Evet evet katiliyorum ama yazilim sorunlusu bir arac Hocam o da.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17351. sayfa)

-
-
Hocam aslında 250 binlik krediyi 12 ay boyunca eşit taksitle ödeyeceğiniz için gerçekte sadece 6 ay boyunca faiz işletebilirsiniz.Oda şuan piyasadaki %42 lik faizi düşününce 44 bin TL getiri sağlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben getiri olarak değil de o kısmı kredi olarak kullansam ne öderim ona bakıyorum hocam. 250 bin 12 ay vadeli kredi geri ödemesi 340 bin bandinda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç bayi bilgisi varsa onuda paylaşabilir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O bakış açısıda doğru hocam haklısınız.
patron çıldırmış 🔥🔥🔥
ya da aylarca milleti kazıkladılar yeni ortaya çıkıyor.
Her zaman Yaptıkları şey ne bekliyorsunuz ki ?
bunlara acınmaz
en ufak fırsatta nihai tüketiciyi ezerler
umurlarında olmaz
Hocam ay ortasında sipariş geçilmiş araçlar mı gelecek yoksa yeni talep edilecekler mi?
ex40 tek paket std geliyor, icinde aydinlatma paketi dahil. full diyebilirim sadece kablosuz carplay yok , google ile anlasmali oldugu icin sanirim. kablo ile kullanabilirsiniz
Yok öyle bir fiyat hocam bir taş attı kaçtı arkadaş
Bunu yapan yuzde 30’da tiguan da satar. Sana guveniyoruz dogus kardes.
Elektrikli araçlar artık geleceğin değil, bugünün teknolojisi. Batarya maliyetleri düşüyor, menzil artıyor ve şarj altyapısı hızla yaygınlaşıyor. Hidrojen ise pahalı, verimsiz ve lojistik açıdan zor; bu yüzden büyük ölçekli bireysel kullanıma geçmesi imkansız. Otomotiv devleri de bu yüzden elektrikliye yatırım yapıyor. Geçmişte olduğu gibi bugün de en iyi teknoloji kazanan olacak, o da elektrikli araçlar.
Ek olarak, elektrikli araçlar radyasyon yaymaz; günlük hayatta kullandığımız telefonlardan veya mikrodalgalardan bile daha düşük elektromanyetik alan üretirler.
Lütfen araştırmadan ve konu hakkında bilgilenmeden yorum yapmayınız. Yüksek Elektrik Mühendisi olarak yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winrar48 -- 8 Mart 2025; 22:43:17 >
İlgilenenlere… yazmış.ne bir numara var ne bir bayi ismi ne şehir… tam sarı sitedeki 1 milyona ev satan fake ilanlar gibi bi paylaşım.
Hocam hayırlı olsun . Herhangi bir kredi imkanı var mı. , bilginiz var mı ?
Şuan C Suvda fırsat araç yok sanırım geçen ay grandland 1720 fiyatıyla iyi bir fırsattı o da bitti. Acelem yok açıkçası iyi bir fırsat için ne kadar beklemek gerek yıl sonu mu ?
-
Ay ortası gelecek olanlar kaporası alınmış olan araçlar.
Avek Tekstilkent süperB prestige 2025 model 2860000 kamu çalışan indirimli
Tavan döşemesi koyu olduğu için ferah hissettirmiyor o doğru. Benim çocuklar 6 ile 9 yaş yani bana geniş araba lazım. Tonale biraz daha geniş olsa bakmadan alacağım araba. Bu arada bende Ankaradayım ve yakıt tüketimi gerçekten çok güzel. 6 lt civarı daha ne olsun. Ben sık sık istanbula gidiyorum. Otobanda 143 km/h sabitleyip gidiyorum. Bende tiguan 1.6 tdi var. En son arabada 4 yetiskin 2 çocuk ve full bagaj vardı 6,5 lt yaktı. Tonale 1,5 mhev aynı koşullarda tüketimi ne olurdu? 8 lt gecer miydi?
Kör nokta acc filan varmi vz de ?
Elegance'ı o fiyata versinler yıkarlar orayı :) Life'tır o.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X