Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17352. sayfa)

5 sn
347.170
Cevap
5.933
Favori
60.097.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • 2200'e eleganca... ciddi ciddi inananlar olmuş yahu  Yapmayın arkadaşlar

• Kamiq 1.5 Premium + Cam Tavan için 1627’den aşağı fiyat alabilen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peugeot 408 için mart ayı fiyat alan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2100 civarı bir bütçem var ve biri eşime biri kendime olmak üzere 2 otomatik araç almak istiyorum. Eşime b segment kendime c segment bir araç almayı düşünüyorum. Alacağım araçlarda sıfır faiz kredisi olursa daha güzel olur. Sıfır faiz kredisi olmazsa 2500 civarına kadar borçla çıkabiliyorum. Siz olsanız bu durumda hangi araçları tercih edersiniz?

• salley S kullanıcısına yanıt
    Corolla vision plus 1350 bandına İ20 style/clio evoulution 1150 bandına alınabilecek en uygun araçlar bunlar gibi şu an.

1570 nakit, 1600 krediyle. Pazarlık yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayyldzmurat A kullanıcısına yanıt
    Kredi miktarı ne kadardı hocam

• savuruk S kullanıcısına yanıt
    Mantıklı aslında hocam ama tabii gönül alpine Clio ve turbolu bir c segment istiyor o zaman da fiyat 2800 lere çıkıyor

• 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt

Paint ile tasarlamış atmış kaçmış forumdan.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

kör nokta acc 360 kamera adaptif şasi seramoni matrix vb bu sefer eksik yok

Bende sordum ama yanıt alamadim henüz, takas desteği de açıklamışlar, bayiye gidip yüz yüze pazarlık ve detayları tam öğrenmek lazım, bu ön bilgi olsun.

• nightbreaker N kullanıcısına yanıt
    Benim elektrikli arabam yok, tercih etmiyorum ama bunun cevabı radyasyon olamaz. Elektrikli araba denilince radyasyon diyenler hiç uçağa binmiyorlar galiba. Hadi verilerle konuşalım:

Türkiye'nin doğusundan batısına gidip gelsen zaten 1 tane akciğer filmi çektirmiş kadar oluyorsun. Havayolu çalışanları çoğu ülkede radyasyon işçisi sınıfında zaten. Kıtalararası uçan görevlilere Allah güç-kuvvet versin.

Hidrojen üretmek ne yazıkki kolay değil. Ama zaten hidrojenli arabalar da bir nevi elektrikli araba. Hidrojeni elektriğe çevirerek kullanıyorsun. Batarya yok. Muhtemelen şarj radyasyonu olmayabilir. Emin olun, hidrojenli arabalar geldiğinde de bol bol LZ 129 Hindenburg zeplininin belgesellerini izleriz. Göremediğimiz ateşten nasıl kaçacağız falan deriz :)

• salimaximus S kullanıcısına yanıt

Konu dışı muhabbet ama geçmişte de yüksek önce yazılıyordu.Yüksek ziraat mühendisi gibi.30-40 sene öncesinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Bu mesaj silindi.
    Araç Adana Seyhan Aykan tarafından paylaşılmış. Life için 2188 olarak fiyat verildi. Elegance için fiyat doğru mu diye özellikle sordum. Doğru olduğunu paylaştılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Volkswagen bayileri genel olarak bu şekilde whatsapp üzerinden paylaşım yapıyorlar zaten. Adana Seyhan Aykan tarafından paylaşılmış bir whatsapp durumu. Elegance fiyatı mı diye özellikle sordum. Teyit edip siz de bilgilendirebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Austral, tucson, sportage ,3008 grandland ve qasqhai. hepsinin en dolusunu baz alirsek. yakıt ve konforlu sürüş için hangisini önerisiniz. 2. önceliğim arka koltuk ısıtma. hybrid 3008 kac yakıyor acaba

Wp numarasını paylsşırmısın

Yarın açık olursa direk gidip soracağım yerinde. Kaporamı hazır tutayım nolur nolmaz 😃

• deepndark D kullanıcısına yanıt

Sarı sitedeki ilanlarda kör nokta ve 360 kamera hic birinde yazmiyor. Bu ozellikler yenimi eklendi acaba

• AnılUz ZA2VY A kullanıcısına yanıt

Kamiq'i bilmem ancak T-roc gayet güzel bir araç. B sınıfıyla alakası yok. T-cross, Taigo, Kamiq den farklı platformda üretilen bir araç zaten.

Fiyat olarak şu an hiçbir araç hak etmiyor değerini zaten, ben T-roc düşünürdüm.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.