< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17330. sayfa)

-
-
Arayıştayız ben halen haber bekliyorum bayileri darlıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öncelikle geçmiş olsun.
o paraya yatmış araba almak hem de elegance paket, makyajsız, 100'lük motorla. fiyat çok yüksek bi süre daha yatırırsınız gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 7 Mart 2025; 10:21:6 > -
Hocam bütçeyi zorlama şansınız varsa Elegance de bakabilirsiniz, cam tavan ve diğer ekstralar kesinlikle değer. Dövizin durumu malum, bu lansman fiyatları çok iyi bence.
-
Aracim 2008 model astra h 1.6 benzin+lpg.
Cok.fazla sehir disina cikan biri degilim genelde sehir icinde kullaniyorum araci. Hiz da yapmiyorum. Şeridimde sakin ve keyifli gitmeyi seviyorum.
Beklentim az yaksin ariza sorun vs fazla cikarmasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
326 bg ve 4x4 lük bir arabaya herkes bakar
-
Ortaminiz uygunsa elektrikli araclari da dusunebilirsiniz bakim masrafi vb de yok yada cok az.
Yok bana elektrik uymuyor diyorsaniz hibrit japonlar size gore.
Corolla, chr, hrv,jazz hangisi kullaniminiza uygunsa.
Corolla grubu 1.8 oldugu icin mtv si yüksektir, hondalar 1.5 oldugu için mtv si daha uygundur.
Tuketimleri aynidir.
Hibrit araçlarda hen mekanik hem elektrik aksam olduğu için ben ariza yapmaya musait ve cozumu z9r olarak degerlendirdigim icin, hibrit araca sicak bakmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba denildigi gibi ise ne sorun olacak ki?
Sivilari degisir,akusu degisir oldu bitti
siz de haklısınız ölücü çok ama fiyatı da çok yüksek yazmışsınız. ben şahsen ilanınızı açsam 100-150 bin aşağı teklif vermeye çekineceğim için direk ilanı geçerim.
yine aracın bi gezinmesi lazım garajda ileri geri ile kondüsyonunu koruyamaz araç. bayiye gelen araç 1 ay içinde müşteri buluyor gidiyor. 2 sene yatmakla aynı değil hocam. bayide 2 sene yatmış aracı bile full bakımdan geçirmeden hortumlarını yeniletmeden yine almam açıkçası.
-
Corolla ve CHR C sınıfı araçlar. Honda’nın 1.5 hibritleri B sınıfında.
Ha illa MTV düşünülerek hareket edilecekse 1.5 hibrit sadece Honda’da yok. Yaris Cross hibritler de 1.5 ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lastikleri sertleşir, sıvı hortumları sertleşir, takozları sertleşir, sıvılar katılaşır hatlarda tıkanıklara yol açabilir. yatan araba risklere çok açıktır dostum çok çok iyi kontrol edilmesi lazım.
-
Kapali garajda diyor adam diğer parcalarda sorun olacagini sanmıyorum
Ben 2016 aralik yilinda bayide 1.5 yil beklemis arac satin aldim. Hic bir sorun yasamadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Mart 2025; 10:39:50 >
kapalı garaj ile aracın takozunun ne alakası var?
ben dsg araç aldım hiçbir sorun yaşamadım, ben puretech kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım diyen binlerce kullanıcı da bulabilirsiniz. sizin tekil bir örneğiniz geneli temsil etmez. ben risk olduğunu söylüyorum yok değil diye iddia ediyorsanız fiyatı da uygun bulduysanız alın hemen kaçırmayın fırsatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 7 Mart 2025; 10:42:47 > -
Chr nasil bir c sinifi bilemiyorum c sınıf diye geciyor evet ama daracik ic hacme sahip.
hrv ye bindiniz mi bilmiyorum ama chr deki ic hacimden cok daha buyuk bir ic hacme sahip ozellikle arka yasam alani olarak.
Risk yok demiyorum ama size kalsa motor revizyonu yapip öyle almak lazim diyeceksiniz neredeyse :)
hortum değişimini, sıvı kontrollerini, yatan arabada değişmesinde fayda olacak plastik ucuz parçaları motor revizyonu olarak görüyorsanız haklısınız..
-
Hocam corollaya geçin o zaman, tam sizlik. Lakin fiyatı muadili hakkında bir bilgim olmadan söylüyorum
sınıf boyutları iç hacme göre şekillenmiyor, arabanın uzunluk ve genişliğine göre şekilleniyor. bir d segmenti araç, c segmenti araçtan daha dar iç yaşam alanı sunabilir, veya aynı şekilde bir c segmenti b segmentine göre.
chr'de aynı zamanda bağımsız süspansiyon da mevcut, nitekim hiçbir b segmenti araçta bulunmaz bağımsız süspansiyon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 7 Mart 2025; 10:50:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X