Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17297. sayfa)

5 sn
346.519
Cevap
5.928
Favori
59.965.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • 2.30e de Acc olmaması bence büyük eksiklik. Fiyatı hala güzel ama acc neden koymamışlar ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Juniper'i biraz zor alırsınız. Herkes deli gibi bekliyor, önsiparişe kayıt olsanız dahi 2026'nin başlarına anca gelir

• Surveillance kullanıcısına yanıt

Çok sağolun, 1475 max paket lacivert, 300 bin 7 ay sıfır faiz

• VrdrAzl V kullanıcısına yanıt

max paket eski paketlerden hangisine denk geliyor?

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

Telegram grubuna link var mı

• arabayı şirket üzerine aldığım içi 6 ay 6k km sınırı varmış az önce fark ettim. bunu aşmanın yolu var mı çünkü tesla geldiği gibi ona geçeceğiz

şirkete gider vs gösterilmedi bu arada araç.

• Arkadaşlar son dönem ateca fiyatı alan oldu mu ?
    Bugün bir arkadaş 1980 fiyat almış , sizce mantıklı bir tercih mi ?
    Bir de artık Seat kapanacak cupra olacak diyorlar , bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

Yukarıda POLO modelinin donanım fiyatları.

Style donanımlı modeli zaten istesende gelmiyor.

Standart opsiyonlar dışında ekletmek isterseniz ( bence önemli 3 gelişmiş güvenlik paketlerini ) 2M civarını buluyor B sınıfı bir otomobilin fiyatı.Hadi internet fiyatları yüksek ve pazarlık paylarını koyup fiyatları düşürsek bile çok pahallı.Üstelik Gelişmiş güvenlik donanımları güya sitesinde var ama donanımların fiyatları ne kadar ve hangi modele eklenir yazmıyor.

Bayilere gittiğinizde,çoğu bir çok modelde hangi donanımlar var vede getirtilebiliyor mu diye sorsan bi haberler resmen.

Sanki otomobil satıcısı değiller ..!

Doğuş firmasının ülkemizde Volkswagen modellerini donanım fakiri vede çoğu bom boş otomobilleri yılarca iteledi millete ..!

Bu saatten sonra Romantik hayallere kapılmaya gerek yok.

Yeni gelen modellerde de farklı bir şeyler ( Dolu dolu standart donanım vs.) yada indirim beklemek çok zor.

• Sdthtp S kullanıcısına yanıt

lmao

• Sdthtp S kullanıcısına yanıt

Yasal olarak 45 gün içinde teslim etme zorunluluğu getirildiği için ön satış başlamadı zaten. Değilse Avrupa ile beraber başlardı burada da siparişler. Bu ay içinde satışa başlayacaklarını düşünüyorum.

• karti K kullanıcısına yanıt

Bende o civarda bekliyordum arabayı. 3.5 milyon biraz fazla geldi açıkçası.

• ufabloj U kullanıcısına yanıt
    Geçen ay almıştım. İstanbul Maltepe

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Dostlar, X1 deyip geçmemek lazım. Polat kasa e53 x5 boyutlarında,

Suv takıntımı forum bilir bu aracıda inceleyip kullandım. Fiyat konusuna bir şey demem.

• Nerminator N kullanıcısına yanıt

Emin olmamakla birlikte otomobil faaliyeti yoksa nace kodunuzda , sicil gazetenizde satabiliyorsunuz sanırım notere , ticaret il müdürlüklerine sorarsanız yönlendirirler

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt

Rakam düşük görünüyor? Fiyata neler dahil değil? 1236 1240 arası almış insanlar

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Dün itibariyle MVE bitmek üzere.
    Her şehir plaka numarasına göre günlük detaylı takip için Facebook grubu kurmuşlar, ben de oradan takip ediyorum.
    Ayrıca yine neredeyse her il için boşta olan özel plaka harf ve rakam grubunu dahi bildiriyorlar.
    Böyle benim gibi kafanız plaka konusunda kırıksa :)) takip edebilirsiniz.

• berkay91fb B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı araç var fiyat olarak bence güzel fiyat ben Ağustos ayında aynı paketi 1615e almıştım. İyi ve kötü yanlarını yazayım.

Önce kötüden başlayayım

- Bagaj çok büyük değil ama tek çocuk ile sığabilirsiniz. 2. Çocuğu düşünüyorsanız araç size küçük gelecektir.

- Yüksek hızlarda devir yükseltince araçtan motor sesi geliyor. Ben alıştım aracın şanzıman sistemi ile alakalı hızlanınca yakıt tasarrufu için deviri düşürünce ses azalıyor ancak yüksek hızlarda çift kavrama gibi performans vermiyor.

- Japon araçlarda olan yalıtım zayıflığı var ama rahatsız edecek kadar yüksek değil.

- Bu konu önemli; kullanımınız çevreyolu şehirlerarası yol agırlıklı ise hibrit sistemin yakıt tasarrufu düşük ancak şehir içi max 80 90 km/ saat gibi bir güzergahta oldukça tasarruflu kullanımı var

Gelelim iyi yönlere

- Araç oldukça teknolojik CarPlay ACC geri görüş ıvır zıvır dolu

- Ön kokpit tasarımı çok güzel gerek direksiyon gerek orta ekran ben baya begeniyorum

- Çarpışma önleme ACC gibi sistemler oldukça iyi. Sistemsel herhangi bir sıkıntı kesinlikle yok

- Araç yakıt olarak tasarruflu (yukarıda belirttiğim koşullarda)

- Ya sev ya nefret et tasarıma sahip ben begeniyorum

- Şanzıman yada motor olarak kolay kolay arıza verecek bir araç değil.

- Servis ücretleri makul genel olarak arıza da vermediği için uzun süre kullanacaksanız tavsiye ederim

- Aracın piyasası ÖTV muafa girdiği için yükseliyor. Son zamanlarda oldukça fazla görüyorum.

- Yerli üretim olduğundan Allah korusun bir kaza durumunda yedek parça temin süresi diğer araçlara göre daha makul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jquidd -- 5 Mart 2025; 8:17:58 >

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yeni mi sipariş oluşturdunuz, yoksa eski sipariş lerden mi teslim edildi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt
    Yaza doğru diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turhanoglu kullanıcısına yanıt

Formentor 2025 modeli 2 milyona bırakıyo bayiler. Ateca'nın geleceği yok.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.