Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17312. sayfa)

5 sn
346.336
Cevap
5.924
Favori
59.937.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    10 gün diye yazmış arkadaş yukarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • latia kullanıcısına yanıt

Bugün bayi 17 martta geleceğini söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    1000 TL ye bile mont var , uzak dogulu araçlar donanım ile rekabet ediyor Avrupalılarla tercih meselesi

• Luuca L kullanıcısına yanıt
    Mennekes

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 230e bu kadar övülüyorken neden Borusan 330e getirmiyor merak ediyorum doğrusu. 2 litre vergi dezavantajı var gerçi... 1.6 motorla da getirince 320 satışlarını etkiler mantıken.

• onu20uz O kullanıcısına yanıt

Diyarbakır ile görüştüm. sadece bir araç vardı oda beyazdı ben siyah olsun istiyordum, görüştüğüm temsilci aracın metalik mineral beyazı olduğunu söyledi. İlanlarda baktıklarım buzdolabı beyazı görünüyor fakat benim bildiğim bmwde mineral beyazı simli parlak bir renk oluyor umarım öyle gelir.

• Z. Acar Z kullanıcısına yanıt

bence oyle geliyor

• savuruk S kullanıcısına yanıt

Bakış açısına göre değişir. Görsel olarak evet.

Sürüş konforu açısından ise en büyük artılar bu yazdığınız eksiklikler.

Cam tavanın sıcağından ve türlü trim sesinden uzak şekilde 17 jantlarla gayet konforlu yolculuk yapabilirsiniz.

Diğer tarafta ise ince yanaklı, -görsel olarak kesinlikle daha iyi fakat yollarımızın durumu belli- sürüşü negatif etkileyen her çukur her yama , tekerler her döndüğünde size hizmet etmeyecek koca 19 jantlar.

• Luuca L kullanıcısına yanıt
    Togg, mennekes (alman) satıyor, khons (çin) kullanan da baya var. Daha ucuz Feyree var.

• Hafta sonu 230e ve countrymane yazıldık. Dün 230e için geri dönüş yaptılar(ay içinde teslim) ilk defa mantığı bırakıp duygusal olan countryman seçimi ile ilerleme kararı aldım.
    230e nin tipi tam olarak içime sinmediği için vazgeçtim ama 4x4 326bg için içim de gitmedi değil.
    Bu arada bmw bayi aracı al sat yapacak profillere satmıyoruz imasında bulundu. 2136 230e. 1927countryman

• shkoksal kullanıcısına yanıt

330e’nin ötv si %150 çok pahalıya gelir ve kimse almaz. 3 serisinin 1.5 veya 1.6 motorlu hibrit modeli yok. Hibrit sadece 2.0 motorda var onunda ötv’si %150

• bps B kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon işi 1 aylarını alır. İşim büyük kısmı yazılım zaten. B48B20 değil de B48B16 ile getirseler olurmuş. Ama neden yapsınlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 5 Mart 2025; 22:50:8 >
  • FKMAL kullanıcısına yanıt
    230e mantıklı ama çok çirkin. Boş verin hocam, araba dediğin dönüp baktıracak cinsten olmalı. :)

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşündüm😂. Bu arada M paketli olsa alırdım. Bir nebze daha güzel duruşu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

Fiyatı çok iyi. Bu saatten sonra kimse Kodiak almaz.

kodiak satışları ciddi sekteye uğrar.

Onu da ayarlarlar. İlk geldiğinde bu fiyatlara boş tiguanı sattılar insanlara. Şimdi bunu 2.3 e seviyesine yerleştirdiler, tiguan da 2.1 lerde. Yazık günah aptal yerine koyuyorlar insanları.

• çok muhabbeti döndü ama yine de yazayım bugün bana da geri dönüşler oldu birçok bayiye 230e gelmiş :) dc şarj olmasa da artık %30 ötv varken daha yüksek ötv araçlar mantıksız gelmeye başladı. 0-100 şarj süresi prizde 2:30 saat yazıyor. acaba sürüşte ne kadar sürede kendi kendine doluyor bunun hakkında bilgi bulamadım. %30 ile diğer markalar da bi gelsin de bakalım acelemiz yok.

• tEmh@ kullanıcısına yanıt

Tiguan ilk geldiğinde 19xx lere satıldı hocam, yanlışınız var

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Yorum yapmak için erken. Yazılımsal ufak tefek sıkıntılar var gibi görünüyor. (Örneğin Trafik İşareti Algılama Sistemi çalışmıyor, sürekli uyarı veriyor) Golf 7 aracımızla kıyaslayınca dijitalleşme detayları hariç araç geriye gitmiş, yine de hissiyat olarak benzer fiyatlardaki araçlara göre daha üst seviyede olduğunu söylemek lazım. Konfor olarak ortalamanın üstünde, yol sesi izolasyonu ve yakıt tüketimi çok başarılı, onun dışında iç konsol detayları da memnun edici seviyede.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Doğrudur Lansman fiyatı olabilir. Daha sonra 2.2 lerde teklifler vardı.

• bzkynkvlcs B kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bmw sürüşte kendi kendine dolmuyor diye biliyorum. %30 ötv muhabbeti de çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Ötv gelirinin azalmasını göze almayacaklardır. Yerli üretim ve yatırım teşvik almış firmalarla sınırlandırabilirler veya baz fiyatı BYD ye göre daha düşüğe çekerler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.