< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17355. sayfa)

-
-
Bayilerin tutumu ve vag'ın donanım cimriliği konusuna katılmakla birlikte dsg için yazdıklarınıza katılmıyorum. hatta tam tersi bir durum var, dsg normal modda yakıt tasarrufu fikriyle boşluksuz ve bence gereksiz hızlı vites değiştiriyor. Sport modunda ise daha yerinde ve performans odaklı vites değiştiriyor. Bizzat kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Ayrıca tekil arıza örnekleri de malum tüm markalarda görülebiliyor. 3 silindir motorlarda çatlama varsa 3 silindirli motordan daha fazla beygir üreten psa grubu motorlarının daha çabuk yıpranması ve verdiğiniz çatlama örneği gibi daha fazla şikayet alması gerekirdi (psa'nın yağ içindeki triger durumundan bağımsız söylüyorum).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 9 Mart 2025; 13:53:57 > -
Taigo life ı nerden aldınız hocam 1410a, ben 10 gün aradım bulamadım o fiyata. En düşük 1450 almıştım. Bu ay girişliler 1470 den aşşağı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar corsa e için düşüncelerinizi sormak istiyorum. Eşim için küçük okuldan eve şehir içi kullanılacak bir araç arıyoruz . Günlük en fazla 10 km yol yapacak . Evde şarj imkanımız yok haftada bir gün avm de şarj edebiliriz .
Tavsiye eder misiniz . Yada b sınıfı ne öneririsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RedSovietX
Arkadaşlar corsa e için düşüncelerinizi sormak istiyorum. Eşim için küçük okuldan eve şehir içi kullanılacak bir araç arıyoruz . Günlük en fazla 10 km yol yapacak . Evde şarj imkanımız yok haftada bir gün avm de şarj edebiliriz .
Tavsiye eder misiniz . Yada b sınıfı ne öneririsinizKia ev3 bütçeniz yetiyorsa dusunebilirsiniz
Ağustostan beri yaklaşık 10bin km'dir kullanıyoruz. Sıfır sorun çok memnunuz. Ac şarj ile yaz-kış ortalaması 1tl/km. Günde 10km için istediğiniz herhangi bir elektrikli aracı alabilirsiniz. Bizim araç hafta içi günde 50km yapıyor, yaklaşık 6-7 günde 1 şarj ediyoruz. Siz ayda 1 şarj etseniz bile yeter :) alternatif olarak 208 düşünülebilir
Evde sarj imkani olmayan, ev arac almamali hocam benzinli bakinquote:
Tavsiye eder misiniz . Yada b sınıfı ne öneririsiniz
motor kulağı çatlamış çünkü atmosferi 1.0 aracı süreli aile taşıyıp şehirler arası yaparken yüksek devirde kullanmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde 10km yapan biri için şarj hiç sorun değil hocam. Yapacağı ayda 1 defa 30dk ayırmak. Verdiği konforun yanında hiçbir şey
Az kullanılmış ikinci elleri de çok uygun oluyor. Sıfır yerine düşünebilirsiniz. Hem de değer kaybınız az olur
Biraz yüksek, daha rafine sürüş ve şık görünüm önceliğiniz varsa T-roc;
Biraz yüksek, daha ferah iç mekan, basit ilave işlevsellikler istiyorsanız Kamiq;
Birkaç santim yükseklikten vazgeçmeye hazır iseniz ve yazılım sorunlarını gözünüz kesiyorsa; bununla birlikte daha fazla konfor, sürüş keyfi, yalıtım isterseniz Golf önerirdim ben.
Karşılaştırmalarımı 3'ü arasında yaptım, hepsi "nispeten" ve "özneldir".
Vag sorduğunuz için oradan devam ettim. Diğer alternatifleri de yazar arkadaşlar.
-
Rüzgar gibi geçtin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Tavsiye eder misiniz . Yada b sınıfı ne öneririsinizBenzer fiyatlara Mokka E de bulmak mümkün Mokka E mi Corsa E mi acaba
Bütçede ÖTV gelirlerinde %47’ye yakın artış bekleniyor. Ocak ve şubat aylarındaysa sıfır otomobil satışları geçen yıla göre düşüşte. Dolayısıyla hurda indirimi çıkma ihtimalini çok zayıf görmüyorum. Çünkü sıfır otomobil satılmaması demek, ÖTV gelirlerinde azalış demek.
Ancak burada ithalatı ve cari açığı yükseltmemek için Türkiye’de üretilmiş otomobiller için bir hurda teşviki uygulaması getirebilir. Tıpkı engelli muafiyetin olduğu gibi.
Hafta başı Ark otodan fiyat almıştım. Ama ellerinde araç yoktu. Yeni gelenler için ne olur bilmiyorum.
Matriks far diye isimlendirilen sistemin BMW'deki karşılığı lazer far.
230e'de olan adaptif led far, X1'deki ile aynı sistem, çalışması güzel ancak lazer (matris) değil.
-
Motor ve pilleri aynı corsada 10-15 km menzil avantajı var ama ben Mokka tercih ederdim.
-
230e BMW leri yakında bayi fiyatına satmaya başlayacaklar sarı siteciler. 52 ilan olmuş
Bayi fiyatına bile satsalar onlardan alınmaz.
Patlasın ellerinde hepsinin. Ben de takip ediyorum, zaten favoriye ekleyenlerde hep bizim gibi meraklılar. Diyorlardır ki bu kadar favori var mesaj atan yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X