< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17300. sayfa)

-
-
Tayron 2300 den başlıyor. Sürpriz oldu. Life paket donanım tablosuna ulaşan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 5 Mart 2025; 12:20:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper fiyat.
Leon plug in 204 hp olarak 1650-1750 gibi gelir.
-
Lansman fiyatına yok satar gibi duruyor. Donanıma bağlı D SUV için life paket de iyi fiyat lansmansız.
Hayirli olsun gule gule kullanin kazasiz belasiz insallah.
Tayron, lansmanda 2100 olsaydı BYD Seal DM PHEV indirime gitmek zorunda kalabilirdi
Diğer donanım da gözükmüyor elegance ve Rlinr nasıl acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet konu bmw 2.30 dan tayrona evrilir boylece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman kimse alamaz ki? Botlar direkt önsiparişe girer ve herkesi bloklar, daha fazla kara borsaya düşer, GS/FB biletleri gibi 5 dakikada tükenir
Ben de merak ettim sanırım Tiguan gibi olur yine en bariz eksiği cam tavan olur.
Tayron Life'ta cam tavan yok, 30 renk ambiyans aydınlatma yok, anahtarsız giriş ve çalıştırma yok. Tiguan Life ile aynı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Mart 2025; 12:41:57 > -
Hocam 308 1.2 hibrit gelecek mi kesin
Katılıyorum, yerden yüksek olsun altı vuracak gibi olmasın her yerde. Hafif, sportif ve performanslı olsun üstüne bi de karizmatik olsun derseniz gayet güzel seçim olur. İç mekandaki malzeme kalitesi de segmentindeki çoğu araçtan iyidir. Performans konusunda ise soru işareti olmasın çok atik ve hızlı bir araç.
-
Benim anladığım kadarıyla kapanmayacak
Evet ama ne zaman gelecegi kesin degil..Belki yil sonu belki 2 ay sonra..Gelis ile ilgili duyuru yapilmamis..Zaten Stellans 1.2 Hybrid'e geciyor butun modellerinde..
Bu fiyata tayronun konuşulması çok normal
Face grubu ismi nedir hocam? Buradan veya ozelden atabilir misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X