Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17294. sayfa)

5 sn
346.519
Cevap
5.928
Favori
59.966.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

bugün bayideydim, 3,5 miodan deliler gibi x1 satıyorlar. St arkadaş resmen karaborsa yaşıyoruz, müşterimizle paketlere bakarken sistemden direk satılıyor araçlar dedi. İndirim olması imkansız bu araçta diye ekledi. Hatta 2,30e xdrive içinde bu son parti bir daha indirim olmayacak bilgisi gelmiş merkezden.

• bps B kullanıcısına yanıt

toplamda

TR genelinde 50 kisiye verildi ilk ve son parti filo vs degil kendileri yada cok yakinlar yada cok buyuk musterilere sayiyla cogu MT nin haberi bile olmadi

yani verildi bile denemez kimsede fatura atamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luuca -- 4 Mart 2025; 21:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thecrowly T kullanıcısına yanıt

ben bu havalarda skoda scala 1.0 dsg ile o degeri gördügüm oluyor austral için 9 normal bence.

• arasdurmaaz A kullanıcısına yanıt

2. Eli nerdeyse sıfırıyla aynı para nasıl zayıf oluyorSIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• deepndark D kullanıcısına yanıt

2.30e'nin bir kaç ay daha devam edeceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: THEVENİNTEORİ

Teşekkürler hocam, yağlı kayıştan kurtulan PSA bakalım çift kavrama ile nasıl yol izletecek bize,bunu pek kullanmayacağım sanırım sırf fiyatı güzel geldi diye aldım.
    Hocam grandland hayırlı olsun hangi motor bu araç klasik 1.2 puretech eat8 mi ?
    1750 nakit mi kredili mi aldınız acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deepndark D kullanıcısına yanıt

Allahtan es dost varda icerden dogru bilgiye ulasiyoruz buraya kalsak gaza gelip milletin 2.140 verip aldigi arabayi 3.5’a aliriz:))

Almanya fiyatlari altta X1’in bu ayki 1030 adet satisindan durumu anlayanlar anlamis zaten.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatı 2024 model 1.105 tl, kredi duymadım ama kredi varsa da zaten 1.100 tl üzerinden verirler,ni nakit alımda indirim yaparlar.

İlanlarda sıfır km 900 tl lere var,kredi verse bile (liste fiyatından) bayiden şahsen almazdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hayır klasik 1.2 değil, eğer öyle olsa idi almazdım. 1.2 zincirli hafif hybrid 6 ileri olan yeni versiyonu.Kredi yok nakit,kredili fiyatlar 1900 tl lerde dolanıyor.

• EUS E kullanıcısına yanıt

Hocam benim anlamadığım bu araç 2.700 den 3.500'e nasıl atlıyor? Gerçekten %30'dan satmak istemiyorlarsa bile %60 ötvli fiyatın 2800-2900 olması gerekmiyor mu?

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Yok değil, toyotadaki atmosferik motorlu,yani uzun yolda atmosferik motorlar başbaşa bağıra bağıra gidersiniz,istanbul ankara gidip geldim görev için,şirket 1.8 hybrid corolla verdi kafam şişti,yol bitmedi bana.

• masterap M kullanıcısına yanıt

3 serisi satamaz o dediginiz fiyatlara satsalar.

• Luuca L kullanıcısına yanıt
    Evet yüzde 18'leri aştı, ötv avantajı sürerse daha da artacaktır. Ama burada hangi payı tırtıkladığını iyi analiz etmek lazım.

Hafif ticarilerde %38'lik dramatik bir kayıp mevcut. Ötv avantajı nedeniyle bireysel tarafından tercih ediliyordu, şimdi şarj edilebilir (phev+ev) araçların da ötv avantajı olduğu için hafif ticariden buraya kayanlar da olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 4 Mart 2025; 21:52:51 >
  • Bugün Skoda Kamiq aldım . 1.5 premium . 1.655.000 e .

200 tl si 0 faiz kredi kullandım. (300 tl kullanmak isteyenlere 1.29 faiz).

Bazı arkadaşların olumsuz yorumlarını okudum bu araç için.

Ben çoğuna katılmıyorum.

1.5 motor 150 beygir 250 tork ve cam tavanlı yüksek bir araç bence bu fiyata bedava.

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Makyajlisinda pili buyuyecek hocam onu bekleyebilirsin yaz aylarinda cikacak

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Ofaaaa bassss iyi sallıyon

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun aldığınız arabanın aynı donanımında olanını sarı sitede var ise buradan yada özelden atabilir misiniz araca bakmak için istiyorum teşekkürler

• fthtsn34 F kullanıcısına yanıt

Biz direkt 1908 odedik size niye boyle yapiyorlar hocam

• fatih2015 F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, İlanlarda henüz yok, Arden Otomotivin inceleme videosu var youtube 'da, edition+ konfor paket size linki bırakıyorum

Opel Arden Otomotivyoutube
    YENİ 2025 MODEL OPEL GRANDLAND EDITION PAKET + KONFOR OPSİYONU DETAYLI İNCELEMESİ! #opel #reklam
    https://www.youtube.com/watch?si=OUtZ4mxa_q1G102o&v=UGkv7Cz2a6Y&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 4 Mart 2025; 21:59:58 >

• funky soul kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nerden aldınız hocam

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.