Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17328. sayfa)

5 sn
347.060
Cevap
5.931
Favori
60.067.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Hocam liste fiyatına bakarsanız hiçbir arabayı alamazsınız. Şuan T-roc 1590a bırakıyorlar uğraşsan daha da düşer. Keza HR-v de öyle.

Tonale çok güzel araç kesinlikle sürülür ama kronik sorunları ve piyasası gitmeyen bir araba.

• ahmbtr15 kullanıcısına yanıt
    Bayi 1.590’na troc mı bırakıyor. Hangi bayi acaba? Bu ay araç alacağım direkt yapışırım valla. Tonalede hangi kronik sorunlr var hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Q4 sanmam , diğer araç dengelerini bozar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gib12345 G kullanıcısına yanıt

1550 ocakta almışlar. Hocam arasanız zaten nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İzmir de Avek ve Vosmeri size verecekleri fiyat bunlar olur.

Golf 8.5 aldım yeni 30dan fazla bayi aradım. Şehir farketmeksizin hangisi ucuza verse ona gidiyorsun zaten 1785ten açtılar kapıyı 1725e aldım. Bayi fiyatı 1900

Bazı markalar yapıyor böyle. Günceli bilmiyorum ama bayileri aradığınızda size verecekleri en dip fiyattan 10,20 daha düşün yüzyüze görüşünce.

Tonale için Kronik sorun yazsanız forumlarda çıkar.

Grandland Edition 17xx
    Troc 16xx
    3008 allure 1910 (240 bin sıfır faiz)
    Qashqai 18xx
    Tucson comfort 17xx
    Bir de B suv bakabilirsiniz ama bu fiyatlara bu araçlar varken tavsiye etmem
    Ayrıca tüm bayiler komisyon dahilinde 12 taksit kredi kartı cekiyor bilginiz olsun
    Bu şartlarda ikinci el almak pek mantıklı degil

• salley S kullanıcısına yanıt
    1.6 tonale hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

2. El mi sıfır mi?

2. El. 30.000 km’lerde.

Hocam şahsen yukarıda yazdığım 0 km araçlar varken neden öyle bir araç tercih edeyim ki? Ayrıca yazdığım araçların fiyatı gayet cazip ve 2. El den daha ucuza geliyor. Tercih sizin

Hocam bütçem maks 1.6 civarı o yüzden.

Size yazdığımız sorunsuz, piyasası olan kendini kanıtlamış araçlar varken Tonale bakmak biraz hata olur hocam. Sadece araba gözüyle bakarsak güzel ama sonrası koca bir ? İşareti.

• https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-id4-125-kw52-kwh-170-ps-pure-oto-c4957

Bu nasıl bir fiyat

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Donanımlar nerede hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el piyasası kuvvetli ve karşılaştırdığımda aynı fiyat bandında rakiplerinden daha fazla özelliğe sahip olduğu ve en ucuz otomatik c sınıfı sedan araç olduğu için Şubat ayındaki kampanyadan yararlanarak 1368 tl 10 yıl garantili vision plus Toyota corolla pasifik mavi lansman renk ile el sıkışmıştım bugün teslim aldım 2025 yılı araç defterini kapattım hakeden herkes inşallah istediği araca kavuşur
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CekDenyıl7 kullanıcısına yanıt
    ID4'e 2 buçuk milyon istemek nedir. araçta yazılımsal bi özellik yoktu sonradan geldi mi bilmem. menzili ve motor gücü düşüktü.

bide her sene periyodik bakıma getirmek zorundasın diyolar hem de 8 sene boyunca. normalde elektrikli araçta periyodik bakım olmaz. para cukkalamak için atmadığı takla yok Vosvogen'in.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • börü06 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güzel ve kesinlikle mantıklı bir tercih. Kazasız belasız binin.

• CekDenyıl7 kullanıcısına yanıt
    ID4'ün tek cazip yani fiyatının çok ucuz olmasıydı. şimdi baktım resmi sitedeki araç özelliklerinde hiçbir özellik yazmıyor yani güncelleme yapılmamış. hâlâ yağmur sensörü, ambiyans aydınlatma falan yazıyorlar. elektrikli araç için olmazsa olmaz olan navigasyon ve uzaktan kontrol gibi şeyler hâlâ yok galiba. (navigasyon dediğim Tesla'daki gibi aracın piline göre senin varacağın yere nasıl gideceğini gösteren akıllı şekilde olmalı öyle car play değil)

eee madem öyle durup dururken nasıl 2 buçuk milyon oldu bu araç. ben mi eksik biliyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Mart 2025; 4:53:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

Bu fiyata yok şuan

• thegraywolf T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. O fiyatlara olsa kredi ile Golf mantıklı olurdu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.