Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17295. sayfa)

346.513
Cevap
5.928
Favori
59.964.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Hayırlı olsun, güzel kredi güzel motor.Doğuş oto bayisi miydi aldığınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt

Diğer markalarda phev getirdiği zaman kayma daha fazla olacaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız

Aracınız hayırlı olsun. Güzel bir alışveriş yaptığınızı düşünüyorum kesinlikle çok mantıklı bir araç. Teslim aldığınızda özellikle süspansiyon konforu konusunda paylaşım yapabilirseniz sevinirim. Yabancı birkaç YouTube videosundan süspansiyonların bir nebze sert olduğu söylenmişti. Ancak bahsi geçen araçlar M Sport. Dolayısıyla luxury line pakette kesinlikle daha iyi ve konforlu bir sürüş olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 4 Mart 2025; 22:8:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vardali V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de elektrikliye geçenlerdenim, psa aracı var 54kwh'lık e308.

Çok uzun bir menzili yok, 300 civarı gideri var ama kullandıkça bundan fazlasına ihtiyacım olmadığını tecrübe ettim. Alalı 4 ay oldu 10 bin km yapmışım, rahatça araç kullanmayı özlemişim o yüzden içten yanmalı düşünmem ben de. elektriğe zam gelse bile çatıyı donatırım yine ucuz binerim diye düşünüyorum. Sürüş zevki de cabası, aynı kasanın benzinlisine göre birkaç kat daha zevkli araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: dervol

Ne kadara aldınız
    2139 tl ye aldik kendi aracim olmaycak ama aile buyukleri kullanacak bu fiyata alinabilecek en mantikli arac geldi bize

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Sigortayı kendiniz mi yaptırdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: akenatons

Aracınız hayırlı olsun. Güzel bir alışveriş yaptığınızı düşünüyorum kesinlikle çok mantıklı bir araç. Teslim aldığınızda özellikle süspansiyon konforu konusunda paylaşım yapabilirseniz sevinirim. Yabancı birkaç YouTube videosundan süspansiyonların bir nebze sert olduğu söylenmişti. Ancak bahsi geçen araçlar M Sport. Dolayısıyla luxury line pakette kesinlikle daha iyi ve konforlu bir sürüş olacağını düşünüyorum.
    Tesekkurler teslimat ay sonuna dogru olacakmis alinca bilgilendirme yaparim bize zaten konfor gerekli M sport bizim icin gereksiz olurdu zaten kullancak kisiler 65 yas ustu

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Hocam öyle olması gayet doğal değil mi? DS sonuçta Psa'nın premium markası. Kaldı ki 2019 model DS7 nin sahip olduğu donanımların bazıları malum markanın 2025 R-Line donanım aracın da hala yok! Ama sorsan Nappa derili-gece görüş özellikle yarı otonomlu her detayında sanatsal dokunuşlar hissedilen DS7 3Mil. çok pahalı iken öteki çok uygun fiyatlı.

Ben de oldum olası ince yanaklı lastik ve sert süspansiyon ikilisinden nefret ederim. Kesinlikle tercihim luxury olurdu.

• funky soul kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın da bedava lafı biraz iddialı bence :)

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Hocam astra e ort. 30 40k daha pahalı ikinci el olarak bahsediyorum zaten %80 ş.içi kullanıyorum menzil olarak aralarında 10 20km fark var gibi.
    308 ile astra arasında tercihiniz ne olurdu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik olarak aynı araçlar. İkisine de sahip olan bir arkadaşımız var, özelden numara atarsanız gruba ekleyim bilgi alırsınız.

• 1.8 milyon civarı düşük kilometreli rline trock almayı düşünüyorum. Harici tavsiyeniz var mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tosuncann

1.8 milyon civarı düşük kilometreli rline trock almayı düşünüyorum. Harici tavsiyeniz var mı arkadaşlar
    B segment araca bu para verilmez.
    Ben olsam Golf 8.5 style alırdım.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam..
    Bu arada sizin arabanız da hayırlı olsun, güzel bir fiyata oldukça güzel bir araba almışsınız..
    Focal ses sistemi var mı, merak ettim..

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

hocam fr leon kullanıcısıyım zaten. Suv modele geçmek istiyorum. Kaba görünümlü suvlar çok hoşuma gitmiyor 4x4 ihtiyacım da pek yok. Ama dusterlar bile 1,5 olmuşken trock için çok fiyat olmadğını düşünüyorum belki de çok araştırmadığım içindir. Suv olarak alternatif önerilerinizi merak ediyorum. Teşekkürler

• tosuncann kullanıcısına yanıt

Kia xceed bakabilirsiniz 1700 civarı c segment crossover sportif bir araç tek paket ne SUV ne değil tam ortası. 1.5 benzin 140 HP olarak sunuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 4 Mart 2025; 22:47:33 >
  • fthtsn34 F kullanıcısına yanıt

bu araba çok hoşuma gidiyor, almayı kafaya ciddi cidd koydum ama kullunan kişiler 2.araç olarak daha mantıklı diyor, tek araçsa tesla veya togg öneriyorlar. bakalım juniper inşAllah yüzde 10 da gelirde, mini almadığımıza pişman olmayız

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Piyasaya çıkışı ile ilgili net bilgi varmı acaba?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.