< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17296. sayfa)

-
-
beklenecek bir durum yokki 250 baz puan indirim kesin gibi birsey
-
Hocam formentor öneririm size
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Formentor biraz sert araç bilginiz olsun. Yollarınız güzel ise olabilir :)
Focal ses sistemi yok benim bildiğim, sanmıyorum:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Focal hatta nappa masajlida varmis :D talianttan bahsediyoruz
-
Hocam kaba Suv sevmiyorsanız alacağınız en iyi B Suv T-roc zaten. Doğru yoldasınız :)quote:
Orijinalden alıntı: tosuncannhocam fr leon kullanıcısıyım zaten. Suv modele geçmek istiyorum. Kaba görünümlü suvlar çok hoşuma gitmiyor 4x4 ihtiyacım da pek yok. Ama dusterlar bile 1,5 olmuşken trock için çok fiyat olmadğını düşünüyorum belki de çok araştırmadığım içindir. Suv olarak alternatif önerilerinizi merak ediyorum. Teşekkürler
-
Hayır Grandland'ten bahsediyoruz
Test eden arabayı alıp çıkıyor hocam :) Bizim aklımızda hiç yokken test sonrası kapora yatırdık. 4 aydır iyiyiz. Konfor sessizlik uzaktan erişim keyfi başka.
Suan icin 500 kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün itibariyle babam için araba alma işini sonlandırmış olduk. Yüksek araç bakıyordu kendisi ama bu fiyata BMW olunca inisiyatif kullanmış oldum. Allah herkesin gönlüne göre istediği aracı almayı nasip etsin.
Bir kaç kişi Bursa dan kimseye satılmamış vb mesajlar paylaşmıştı onlara istinaden paylaşmak istedim.
BMW 2.30e 2025 model Luxury Line paket
Ödediğimiz miktar 2.115.552₺
Galerici veya tanıdıgimiz yoktu. Geçmiş konularda yazmıştım X1 %30 kovalarken bu nasip oldu. Tekrar sordum hala mümkün değil diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı uğurlu olsun, plaka serisi ne çıktı?İstanbul güncel plaka serisi şuan nerelerde merak ediyorum
Merhaba peugeot 408 allure paket için mart ayında fiyat alan var mı arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firefoxx -- 5 Mart 2025; 0:2:37 >
Hayırlı olsun hocam. Fiyata mtv ve trafik sigortası dahil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun 2025 mi hangi bayi hocam ?
-
Merhaba,
Güncel fiyat paylaşır mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: thegraywolf
Hayırlı olsun. Nerden aldınız hocamTeşekkürler. İzmir - Vosmer
-
Teşekkürler. Evet 2025 . İzmir - Vosmer
-
Beyler 2025 toyota ch r hybrid icin bayiden passion pakete 1760 fiyat aldım sizce fiyat nasıl araç nasıl 2 yaşında cocuk var bebek koltugu kullanıyor. Avantajlari dezavantajlari daha sonra satarken ikinci el piyasası bilen varmidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X