< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17298. sayfa)

-
-
Şuan yok satan bir araç olduğu için Passion paketi bu fiyata bırakıyorsa çok iyi. Sonradan gelen Flame paket çok boş ama passion paketin donanımları gayet dolu. Bayi bilgisini de paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
2M civarını buluyor B sınıfı POLO'nun fiyatı.
geçen günlerde yazmıştım tekrar yazayım:
düne kadar 1250-1300'den verdikleri Skoda Fabia'yı şimdi 1400 yapmışlar, ama, hiçbir bayide otomobil yok, hepsi de: "sen şimdi git önümüzdeki ayın 10'unda falan gel diyolar" müşterilere (sanki pandemi dönemindeyiz de araç kıtlığı var) faiz kararını bekliyolar aslında. çünkü: "80 bin zam gelecek" diyolar seni geri gönderirlerken. yani 1480 bin'den satacaklarmış Fabia'yıaslında ellerinde araç var bu arada. çünkü Şubat hedefini tutturamayan bi bayi son gün beni arayıp: "hemen gel zamsız olarak al" dedi (bayiye gittiğimde: "araç yok Mart ortasında gel 80 bin zamlı olarak al" demişti)
Fabia'da hiçbir özellik yok. hız sabitleyici sinyal kolu bile 2011-12'den beridir tüm VW grubu otomobillerinde kullanılan sinyal kolunun aynısı. kör nokta uyarı yok. adaptif hız sabitleyici yok. mekanik el freni, kocaman vites topuzu var. DSG'yi de bozmuşlar. eskiden anlık vites değiştirirdi, artık manuel vites değiştiryomuş gibi baya bi boşluk koyarak vites değiştiriyo. motoru da 3 silindir 1000 motor (bu motorun İbiza'daki atmosferik olanıyla 27 bin Km'de motoru çatlatan var) bu aracın fiyatı 1 buçuk milyon (o da bulabilirsen)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Mart 2025; 9:8:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101quote:
2M civarını buluyor B sınıfı POLO'nun fiyatı.
geçen günlerde yazmıştım tekrar yazayım:
düne kadar 1250-1300'den verdikleri Skoda Fabia'yı şimdi 1400 yapmışlar, ama, hiçbir bayide otomobil yok, hepsi de: "sen şimdi git önümüzdeki ayın 10'unda falan gel diyolar" müşterilere (sanki pandemi dönemindeyiz de araç kıtlığı var) faiz kararını bekliyolar aslında. çünkü: "80 bin zam gelecek" diyolar seni geri gönderirlerken. yani 1480 bin'den satacaklarmış Fabia'yıaslında ellerinde araç var bu arada. çünkü Şubat hedefini tutturamayan bi bayi son gün beni arayıp: "hemen gel zamsız olarak al" dedi (bayiye gittiğimde: "araç yok Mart ortasında gel 80 bin zamlı olarak al" demişti)
Fabia'da hiçbir özellik yok. hız sabitleyici sinyal kolu bile 2011-12'den beridir tüm VW grubu otomobillerinde kullanılan sinyal kolunun aynısı. kör nokta uyarı yok. adaptif hız sabitleyici yok. mekanik el freni, kocaman vites topuzu var. DSG'yi de bozmuşlar. eskiden anlık vites değiştirirdi, artık manuel vites değiştiryomuş gibi baya bi boşluk koyarak vites değiştiriyo. motoru da 3 silindir 1000 motor (bu motorun İbiza'daki atmosferik olanıyla 27 bin Km'de motoru çatlatan var) bu aracın fiyatı 1 buçuk milyon (o da bulabilirsen)quote:
adaptif hız sabitleyici yok.
1 buçuk milyon istedikleri Fabia ile ilgili en tuhaf detaylardan biri şu: araçta adaptif hız sabitlemeyi sağlayacak donanım mevcut. önde radar var, tepesinde kamera var. ama ülkemize boş araç göndermeye ant içmiş olan VW grubu, gene de adaptif sabitleyici yazılımını bu araca yüklememiş. ve hız sabitleme tuşlarını da direksiyona koymamış. çünkü 2011'den beri kullandıkları sinyal kolunu kullanıyolar ucuz olsun diye. HIZ SABİTLEME TUŞLARI HÂLÂ SİNYAL KOLUNDA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geriye doğru 5-6 sayfa baktım ama bulamadım. Kia Sportage için fiyat alan oldu mu hiç?
-
izmirde 1.910 cool plus 2025 model
-
Id 4 stoklara girmis, 1780 civari fiyat var, dahada inebilir.
Tayron icin 3.5 milyon civari bir fiyattan bahsediyorlar. Tiguan plugin bekleyecegim sanirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2025 tucson crdi prime fiyat alan oldu mu iskenderun 2050 fiyat verdi yan basamak takarım dedi.
Austral evoloution veya Tuscon comfor fiyat alan oldumu son zamanlarda .
Şubat sonu 2024 model Mavi renk için 1.875 teklif aldım. Özelliklerini hatırlamıyorum ama evde teklif formu vardı.
-
Mayısta ID.3 geleceği söyleniyor. 77 kw uygun fiyattan gelirse yeni teslayı beklemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 jeep compass summit paket aldık bu pazartesi. siyah renk 2milyon 460 bin tl 3.4 den ticari kredi kullandık.
-
İd4 Çin’de indirime girmiş 20.000 dolara düşmüş. Burda da indirim yapacaklardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.800K ya hem C segment hem de kaba görünümlü olmayan çok düşük km Alfa Romeo Tonale bulabilirsiniz.
Özellikle 1.5 Mhev motorlu denk getirirseniz yakıt ve performans olarak mükemmel bir dengesi olan bağımsız süspansiyon Luxury paketi ile dolular dolusu bir araç kullanmış olursunuz.
-
Bataryasi ufak, biraz daha yuksek olmasi lazim. Agustosa pluginler gelecek diyorlar, acikcasi onu beklemeyi dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle haklısınız 2Mil. Formentor olan piyasa da en dolu Ateca 1700 civarı olmalı.
-
hangi araçlar gelecek bilgi var mı
-
eyvallah. 2000 tl altı "elegance konfor" bulmak hayal o zaman.
-
%30 ÖTV'li olarak,
Golf ve Leon plug inleri, o zamanki kur kurtarırsa Tiguan en azından baz paketi, Formentor standart paket ve Passat'ın baz paketleri.
%60 ötv olarak,
Tayron, passat ve Tiguan full paketleri(gelir mi bilemem), bir ihtimal Formentor ve Terramar
-
çok teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X