< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17350. sayfa)

-
-
Çok pahalı degil mi Troc ve kamiq için ?
ikisi de güzel araçlar fakat 1.6m b-suv için uçuk bence.
-
Hocam o fiyatlara dolu austral çok daha mantıklı değil mi? Tercih sizin tabi Tucson güzel araç ama bence fiyatları olması gerekenin üzerinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay be daha geçen hafta PSA nın bu fiyat politikasıyla dalga geçen VAG cılardan ses çıkmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0tyldrm0
Bu mesaj silindi.hangi bayii ? Msüşteri temsilcisinin numarasını özelden paylaşır mısınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf hangi paketi ve hangi motor 2024 icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle bir fiyat yok insanları yanlış yönlendirme
Arkadaş 1600-1700 arası sorduğu için Golf Life alınabilir.quote:
Orijinalden alıntı: bukimyahu
Golf hangi paketi ve hangi motor 2024 icin
Bayi veya st numarası özelden atabilir misin ?
Tiguan elegance'ın fiyatı bu olamaz. Life dır o fiyat
Hocam austral bakabilirsiniz
Peugeot 3008 allure da 1900 civarı fiyatlara veriolar 250 bin sıfır fiazle kredi maliyetini düşünce o da 1800 e gelir yaklaşık
quote:
Orijinalden alıntı: Tatoo06Katılıyorum fırsattır ama herkese uyan bir fırsat değil ki dediğim gibi ekran çözünürlüğünden tuşlarım kalitesine gidin inceleyin 3 serisi ile farkı görün dediğimi anlarsınız BMW amblemini çıkar aracın tipi de tipsiz kısaca ben etkilenmedim ama herkesin kendi düşüncesi motoruna laf edemem performans eminim çok iyidir. Bir diğer sıkıntı konu da senelik bakım maliyeti BMW olduğu için biraz çok olabilir diğer firmalara göre
Bir aracı beğenip beğenmemek çok göreceli. Bence tipi de çok güzel ve almak istedim. Ancak sorduğum yerler sadece isim aldılar. Geri dönüş yapmadılar. Hatta ben kendilerine tekrar sormama rağmen. Bu araca B sınıfı diyenler var. Araç bir önceki Qashqai ile aynı boyutlarda hatta daha geniş, Corolla hatchback ten daha uzun ve daha geniş. Biraz daha büyük X1 ile arasında 1.300.000 fiyat farkı var. Ki 230e, X1 25e den daha güçlü bir motora sahip. Bilgi eğlence ekranı izlediğim videolarda çok akıcı ve kaliteli gözüküyor. Siz nesini beğenmediniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vardır ya da yoktur da siz yetkili biri misiniz nasıl kesin konuşuyorsunuz?
Kia Sportgate Cool Donanim 1940..1.6 motor hybrid
Honda Hrv Elegance 1925
Kia X-Ceed Gelen tek donanim zaten 1825 ( 2025 model )
Yalniz Honda Hrv parasinin araci degil bence, cok genis arac evet ama Isciligini begenmedim pek, bir de performansi dusuk, son hiz 170 Km/s falan..
Ayni fiyata Sportgate alir gecerdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 8 Mart 2025; 21:6:40 >
Hocam 1660 Tl'ye Citroen 1.2 motor Hybrid makyajli C4 alabilirsiniz, hemde full+full ..Ikisinden de genis arac..
1.800TL'e cupra alınabilir küçük araba değil 1.5 etsi motor segmentine göre iç hacim büyük baya.
-
Glc 180 için listeden indirim yapıyorlar mı ? Son dönemde fiyat alan var mı ?
Sportage cool,
ön park sensörü yok,
Geçen sene cool plusda olan bu özelliği çıkarmışlar 2025 de.
bagaj kapağı elektrikli değil ağır bagaj kapağını kapatmak aile bireyleri için çok zor.
Bir de şanzımanın ısınma kronik problemi var. Dsg şanzıman problemi çok gündem oluyor ama kia hyundaideki bu şanzıman problemi nedense hiç gündem olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 8 Mart 2025; 21:30:34 >
taigo yada tcross fiyat alan varmı ( kredi imkanı nedir)
-
hocam hala araç bulamadıysanız özelden yazın bana elimden bir şeyler gelirse yardımcı olmaya çalışayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X