Dis gövde tasarımı haricinde hemen her detayıyla x1 ile ayni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17292. sayfa)

-
-
Test ediyorlar herhalde. Iki kisi vardi icerisinde. Kartal giselerden sonra Tem bağlantı yoluna, emniyet şeridinden kaynak yapmaya calisan iki kişiye yol vermeyince bu arabadaki arkadas da beni destekleyerek onlari engelledi. Hosuma gitti hareketi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba tucson elite plus fiyati hangi bayiden aldiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba hangi bayi acaba
Bence tayron life olan en baz modeli 2250 den baslar
Antalya Kosifler'den dışı beyaz içi mocca kaporamı gönderdim. Konya bayisi de birkaç saat sonra aradı ellerinde gri mavi ve koyu gri vardı bilginize.
-
Hayırlı olsun hocam ben açıkçası ioniq6 yı daha çok beğeniyorum ama 50kw pil çok düşük şunu 70kw üstü getirseler direk alırdımquote:
Orijinalden alıntı: Mr Thotho kadar uzun kullanmadık hocam, ancak ev-data sitesinden karşılaştırabilirsiniz. 110km/s hıza kadar olan kullanımda countryman daha iyi menzile sahip gözüküyor %10 civarı. çünkü net pil olarak countryman 60kwh, ioniq6 ise 50kwh net pile sahip. aradaki %20 farka rağmen ioniq6 daha cimri, aradaki farkı %10a kadar indiriyor.
bir tesla model y kadar iyi tüketime sahip değil countryman doğuştan elektrikli olmamasının da dezavantajıyla.
uzun vade kullanımda daha net bilgiler sunabilirim, aracı yeni aldık henüz şarj etme ihtiyacı duymadık
Kim aldım diyorsa yalan söylüyor olacak, çünkü X1 PHEV için %30 vergi dilimi hiç bir zaman olmadı!
-
Bu yıl egea bitiyordu sanırım. Yeni kasası mı çıkacak ya da farklı bir adla mı çıkacak? Ne zaman tasarımı ortaya çıkar? Bilgisi olan var mı?
-
Hangi bayiden aldınız
Mercedes-Benz, otomotiv sektörü için türünün ilk örneği olan lityum metal katı hal batarya teknolojisine sahip EQS'yi test etmeye başladı. Batarya, Mercedes-Benz'in şirket için Formula 1 teknolojisini geliştiren yan kuruluşu olan Mercedes AMG Yüksek Performanslı Güç Aktarma Organları (HPP) ve Mercedes-Benz Akü Sistemleri Yeterlilik Merkezi tarafından geliştiriliyor.
1000 km menzili var
https://www.autoblog.com/news/mercedes-benz-testing-first-ever-solid-state-battery-ev
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 4 Mart 2025; 19:0:43 >
Aracın tavanı yüksek, boyu 190 olan bile rahat eder.
X1 %60 ötv diliminde olduğu için rahat zam yapıyorlar. 230’ ise 100 lira bile zam gelse %30’luk dilimden çıkıyor, dolayısıyla 230’a zam yapamıyorlar.
Bir haber gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yeni kasası suv benzeri bir gövdeyle gelecekmiş.
Kör nokta var.
X1 245 beygir, 230 326 beygir. Tabiki x1’in kasası daha güzel.
İç hacim aynı mıdır ? Yoksa daha dar mıdır ?
Chery phev ler nasıl gelecek acaba, sadece tiggo 8 de mi var phev
Hayırlı olasn hocam, ne kadara anlaştınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X