Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17353. sayfa)

5 sn
347.101
Cevap
5.934
Favori
60.083.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

2188 opak renk Life, bu 2220 diye yazdıkları da metalik renk Life'tır. Metalik farkı tam o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Tiguan fiyatı doğruysa VW'de %30 ÖTV hazırlıkları başlıyor demektir

• savuruk S kullanıcısına yanıt
    clio nerde 1150?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2008 Allure, 2008 GT ve 408 Allure fiyat alabilen var mı mart için? 1550-1600 civarı bir şeyler lazım göremedim yorumlarda pek

• Hayırlı akşamlar bugun Borusan Samandıra ve Volvo otokoç çekmeköye uğradım. Borusanda 2.30E araçlar mevcutta yok havuz sistemiyle calıştıklarını belirtti sıraya yazılmıştım ama satış danısmanının umursamaz tavrından dolayı araçtan çok soğudum halbuki öncesinde x1 25e ile test sürüşüne cıkıp aracı cok beğenmiştim. 2 yıl cruze, 9 yıl Golf, 1,5 yıl Togg t10x kullandım fakat bmw sürüş kalitesi cidden cok farklıymış x1 inanılmaz rafine sürüşü olan bir araç. Volvoya gittiğimde calısanlar inanılmaz ilgiliydi EX40 sordum araç tek paket geliyor ve tüm opsiyonlar ekleniyormuş ve 16 ay araca zam gelmemiş. Fiyat olarak Metalik lansman rengi 2415 diğer tüm metalik renkleri 2445 bilgisi aldım. Şikayet var ilanlarında EX40 için cok kötü yorumlar yazılmış aklım iyice karıştı. Volvo calısanı bile bmwnin 2.30E aracını 2130 a verdiklerini söylediğimde epey şaşırdı. Volvoda 360 görüş, adaptif sürüş ve matrix far gibi donanımların hepsi var bmwde bunlar eksik ama sürüş ve konfor kalitesi üst düzeyde 2.30E m paket gelseydi kaçırmaz alırdım ama arada kaldım. Bmw x1.25e %30 dilime imkansız girmez gittiğimizde bile 2 adet teslim vardı. Sizce hangi araç tercih edilir kapalı garajimda wallbox var.

• leventoksoz L kullanıcısına yanıt
    2008 Allure + Cam tavan - 1600
    408 Allure - 1625

Araçlar 2025 model
    Kredi olarak 200 bin 12 ay 0 faiz

İstanbul Mar Oto

• Ahmetarıkan06 A kullanıcısına yanıt

Daha öncede demiştim Ford sonu belli sadece uzatmaları oynuyor ticareden devam ke

• crastag C kullanıcısına yanıt

Hocam bmw 230e benzinli bir araç olarak fiyatına göre rakipsiz ama volvo daha dolu gözüküyor. 230e’de acc yok diye gördüm. Elektrikli araçla ilgili çekinceniz yoksa bence volvo güzel olur

• 2001 yılından beri ailecek volvo kullanıcısıyız, neredeyse 25 yıldır. Volvo almayı düşünenleri uyarmak isterim, volvo eski müşterilerini bile mağdur ediyor. Aynı durumlar muhtemelen 3 yıl sonra garanti bittiğinde sizin de başınıza gelir.

En son tecrübem: 2012 model v60'ımı bakım için yetkili servise götürdüm. Eski araç olmasına rağmen 0 kilometre araçlarla aynı fiyat uygulanıyor. Yeni müşterilere 1 günden uzun süren işlemler için yedek araç verilirken eski araçlar için verilmiyormuş. (Volcar gaziemir izmir) Servis müdürüne kadar tekrar ısrarla rica ettirdim, bu söylendi şirket politikasıymış.

Zaten volvoların garantisi de kısa 2+2 gibi birşey sanırım. Araçlar sağlam ve kaliteli ama sorunsuz değil. Garanti bittikten sonra bir arıza çıktığında maksimum parçadan %20, işçilikten %70 indirim yapıyorlar iyi niyet garantisi gibi. Daha önce yaşadım.

Sorunsuzluğu birçok kullanıcı tarafından denenip onaylanmış ve aynı zamanda satış sonrası müşteri memnuniyeti yüksek markaları tercih etmenizi öneririm. Bundan sonra Volvo benim için bu kategoriye girmiyor.

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Forumda birçok kere paylaşıldı evoulotuion paket daha birkaç gün önce paylaşılmıştı Vergi levhası veya çks’ye.

• salley S kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi clio’nun alpine’i alınır o fark verilip. Turbolu bir c sedan daha iyi olurdu tabi ama bütçeniz sınırında bunlar geldi aklıma.

• Tiguan life arıyorum İstanbul içi nerede stok var acaba fiyat nedir

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt
    quote:

İngiltere’de Tayron’dan 2000£ ucuz olan Kodiaq, Türkiye’de ortalama 500 bin lira daha pahalıya satılıyor.

2-3 sene önceki Fabia videolarının yorumlarında "Corsa'dan ucuza güzel araba aldık" yazmışlar. şimdi Fabia Corsa'dan çok daha pahalı. ve Fabia yenilenmedi yani aracın içi 2013 gibi duruyor (mekanik el freni, kocaman vites kolu) oysa beğenmediğim Corsa'nın içi gayet modern görünüme sahip.

Skoda ilginç şekilde araçları güncelleme gereği duymuyor. mesela cruise control butonlarını hâlâ direksiyona koymuyor. buna rağmen fiyatlarını sürekli arttırıyor.

ekleme: Fabia'da adaptif cruise control için gerekli donanım var (radar vs) ama adamlar Avrupa'da adaptif cc ile satarken Türkiye'ye gönderdikleri araçlara adaptif cc yazılımını koymuyorlar ki araç boş kalsın diye (yazılım atıp adaptif yapabiliyosunuz kendiniz) 2025'te bile VW grubu biz Türklere özel boş araç getirmeye kasıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Mart 2025; 5:49:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    araç distribitörleri ile devlet el ele Türk insanını soymaya ant içmişler adeta.

nasıl bi ülkeyiz ki bayiye gidip parasını ödeyip araç alamıyorsun normal şekilde. illa bi taklalar atman gerekiyor. dün araç yok diyen bayi ertesi gün arayıp hemen gel al diyo (ayın son günü diye)

• 2.30e xdrive aracımı haftaya teslim alıyorum. 2138tl. bu aracı ciddi bir fırsat olarak görüyorum. daha önce iki bmw sahibi oldum. sürüş dinamiklerinin ne kadar keyif verdiğini biliyorum. aracı süremedim ancak yerli ve yabancı incelemelerin tümünde sürüş dinamikleri övülmüş. herşeyden önce araç bmw premium markasına sahip. 326bg ve xdrive. motoru kısılmamış. fiyatı elektrik motorunu çıkarıp almaktan daha uygun. mpv platformu içeride kullanışlılık katmış ancak dışarısını da çirkinleştirmiş. dış tasarımı diğer markaların birçok aracından güzel belki ama bmw'lerin en çirkini olmuş. oturduğum sitede iş yerimde şarj imkanım mevcut. 1 şarj ile ben de hybrid çalıştığımdan 1 hafta işe gidip gelebilirim gibi duruyor. bu aracı almak isteyebilecek kitlenin geniş olduğunu düşünüyorum. herşeyden önce 0-100 5sn kadar bu aracın ve aile için de iyi bir tercih.

izninizle artık sahip olmadığımdan kızmazsanız tiggo8 pro'yu da överek bitirmek istiyorum. bu aracın değeri kesinlikle bilinmiyor. gidin mutlaka kullanın. vazgeçmek zordu fakat akşam 7'de ilana koyup ertesi gün öğlene kadar 26 kişi ile görüşüp sattık; satması kolay oldu. tam aksini bekliyordum. neden sattık? %30 ötv'li hybritleri yollarda. artık benzinli modelin fiyatını etkiler diye düşündüm. tam aksi 230 ise %30 altında fazla tutunamayacaktır diye düşünüyorum ikisi de çok farklı araçlar. eşim yeni araç kullanmayı öğreniyor tiggo8 çok büyük olduğundan kullanamıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk_mhk -- 9 Mart 2025; 7:45:11 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    1 gün arayla mı oldu yok diyen bayinin geri araması?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    26 Şubat Çarşamba günü öğleden sonra 3 gibi bayiye gidip fiyat aldım. araç yok Mart ayında gelecek dedi. 80 bin zamlı olacak dedi. araçlar Mart'ın ilk günü gelir mi dedim. gelmez dedi, ayın 7-8'i gibi gelir dedi. tamam dedim. kartvizit'ini ve teklif çıktısını alıp bayiden ayrıldım.

27 Şubat Perşembe günü akşama doğru 17:40 gibi beni arayıp "araç var, yarın gel hemen zamdan etkilenmeden al" dedi. yarın dediği de Şubat ayının son günü (yani geçen Cuma) muhtemelen aylık satış hedefini tutturmak için satmak istedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: crastag

Hayırlı akşamlar bugun Borusan Samandıra ve Volvo otokoç çekmeköye uğradım. Borusanda 2.30E araçlar mevcutta yok havuz sistemiyle calıştıklarını belirtti sıraya yazılmıştım ama satış danısmanının umursamaz tavrından dolayı araçtan çok soğudum halbuki öncesinde x1 25e ile test sürüşüne cıkıp aracı cok beğenmiştim. 2 yıl cruze, 9 yıl Golf, 1,5 yıl Togg t10x kullandım fakat bmw sürüş kalitesi cidden cok farklıymış x1 inanılmaz rafine sürüşü olan bir araç. Volvoya gittiğimde calısanlar inanılmaz ilgiliydi EX40 sordum araç tek paket geliyor ve tüm opsiyonlar ekleniyormuş ve 16 ay araca zam gelmemiş. Fiyat olarak Metalik lansman rengi 2415 diğer tüm metalik renkleri 2445 bilgisi aldım. Şikayet var ilanlarında EX40 için cok kötü yorumlar yazılmış aklım iyice karıştı. Volvo calısanı bile bmwnin 2.30E aracını 2130 a verdiklerini söylediğimde epey şaşırdı. Volvoda 360 görüş, adaptif sürüş ve matrix far gibi donanımların hepsi var bmwde bunlar eksik ama sürüş ve konfor kalitesi üst düzeyde 2.30E m paket gelseydi kaçırmaz alırdım ama arada kaldım. Bmw x1.25e %30 dilime imkansız girmez gittiğimizde bile 2 adet teslim vardı. Sizce hangi araç tercih edilir kapalı garajimda wallbox var.

Matrix benzeri far sistemi mevcut 230e de

• crastag C kullanıcısına yanıt

XC40 sürüşü kaliteli değil.

EX40'ta değiş midir bilemiyorum, sanmıyorum.

XC40 eski Tiguan'dan sürüş kalitesi olarak geride bir araç.

Ben olsam BMW derim, bayideki eleman kötü bir gün geçirmiş olabilir önemsemeyin ve yönünüzü st tavrıyla değiştirmeyin.

• 2025 model Citroen C4 ve c4x Max paket opsiyonsuz, haki renk 1360
    C4x Max full opsiyonlu 1600 nakit fiyat verildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.