< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17357. sayfa)

-
-
Allah bunları bildiği gibi yapsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, Tamaş (İstanbul) ve Yağcı Edremit (balıkesir) bayilerinde 2024 model vw polo 1.0 life paket için 1290 fiyat almıştım, daha düşük fiyat var mı bilmiyorum. 2025 model de 1350'lerde idi.
-
Bu kredi dahil telefondan aldığım fiyat ama diğer arkadaş yanıtlamış 1630-1650 bandında teklifler alınmış. Acaba bu fiyatlar kredili mi nakit mi
Hocam bu fiyatlat nakit mi kredili mi bilginiz var mı
Kardeşim için 2025 model 1280 otomatik edition corsa grafik gri aldık 250 bin kredili ,son zamanlarda fiyat alan var mı? Başta buraya bakmadık keşke bi baksaydık
Ben İzmir Avek ile konuştuğumda nakit/kredi fiyat farkı olmadığını söylediler. Nakit de alsan aynı kredi de çeksen fiyat aynı dedi garibime gitti hatta. 200k 0 faiz var Kamiq bu arada bilginiz olsun. 1650 gibi bir fiyat dedi ilk, sonra daha önce skodadan araç aldıysanız veya kamu çalışanıysanız 1633 yaparım dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşallah, patlasın ellerinde
Golf impression manuel vardı bi ara hala var mıdır bilgisi olan var mı?
Kimse uymuyor ki ona, denetleyen yok notere gittiğinde istersen 1 milyon km de, adam yazıp geçiyor. Tayron daha yeni çıktı adam ilana koymus 6 bin km diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be...
Çok güzel yakalamışlar Şahsuvaroğlunu.
TOGG doğruyu söylemiş, helal TOGG'a.
Bu alet olmasa kabin asla ısınmaz. Bu alet enerji harcayarak kabini ısıtıyor.
Elektrikli araçlarda Isı Pompası denilen şey bambaşka.
Tesla modellerinde de yoktu 7-8yıl önce.
Mercedes modellerinin de çoğunda yoktu iki seneye kadar. Yoksa yoktur yani.
TOGG da bizde yok dedi.
Şahsuvaroğlu ise milletin gözünün içine baka baka.....
-
Doğuş oto esenyurt bugün alınan fiyat
polo 2024 model opak renk beyaz 1283
golf 2024 model life paket opak renk beyaz 1685
direk söylenen rakamlar pazarlık yapmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnerarslan -- 9 Mart 2025; 18:27:41 > -
Chery Tiggo 7 pro max Exceptional fiyat alan var mı acaba?
-
-
vardı. şuanda olmayabilir. youtube'da atmosferik 1.0 ibiza incelemeleri var birkaç yıl öncesine ait.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az araç yüksek kar(!) takılıyor adamlar. O kazık bize giriyor tabi. 1.5-2m bütçesi olanlar için benzinlide Austral, tucson (1.7 bandı) elektriklide Juniper, Countryman ev (1.9 bandı) ve hibritte 2.30e (2.1 bandı) hariç araç almak mantıklı değil şuan.
Hocam bu bahsettiğim Avek orda kalmamıştır başka yerde vardır bilemiyorum.
1 ay önce sıfır golf aldım cumartesi aracı beğendim pazartesi almaya gittiğimde istediğim renk araçlar satılmıştı ödemesini yapıp başka bayiden teslim aldım.
Tayronu da abime almak için sordum ancak kalmadığını söyledi golfü aldığım temsilci ardından bu story paylaştı
Bazen gerçekten kalmadığı oluyor, fazla araç gelmemiş olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Golf az geliyor olabilir. Gelende satılıyordur.
Fb gruplarda 1675 duydum nakit.
Bireysel satışlarda ne km ne de ay sınırı yok. Aldıkları gün bile satabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X