Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17330. sayfa)

5 sn
347.118
Cevap
5.934
Favori
60.086.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Astranız atmosferik ise geçişiniz sizi üzmez ,arıza,sorun vs siz kafanız rahat eder, ama 1.4 turbo veya dizel ise alıştığınız torktan dolayı sizi tatmin etmeyebilir. Aradığınız veya beklentiniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozozky52 O kullanıcısına yanıt
    Arayıştayız ben halen haber bekliyorum bayileri darlıyorum

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

öncelikle geçmiş olsun.

o paraya yatmış araba almak hem de elegance paket, makyajsız, 100'lük motorla. fiyat çok yüksek bi süre daha yatırırsınız gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 7 Mart 2025; 10:21:6 >
  • ozozky52 O kullanıcısına yanıt

Hocam bütçeyi zorlama şansınız varsa Elegance de bakabilirsiniz, cam tavan ve diğer ekstralar kesinlikle değer. Dövizin durumu malum, bu lansman fiyatları çok iyi bence.

Aracim 2008 model astra h 1.6 benzin+lpg.

Cok.fazla sehir disina cikan biri degilim genelde sehir icinde kullaniyorum araci. Hiz da yapmiyorum. Şeridimde sakin ve keyifli gitmeyi seviyorum.

Beklentim az yaksin ariza sorun vs fazla cikarmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Yatırmak için almadık,durumu izah ettim, maalef sarı siteye 1.150 tl ye koyarsanız 950 tl teklifler geliyor, eskiden 50 tl aşağısı gelirdi,o sebeple gerçek satış rakamına üstüne 100-150tl ekledim,gelen mesajları görseniz,adam at yarışı ile takas teklifi bile yaptı yok artık dedim.

Bu araba güneş altında,yağmur altında yatmadı.

Düzenli ayda bir çalıştırılıyor, hareket ettiriliyor garaj içinde,bakımı aküsü vs takip ediliyor.Üzerine toz zerreciği değmedi.

Galerici veya bayilerin açıl otoparklarında yatırılan araçlar ile karıştırılmasın.

Daha 2 gün çektiğim foto, güneş altında araba tarlası,bayiden alınan araçlar nerede yatıyor görelim . Koskocaman tarla toz içinde güneş altında. Fotoda %20 si görülüyor araçların.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 7 Mart 2025; 10:29:31 >

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

326 bg ve 4x4 lük bir arabaya herkes bakar

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Ortaminiz uygunsa elektrikli araclari da dusunebilirsiniz bakim masrafi vb de yok yada cok az.

Yok bana elektrik uymuyor diyorsaniz hibrit japonlar size gore.

Corolla, chr, hrv,jazz hangisi kullaniminiza uygunsa.

Corolla grubu 1.8 oldugu icin mtv si yüksektir, hondalar 1.5 oldugu için mtv si daha uygundur.

Tuketimleri aynidir.

• DeBeers34 D kullanıcısına yanıt

Hibrit araçlarda hen mekanik hem elektrik aksam olduğu için ben ariza yapmaya musait ve cozumu z9r olarak degerlendirdigim icin, hibrit araca sicak bakmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araba denildigi gibi ise ne sorun olacak ki?

Sivilari degisir,akusu degisir oldu bitti

siz de haklısınız ölücü çok ama fiyatı da çok yüksek yazmışsınız. ben şahsen ilanınızı açsam 100-150 bin aşağı teklif vermeye çekineceğim için direk ilanı geçerim.

yine aracın bi gezinmesi lazım garajda ileri geri ile kondüsyonunu koruyamaz araç. bayiye gelen araç 1 ay içinde müşteri buluyor gidiyor. 2 sene yatmakla aynı değil hocam. bayide 2 sene yatmış aracı bile full bakımdan geçirmeden hortumlarını yeniletmeden yine almam açıkçası.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Corolla ve CHR C sınıfı araçlar. Honda’nın 1.5 hibritleri B sınıfında.

Ha illa MTV düşünülerek hareket edilecekse 1.5 hibrit sadece Honda’da yok. Yaris Cross hibritler de 1.5 ;)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

lastikleri sertleşir, sıvı hortumları sertleşir, takozları sertleşir, sıvılar katılaşır hatlarda tıkanıklara yol açabilir. yatan araba risklere çok açıktır dostum çok çok iyi kontrol edilmesi lazım.

Kapali garajda diyor adam diğer parcalarda sorun olacagini sanmıyorum

Ben 2016 aralik yilinda bayide 1.5 yil beklemis arac satin aldim. Hic bir sorun yasamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Mart 2025; 10:39:50 >

kapalı garaj ile aracın takozunun ne alakası var?

ben dsg araç aldım hiçbir sorun yaşamadım, ben puretech kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım diyen binlerce kullanıcı da bulabilirsiniz. sizin tekil bir örneğiniz geneli temsil etmez. ben risk olduğunu söylüyorum yok değil diye iddia ediyorsanız fiyatı da uygun bulduysanız alın hemen kaçırmayın fırsatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 7 Mart 2025; 10:42:47 >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Chr nasil bir c sinifi bilemiyorum c sınıf diye geciyor evet ama daracik ic hacme sahip.

hrv ye bindiniz mi bilmiyorum ama chr deki ic hacimden cok daha buyuk bir ic hacme sahip ozellikle arka yasam alani olarak.

Risk yok demiyorum ama size kalsa motor revizyonu yapip öyle almak lazim diyeceksiniz neredeyse :)

hortum değişimini, sıvı kontrollerini, yatan arabada değişmesinde fayda olacak plastik ucuz parçaları motor revizyonu olarak görüyorsanız haklısınız..

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Hocam corollaya geçin o zaman, tam sizlik. Lakin fiyatı muadili hakkında bir bilgim olmadan söylüyorum

sınıf boyutları iç hacme göre şekillenmiyor, arabanın uzunluk ve genişliğine göre şekilleniyor. bir d segmenti araç, c segmenti araçtan daha dar iç yaşam alanı sunabilir, veya aynı şekilde bir c segmenti b segmentine göre.

chr'de aynı zamanda bağımsız süspansiyon da mevcut, nitekim hiçbir b segmenti araçta bulunmaz bağımsız süspansiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 7 Mart 2025; 10:50:26 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.