Ülkede az yağlı dedikleri kıymanın kilosu 550-600 TL olmuş; yani 16-16.5$ ! Geçmiş yıllarda gemiler ile canlı hayvan getirir; Balkanlar’dan getirir fiyatları baskılarlardı. Ne oldu da şimdi yeterli hayvan ithali yap(a)mıyorlar acaba?! Döviz desen kasa dolup taşıyormuş dediklerine göre. 😆 İthal araç satışlarını patlattıkları için engelliye yasak geldi; vergi kaybı da fazla olmasın diye 10 yıla çıktı. İş tam sarmala girmeye başlamıştı; yılda 150 bin engelli ötv sizi araç alır duruma geldi; 5 sene sonra 5 yaşında ama nispeten temiz 120-150 bin otomobil 2. Elde engelliler tarafından satışa çıkacak; vergi yükü arşa çıktığı için ve araçlar nispeten temiz olduğu için normal vatandaş tarafından bu engelli çıkması 2. Eller tercih edilecek; arşa çıkmış vergili araçlara haliyle talep azalması olacak… 2024 de yaşanan bunun fragmanı gibiydi. Devletimiz burada neşteri vurdu… Vergime zeval getirmem! 😁 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 9 Mart 2025; 22:50:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17360. sayfa)

-
-
Dostum yanlış anlama ama konuda o kadar jazz muhabbeti oldu sırf meraktan bugün inceledim aracı bu kadar mı çirkin bir araç olur, ezelin kör annesi yapmış olabilir tasarımını, ne önden ne yandan ne arkadan gideri yok içerde de o direksiyon nedir, sanayiden 2. El traktör traktör direksiyonu alıp kaplamasnı yapmışlar da araca koymuşlar gibi.
-
Seçim olursa harici İMKANSIZ.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Byd seal u dmi veya ev alan, kullanan, tavsiye eden veya alınmaz diyen var mıdır. (Fiyat konusu dışında - stok konusu dahil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 9 Mart 2025; 22:57:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%30 cok zor ama %60a kesinlikle girecek.
Mevcut elegancelarin lansman indirimli vergisiz fiyati 1300 civari.
phev motorlar yurtdisinda %10-15 daha pahali.
kaldi ki agustos sonuna kadar euro kuru 2-3tl daha gider.
otv matrahlari degismezse dedigim gibi cok zor, belki tiguan elegance icin bi ayar cekerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
avantgarde 9500km'de kazasız hatasız boyasız tramersiz bazı jelatinleri üzerinde mor renk 1689'a ilana koydum. 1655'e el sıkıştık. 18 saatte 26 kişi ile mesajlaştık.
Fiyat performans arabası diye satılıyordu, zam yapamazlar, yaparlarsa satamazlar.
Hocam artık konu reklamın iyisi kötüsü olmaz olayına döndü.
Her gün mutlaka bi jazz konusu geçiyor bu kadar aktif olan bi forumda. Honda Türkiye arkadaşa bence plaket vermeli.
Daha öncede yazdım ülkemizde görsellik önemli. SW ve MPV ler hiç tutmuyor o yüzden.
Arkadaşın her gün önerdiği araba ağır çirkin . 100 kişiye sorulsa markası hariç tutularak sadece görsellik sorulsa 95 kişinin net çirkin diyeceğini düşünüyorum.
2. Eli de ilanlarda az diyip arabayı kıymetli görmek hayatımda gördüğüm en komik yorumlardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gozcupasa -- 9 Mart 2025; 23:20:54 >
Ben aslında mpv severim son kasa xtrail satıp bmw 230e aldım hatta. Eski kasa 3008, scenic, c4 picasso görsel olarak beğendiğim araçlardı. Ama bu jazz olmamış kardeşim , çirkinlikte reno twingo ve modus, fiat panda ile yarışır.
-
Nakit aldığınızda kamu personeli indirimi ile verdikleri en dip fiyattı.
-
Hayırlı olsun hocam. Ucuza bile gitmiş diyebilirim tiggo8 için. O fiyatlara kamiq satıyorlar.
1.5 rline ile phev life fiyatları aynı. isteseler şu an getirirlerdi %30dan.
Hangi bayiden aldınız hocam.
-
C4 te özellik fazla ama iş arkadaşımda vardı araç daha garantisi bitmeden çürümeye başladı, önce 2 kapı dendi incelenince 4 kapısıda çürümeden dolayı değişti, ayrıca içinde oturunca troc a göre kalitesiz duruyor, ikisi arasında troc tercih ederim ama life pakette çok boş orası ayrı tam yaşlı arabası gibi hiç bir özellik yok.
BYD SEAL U DM-i PHEV için kullananlardan veya araştıranlardan bir yorum rica ediyorum, hiç şarja takmadan kullanım için mantıklı bir seçim mi? genelde şehir içi kısa mesafe kullanım yapıyoruz şarj için imkan yok evde
-
Durum murum yok :) Düz yolda almaz.
Nissan dan apardığı sistem. 130km hızlarda en az 7.5 yakar...
Anırır araba ilerlemek için :)
-
Elektrikli araçlar başka bir konu. Tesla’nın bile 2. Eli kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğinizde çok haklısınız araç alırken bile bazen tanıdık gerekiyor sanki paranla almıyormuşsun gibi, sizi aramalarınız sebebi de son gün biri alamamıştır ondan geri dönüş olmuştur.
Olur mu canım kamiq 2 milyonlara satıldı (!)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X