Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17355. sayfa)

347.189
Cevap
5.932
Favori
60.101.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Hyundai Bayon 1.0 Dct 2025 Style 1310
    Hyundai Bayon 1.0 Dct 2025 Elite 1400
    Seat Arona 1.0 Fr Plus 2024 model 1485
    Seat İbiza 1.0 Fr plus 2024 model 1385
    Skoda Fabia 1.0 premium 2024 model 1360
    Skoda Kamiq 1.5 Premium 2024 Model 1650
    Citroen C4x Max opsiyonsuz 2025 model 1470
    Citroen C4 Max opsiyonsuz 1470, çift kavrama şanzıman olan 1510
    Dacia Stepway 1.0 Ekspression 2025 1100
    VW Polo 1.0 life 1340
    VW Taigo 1.0 life 1410 ama ellerine daha gelmemiş

Hepsi Kocaeli bayilerinden alınmış. Hepsi nakit fiyatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bayilerin tutumu ve vag'ın donanım cimriliği konusuna katılmakla birlikte dsg için yazdıklarınıza katılmıyorum. hatta tam tersi bir durum var, dsg normal modda yakıt tasarrufu fikriyle boşluksuz ve bence gereksiz hızlı vites değiştiriyor. Sport modunda ise daha yerinde ve performans odaklı vites değiştiriyor. Bizzat kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Ayrıca tekil arıza örnekleri de malum tüm markalarda görülebiliyor. 3 silindir motorlarda çatlama varsa 3 silindirli motordan daha fazla beygir üreten psa grubu motorlarının daha çabuk yıpranması ve verdiğiniz çatlama örneği gibi daha fazla şikayet alması gerekirdi (psa'nın yağ içindeki triger durumundan bağımsız söylüyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 9 Mart 2025; 13:53:57 >
  • unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Taigo life ı nerden aldınız hocam 1410a, ben 10 gün aradım bulamadım o fiyata. En düşük 1450 almıştım. Bu ay girişliler 1470 den aşşağı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar corsa e için düşüncelerinizi sormak istiyorum. Eşim için küçük okuldan eve şehir içi kullanılacak bir araç arıyoruz . Günlük en fazla 10 km yol yapacak . Evde şarj imkanımız yok haftada bir gün avm de şarj edebiliriz .
    Tavsiye eder misiniz . Yada b sınıfı ne öneririsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: RedSovietX

Arkadaşlar corsa e için düşüncelerinizi sormak istiyorum. Eşim için küçük okuldan eve şehir içi kullanılacak bir araç arıyoruz . Günlük en fazla 10 km yol yapacak . Evde şarj imkanımız yok haftada bir gün avm de şarj edebiliriz .

Kia ev3 bütçeniz yetiyorsa dusunebilirsiniz

• RedSovietX kullanıcısına yanıt

Ağustostan beri yaklaşık 10bin km'dir kullanıyoruz. Sıfır sorun çok memnunuz. Ac şarj ile yaz-kış ortalaması 1tl/km. Günde 10km için istediğiniz herhangi bir elektrikli aracı alabilirsiniz. Bizim araç hafta içi günde 50km yapıyor, yaklaşık 6-7 günde 1 şarj ediyoruz. Siz ayda 1 şarj etseniz bile yeter :) alternatif olarak 208 düşünülebilir

• quote:

Arkadaşlar corsa e için düşüncelerinizi sormak istiyorum. Eşim için küçük okuldan eve şehir içi kullanılacak bir araç arıyoruz . Günlük en fazla 10 km yol yapacak . Evde şarj imkanımız yok haftada bir gün avm de şarj edebiliriz .
    Evde sarj imkani olmayan, ev arac almamali hocam benzinli bakin

• kimano kullanıcısına yanıt
    motor kulağı çatlamış çünkü atmosferi 1.0 aracı süreli aile taşıyıp şehirler arası yaparken yüksek devirde kullanmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt

Günde 10km yapan biri için şarj hiç sorun değil hocam. Yapacağı ayda 1 defa 30dk ayırmak. Verdiği konforun yanında hiçbir şey

Az kullanılmış ikinci elleri de çok uygun oluyor. Sıfır yerine düşünebilirsiniz. Hem de değer kaybınız az olur

• AnılUz ZA2VY A kullanıcısına yanıt

Biraz yüksek, daha rafine sürüş ve şık görünüm önceliğiniz varsa T-roc;

Biraz yüksek, daha ferah iç mekan, basit ilave işlevsellikler istiyorsanız Kamiq;

Birkaç santim yükseklikten vazgeçmeye hazır iseniz ve yazılım sorunlarını gözünüz kesiyorsa; bununla birlikte daha fazla konfor, sürüş keyfi, yalıtım isterseniz Golf önerirdim ben.

Karşılaştırmalarımı 3'ü arasında yaptım, hepsi "nispeten" ve "özneldir".

Vag sorduğunuz için oradan devam ettim. Diğer alternatifleri de yazar arkadaşlar.

• leandre L kullanıcısına yanıt
    Rüzgar gibi geçtin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benzer fiyatlara Mokka E de bulmak mümkün Mokka E mi Corsa E mi acaba

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Bütçede ÖTV gelirlerinde %47’ye yakın artış bekleniyor. Ocak ve şubat aylarındaysa sıfır otomobil satışları geçen yıla göre düşüşte. Dolayısıyla hurda indirimi çıkma ihtimalini çok zayıf görmüyorum. Çünkü sıfır otomobil satılmaması demek, ÖTV gelirlerinde azalış demek.

Ancak burada ithalatı ve cari açığı yükseltmemek için Türkiye’de üretilmiş otomobiller için bir hurda teşviki uygulaması getirebilir. Tıpkı engelli muafiyetin olduğu gibi.

• morqos kullanıcısına yanıt

Hafta başı Ark otodan fiyat almıştım. Ama ellerinde araç yoktu. Yeni gelenler için ne olur bilmiyorum.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Matriks far diye isimlendirilen sistemin BMW'deki karşılığı lazer far.

230e'de olan adaptif led far, X1'deki ile aynı sistem, çalışması güzel ancak lazer (matris) değil.

Motor ve pilleri aynı corsada 10-15 km menzil avantajı var ama ben Mokka tercih ederdim.

• 230e BMW leri yakında bayi fiyatına satmaya başlayacaklar sarı siteciler. 52 ilan olmuş

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt

Bayi fiyatına bile satsalar onlardan alınmaz.

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Patlasın ellerinde hepsinin. Ben de takip ediyorum, zaten favoriye ekleyenlerde hep bizim gibi meraklılar. Diyorlardır ki bu kadar favori var mesaj atan yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.