günlerde. 3 milyonluk bir çok araç 1.800-2.000 bandlarına inecek.

• guarin2005 G kullanıcısına yanıt
    2 ayrı bayi 2 ayrı fiyat

• pro-black kullanıcısına yanıt

1665 gerçekse üzdü :( Bir süredir bu konuyu takip ediyorum VW Golf Life için duyduğum en düşük fiyat bu, sağlık olsun.

• nurullahkrks N kullanıcısına yanıt

Gelecek dediklerin vw ve psa, benden uzakta dursunlar :) sırf güzel tasarım diye psa alıp servise mahkum olmak istemem. Premium markalarda başka araç olmayacak

Bekleyecek olsam kesinlikle teslayı beklerdim, gerisi faso fiso. An itibariyle euro 39,40. Ortalık gergin, allahtan türkiye uzaktan izliyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.