< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17290. sayfa)

-
-
Valla ben hiç elektrikli kullanmadım ama dikkati çeken şu: bir kere elektrikli araç kullanan arkadaşlarım bir daha benzinliye/dizele binmem lafını söylüyor mutlaka. Markadan bağımsız bu yazdığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuatDoblo -- 4 Mart 2025; 15:45:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alacak mısınız hocam aracı
-
Bizim 230 geldi kaporayi verdik beyaz istemistik beyaz geldi sansimiza
Farklı bayileri arayın bu gün bir arkadaş aradı buldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aracı görmedim denemedim. Ön koltukta sorun olacağını sanmıyorun
Grandland kampanyası hoşuma gitmişti Şubat Ayı sonunda olan,Arden Otomotivin paylaşımı sayesinde haberim oldu ilk ama nakitim yoktu kaçırmış oldum.
Şansa kendi bulunduğum ilde (İstanbul) nakiti çıkmayıp alamayan birisinin (yarısını ödemiş kalanını da ödemek için bayiyi oyalamış) arabası denk geldi.
Grandland Edition+Konfor Paket +Lansman Rengi + Sigorta ücreti 1750 TL alındı.
)Kauçuk paspas seti. seramik kaplama, önlere cam filmi ıvır zıvır)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 4 Mart 2025; 19:43:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz fiyatlara göre çok farkettiriyor. Bugünde doğuştan polo 1.0 life DSG 1315 Şubat 2025 aracı için dediler. Yeni kasa ne zaman gelir bilmiyoruz diyorlar. Doğuşta baya doluydu Ankara'da. Herkes araç bakıyor. Ya ellerindekileri bitirmeye çalışıyorlar yada Afrika fabrikası yeni kasayı çıkartamayacak anlamadım.
arkadaşım için bmw 2.30e siparişi verdik. fiyat 2 milyon 150 bin tl, 3 hafta sonra teslim. mavimsi bir gri renk.
içerenköy kosifler.
ilgilenen varsa siyah rengi de mevcut, kapılmadan hemen arasın.
-
Fiyat yüksek geldi
eşime countryman elektrikli almadan önce birçok C-SUV test ettik. benzinliden dizele hepsi bize aşırı gürültülü geldi. insan elektriklinin sessizliğine, konforuna ve yürütme maliyetinin ucuzluguna alısınca bir daha içten yanmalı istemiyor.
özellikle tonale dizel test ederken eşim bu ne traktöre mi bindik demişti
-
Zam geldi yazmistim buraya 3215 teklif var elimde 26 subata ait.
Kredi durumu nasıl hocam?
2milyon tl üzeri araç bedeline bireysele kredi çıkmaz. ticariye çıkar sadece.
-
hayırlı olsun hocam hangi bayi aceba
Aradım yok araç diyorlar hocam anında mı satıldı anlamadım ayırdılar muhtemelen.
diğer bayileri de arayın kesin bulursunuz, mart ayı stokları geldi
-
PEUGEOT 2008 Allure için 3 farklı bayii aradım, 1615'ten uyguna veren yok. Daha geçen hafta 1.530'a satıldı bu araba. Bu nasıl bir fiyat politikası. 1 günde 80 bin lira zam gelebilir mi ya? Ne oldu döviz mi arttı, savaş mı çıktı
Satamadıkça zam yapan markalar var?
Sazanın aptalıda akıllısıda ilkokul terk olanıda lisans diplomalı olanıda artık bu yemlere gelmiyor.
Çip krizi falan lazım ki anca öyle yırtarlar
quote:
Orijinalden alıntı: FuatDoblo
Valla ben hiç elektrikli kullanmadım ama dikkati çeken şu: bir kere elektrikli araç kullanan arkadaşlarım bir daha benzinliye/dizele binmem lafını söylüyor mutlaka. Markadan bağımsız bu yazdığım.Şahsen bu araçtan sonra alacağım araç Juniper olacak(evdeki 2. araç yerine) 2 Tesla olarak devam edeceğiz.
Kendi arabamla ayda en az 2 uzun yol yapmamı gerektirecek bir durum olmadıkça bende bir daha içten yanmalıya binmem.
Eğer iş yerinde şarj imkanım bile olmasa yine ev den devam ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X